Ofte stilte spørsmål om Jehovas vitner JW ORG-Hvorfor Feirer Ikke Jehovas Vitner Jul

Hvorfor feirer ikke Jehovas vitner fødselsdager? Ofte

Hvorfor feirer ikke alle jul? Spørsmål og svar

Hvorfor Feirer Ikke Jehovas Vitner Jul
Hvorfor er ikke Jehovas vitner med på bestemte feiringer?

Jehovas vitner overalt i verden har i mange år tatt avstand fra bokstavelig krigføring både nasjoner imellom og mellom folkegrupper innenfor én og samme nasjon. «Jehovas vitner forholder seg strengt nøytrale i krigstid,» skrev Australian Encyclopædia for 50 år siden. Det forteller Einar Nilsen i Trondheim. Hvorfor går Jehovas vitner ikke i krig. Vakttårnet, 1.7.2010. Er krig forenelig med kristendommen. Men allikevel har jeg inntrykk at barna får leve livet godt allikevel. Jehovas vitner ser på Bibelen som inspirert av Gud. Hvorfor engasjerte ikke Jesus seg i politikk. Kan det være at Bibelen ikke sier det samme som Jehovas vitner lærer? Det at Jehovas vitner ikke feirer Halloween, har i bunn og grunn med feiringens opprinnelse å gjøre.* Overraskende nok liker jeg tiden rundt Halloween. «Hvorfor det?» spør du kanskje. Jeg hører stadig om at barna får nye ting osv. Jehovas vitner feirer ikke denne høgtiden, heller ikke påsken. Det er sånn jeg også er vokst opp. Julen blir feiret over hele verden, til og med i mange ikke-kristne land. Jeg kjenner ingen Jehovas vitner og selv er jeg verken kristen eller “noe annet”. Dvs. jeg er verken-eller: helt nøytral så langt det lar seg gjøre. I fjor og året før det igjen og året før det igjen og atter en del år før det igjen ble det relativt avklart at Jehovas Vitner IKKE feier jul.

Tror heller ikke at moren er redd for at det skal være drikking er, for det og er godtatt hos jehovaene. Vitnene feirer ikke jul og andre kristne høytider, heller ikke fødselsdager. Vakttårnet, 1.10.2009. Våre lesere spør: Hvorfor går Jehovas vitner ikke i krig. Jehovas vitner feirer ikke jul, bursdager eller Norges nasjonaldag. Page 3 of 7 – Imam: – Muslimske barn bør ikke gå i bursdagsselskap – posted in Religion, filosofi og livssyn: Har bursdag i det hele-tatt noe med religion å gjøre. Hun er gift, har barn og lever i Jehovas vitnes “ånd”. Er utstøtelse/ ekskludering basert på Bibelen. Vahppus: Javisst er har julen et hedensk opphav. Hvorfor er det ikke nok å lese Bibelen, hvorfor må medlemmene også lese bladene Vakttårnet og Våknopp? Vakttårnet, 1.7.2008. Hvordan du kan holde deg atskilt fra verden (§ Hvordan vi …. Det er mange kjente ansikter som ikke feirer denne julen…. Av Anonym bruker, Desember 15, 2011 i Anonymforum – ….

Vi tror at det bare er gjennom Jesus Kristus man kan oppnå frelse. – Apostlenes gjerninger 4:12. Myte: Dere splitter familier ved å lære medlemmene deres at man ikke. Noen høytider og feiringer er helt klart i strid med Bibelens prinsipper, og da deltar ikke Jehovas vitner i disse. Når det gjelder andre feiringer, velger hvert enkelt Jehovas …. Hvorfor svarer ikke Jehovas vitner på alle beskyldninger som rettes mot dem. Hvorfor feirer ikke Jehovas vitner jul, påske, 17. Alle disse er høytider hvor barna står i sentrum. Hvordan er det å vokse opp uten å få delta på disse feiringene? 22 år gamle Ingrid har aldri følt dette som noe problem. – Jeg er oppvokst som et vitne og har aldri deltatt i bursdags – og julefeiringer. Jeg aner ikke hvor vi kommer ifra, jeg aner ikke hvor vi havner etter vi dør (bortsett fra i jorden), og jeg er ikke det minste interessert i å gå rundt å lure på det. Det fins derfor ingen adventsjerner, juletrær eller julepynt i hjemmene våre. Vi pynter ikke med lys ute eller inne. RexSkribenticus1: Jehovas Vitner feirer ikke Julaften og fødselsdager. Dette er ei kjensgjerning og ingen ting å diskutere. Hvorfor feirer ikke jehovas vitner jul, bursdag, 17.mai osv » Samfunn og verden » Religion, alternativt og filosofiske spørsmål; Vil du være med på bakrommet. Logg inn for å følge dette. Følgere 0. Hvorfor feirer ikke jehovas vitner jul, bursdag, 17.mai osv. Mayim Bialik – Skuespillerinnen forklarte i detaljer på nettstedet sitt Grok Nation, hvorfor hun ikke feirer jul (hun er. George Benson – Denne musikeren tjener som misjonær for Jehovas vitner. I det hele tatt legger boken stor vekt på å vise vitnene respekt. Om du for din del kan bistå kristenheten så må du gjerne prøve å vise ut fra Bibelen at julen er noe vi kristne feirer. Barna får derfor ikke delta i julefester eller forberedelser på skolen eller besøke venner eller naboer i denne tida. Jehovas vitner er et kristent trossamfunn. Bibelen gir derfor rett svar på alle spørsmål, også i det som gjelder. Så nei, ikke alle jehovas vitner er trangsynte mennesker – jeg er ikke engang døpt (i noen kirke) for at jeg skulle kunne velge selv om og hva jeg ville tro på når jeg ble stor nok, noe jeg anser som ganske så tolerant. Jehovas vitner er upolitisk og feirer ikke jul eller fødselsdager. Når vi ser hvor mye enkelte barn får til jul så er det faktisk kvalmende mengder. Julen handler visst bare om å bruke enorme summer og spise mest mulig. Feirer Jehovas Vitner JUL?—–Det har blitt en førjulstradisjon her på VGDebatt hvor det tradisjonsrike spørsmålet er: Feirer Jehovas Vitner JUL. Men feirer Jehovas Vitner JUL i år? Bjørn Aksnes skal på kurs stort sett hele dagen i dag. Han er sentral i Jehovas vitner i Storhaug menighet. — Vi har fridag som alle andre, men feirer ikke jul fordi vi ikke finner grunnlag for julefeiringen i Bibelen, sier Aksnes. Jehovas vitner har bare en Gud, og det er Jehova. Jehovas vitner i Norge fikk offentlig støtte for 12.413 medlemmer i fjor. Siden det ikke er noe direkte påbud om å døpe barn bruker Jehovas vitner voksendåp. Jehovas vitner tror at dette vil skje i nær framtid. ? Jehovas vitner feirer ikke jul, 17. Hvilke utfordringer tror du det gir familier som tilhører Jehovas vitner i Norge. Jeg har ihvertfall oppfattet det som en feiring helt uavhengig og uten tilknytning til religion. Når man feirer jesus fødsel, riktig nok på …. Hvorfor feirer ikke Jehovas Vitner 17.Mai? Tv2 humorist og assistent til Else Kåss Furuseth, Espen P.A. Lervaag, skriver i dag på sin Facebook side: ”Du veit det er 17 mai når du ikke vet om du er inne på Facebook eller hjemmesiden til Vigrid”. For Jehovas vitner motsetter seg ikke overføring av væske, som sukkervann eller annet som trengs for å erstatte blodtap. Hun peker på at motstanden mot blodoverføring har gjort at det er utviklet metoder som reduserer og fjerner behovet for blodoverføring i en del situasjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *