Nakenløp, Roskilde 2012 – Foreldrene mine er stolte

Slik endte årets nakenløp på Roskilde

Se nakenløpet fra Roskildefestivalen ABC Nyheter

Roskilde Nakenløp
Det ble nakenløp på Roskilde i år, igjen! – Dagbladet

Roskilde Nakenløp
Videoer av roskilde nakenløp

Roskilde Nakenløp
Se årets nakenløp under Roskilde-festivalen

Nakenløp – Roskilde, Danmark Nakenløpet under Roskilde-festivalen. ©Frank B. Schmidt mx. Hvis du har lyst til å løpe rundt naken, er det bare å ta turen til Danmarks berømte Roskilde-festival. Roskilde Festival er en musikkfestival som arrangeres hvert år utenfor byen Roskilde på Sjælland i Danmark. This is Roskilde Festival’s official YouTube channel. Roskilde Festival – Darupvej 19, 4000 Roskilde, Denmark – Rated 4.6 based on 16,389 Reviews “Maybe consider an age limit of 20. I år ville imidlertid Roskilde Festival arrangere, så det ble avholdt et “uoffisielt” nakenløp. Det tradisjonelle nakenløpet er nok engang gjennomført på Roskilde-festivalen. Mange smed tøjet og stillede op til løbet. Her er årets nakenløp på Roskilde. Rock, heavy metal, urban music and straight-up pop are given the greatest of stages at one of Europe’s real festival giants. Tenk så flaut det ville vært å være “han som ble fotografert med ståpikk på roskilde” Andre dama fra venstre på bilde 25 er jo kjempeflott. Hva syns dere?Her er bildeserien.Edit: Endret til …. Publisert: 07.07.2008. Liker du denne saken.

Check out exclusive videos from Nothern Europe’s largest music festival. Annonsenakenløp roskilde & finn mer på Pronto.com. Deltagerne måtte over forskjellige hindre langs løypa. Interessen var enorm for det tradisjonsrike nakenløpet på årets Roskildefestival, som ble avsluttet søndag. I danske medier er det definitivt et høydepunkt. Opdater venligst siden og prøv igen. POPULÆRT: Deltakerne i årets nakenløp ønsket alle å vinne festivalpass til neste år. (Foto: Scanpix) Det såkalte «Nøgenløbet» gikk av stabelen i går, og nytt av året var. Deltakerne kom i mål til konfetti og stormende jubel, under årets «nøgenløp» på Roskilde-festivalen, torsdag. Det har vært nakenløp på Roskildefestivalen, Dagbladet har en bildeserie på 40 bilder av nakne damer og menn. Nakenløpet i Roskilde er en fast tradisjon. Rekorden ble satt da hele 1 543 personer deltok i ett og samme nakenløp. Gevinsten til vinderen: En billet til næste års Roskilde Festival. Nakenløp på Roskilde. 15 kvinner og 15 menn stod på startstreken til nakenløpingen på Roskilde-festivalen. Roskilde Festival is more than music, art, food and parties. Much more. It’s also a week-long celebration of togetherness and community — that’s something we want to encourage all year, through donations and cooperation with organisations working for a more equal society. Nøgen løb hosted af Camp Crazy Legs. The full 8 days of Roskilde Festival including camping. 2250. DKK +fee. Buy now. THE FULL ROSKILDE FESTIVAL EXPERIENCE. Roskilde Festival 2018. Naked Run. Roskilde Festival 2018. Det var god stemning blant deltagerne.

Nakenløp, Roskilde 2012 – Foreldrene mine er stolte

  1. Bilder av Roskilde Nakenløp
  2. Roskilde Festival – YouTube
  3. Roskilde Festival 2020 Roskilde Festival
  4. Roskilde 2014: Nakenløp og skumparty – VGTV

Tradisjonen tro ble det også i år avholdt nakenløp på Roskilde-festivalen, og årets utgave ble ekstra spennende. Magnus Muri Nygren. 2. juli 2015 13:06 – Oppdatert 27. okt. 2015 09:05. Del Tweet Epost Kopier lenke Kopiert! Kommenter. Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon. Det er god stemning på Roskilde-festivalen 2014. Løpets regler er enkle: – Det er ikke lov å teipe penis fast til låret, og det er ikke lov med pupper i øynene. The traditional, annually naked run at the Roskilde music festival. Endelig jenter i nakenløp Nakenløp på Roskilde. Det smått legendariske nakenløpet måtte derfor takke nei til mange av dem som ønsket å kle av seg og løpe på festivalområdet. Løpet arrangeres i år for 21. Foto: Mikkel Moller Jorgensen / Afp. Festivalen ble grunnlagt i 1971 av gymnasiastene Mogens Sandfær og Jesper Switzer Møller og promotør Carl Fischer. Det kunne Roskilde festivalradios programleder opplyse sist Side2 var på plass under musikkfestivalens årlige nakenløp. Også i år ble det arrangert. Smart Ticket. Full Festival Ticket paid over 5 or 9 month. Full refund if you change your mind before 31 March 2020. Lokale nyheder om Roskilde på Sn.dk. Følg nyhederne fra 29 kommuner på Sjælland. Læs også politirapporten, debat, sport, oplevelser og din e-avis. Hvorfor er Roskilde en grenseløs moralsk gråsone? Sammen med titusener av fans og legender som Bob Marley, David Bowie og The Rolling Stones. Det traditionelle Nøgenløb arrangeret af Roskilde festival radioen løb af stablen lørdag eftermiddag. Etter at herreklassen i flere år på rad har blitt vunnet av Magnus Boesen. Lars Erik Oterhals. Publisert 01/07 2016. Klikk her for 30 dager gratis tilgang * Har du lest disse. Det gikk sport i hvem som kunne mønstre flest deltakere. Get Roskilde, Zealand, Denmark, 85 typical juni 2019 Weather including average and record temperatures from AccuWeather.com. Internett-informasjon · Nyheter · Siste Nytt · Mest Populære Søk. Roskilde er og blir noe spesielt. Roskilde Festival is the oldest and biggest music festival in Denmark. Since its first event way back in 1971, Roskilde has become the type of festival that draws crowds of over 100,000 just by its reputation alone. Er du sikker, du kan undgå disse Premium fordele. Magasin tilsendt med posten hver måned. Page 1 of 4 – Bildene fra nakenløpet på Roskilde, hva syns du? – posted in OT-baren: Det har vært nakenløp på Roskildefestivalen, Dagbladet har en bildeserie på 40 bilder av nakne damer og menn. Personlig syns jeg det ble LITT mye. Samlet set deltager 130.000 personer på årets festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *