De 10 beste asiatiske restaurantene i Lillestrøm – TripAdvisor-Asiatisk Lillestrøm

Agoda – Lillestrøm – Spesialpriser i Lillestrøm

  1. Bilder av Asiatisk Lillestrøm
  2. De 10 beste restaurantene i Lillestrøm – TripAdvisor
  3. De 10 beste asiatiske restaurantene i Lillestrøm – TripAdvisor
  4. Asian Dinner, Lillestrøm – Restaurantanmeldelser – TripAdvisor
  5. Asiatisk mat Lillestrøm Velg restaurant Bestill
  6. Chi restaurant
  7. Hinoki – Sushi & Grill, Lillestrøm – Restaurantanmeldelser
  8. Thai Smile – Lillestrøm – Asiatisk mat
  9. Asian Dinner
  10. Bilder av Asiatisk Lillestrøm

Asian Dinner ønsker deg velkommen til å prøve noe av det mest spennende innen asian fusion i hjertet av Lillestrøm. Asiatisk, Thai $$ – $$$ Meny. Vi tilbereder all mat med respekt, glede og kjærlighet, og importerer naturligvis gode råvarer direkte fra Italia. En av Norges største importør og distributør. Sulten på sushi i Lillestrøm. Døgnåpen kundestøtte · Gratis avbestilling · Ingen skjulte avgifter. Har lest det er en butikk som heter Keiser frukt- og grøntmarked, noen som vet hva denne har å by på av utvalg? Restauranten ligger sentralt plassert i Lillestrøm med nærhet til togstasjonen, parkeringshus og Norges Varemesse. Vi har restaurant og take away. Vi leverer catering og her finner du menyene: Cateringmenyen vår Julemenyen vår Vi gjør oppmerksom på at vi kan bli fullbooket når det nærmer seg julesesongen, men sier ja til alt vi kan klare. Parkalleén 3 (Kinokvartalet) 2000 Lillestrøm Bilde Galleri. Og disse kan du raskt, sikkert og enkelt bestille mat fra på JUST EAT.

Et delikat fat med dine favorittbiter. Kontakt oss på tlf 63 80 08 80 / post. MENY Hinoki kan tilby et bredt utvalgt av sushi og grillretter. Asiatisk Lillestrøm – chili, servering, serveringssteder, kinamat, ut å spise, andebryst, spisesteder, forretter, desserter, asiatisk mat, and, sushi – Finn firmaer. Ring og bestill mat på telefon: 63 89 95 00. Åpningstider: Mandag-Torsdag:13:00-22:00. Smak av India. Siden 2006 har restauranten Mirchi imponert med indisk mat og antikviteter fra gamle India. Lillestrøm har flere lokale restauranter som tilbyr utkjøring av Asiatisk mat. Chi Restaurant & Bar er en restaurant beliggende i Lillestrøm. Heisann, noen som har tips om hvor jeg kan finne en asiatisk butikk i Lillestrøm evnt. Har du lyst på sushi i dag.

Bestill take away online · Hundrevis av restauranter. Stort utvalg av hotell i Lillestrøm. Gratis avbestilling · Umiddelbar bekreftelse · Best pris – garantert. Hos oss vil du finne et variert utvalg av restauranter som har levering av Asiatisk mat til Lillestrøm. Her finner du nettmenyen til Thai Smile i Lillestrøm. Velg fra vår meny og bestill take away for levering! Vi serverer smaksrike retter med inspirasjon fra thailandsk, vietnamesisk og kinesisk kjøkken, og leverer sushi av høyeste kvalitet. Hinoki eies og drives av teamet bak kritikerroste Hanami på Tjuvholmen i Oslo. Hinoki passer for enhver anledning, enten du ønsker å hente take away på en mandag, eller feire et jubileum i helgen. Hundrevis av restauranter · Bestill take away online. Ingen skjulte avgifter · Tidsbegrenset tilbud. Lillestrøm har flere lokale restauranter som tilbyr utkjøring av Take away. Hos oss vil du finne et variert utvalg av restauranter som har levering av Take away til Lillestrøm. Med fokus på kundebehandling, godt vinutvalg og ferske,håndplukkede råvarer blir besøket på Mirchi ikke bare en opplevelse av smak, men også av en rik og historiefylt kultur. Vår meny er en god blanding av det tradisjonelle og moderne Italia. Lite kjent i området, så en adresse hadde vært fint. Asiatisk Mat Lillestrøm – servering, kinarestaurant, serveringssteder, kinamat, ut å spise, andebryst, spisesteder, kinesisk restaurant, desserter, asiatisk mat. Ideen bak konseptet Wok & Go er å kunne servere autentisk, sunn og smaksrik thaimat til overkommelige priser. Restaurantkonseptet er i hovedsak basert på take away og catering, men du er også hjertelig velkommen til å sette deg ned og nyte maten på alle våre serveringssteder. Asiatisk I Lillestrøm – chili, servering, serveringssteder, kinamat, ut å spise, andebryst, spisesteder, forretter, desserter, asiatisk mat, and, sushi – Finn. Filet of chicken with gram flour, cumin seeds and thymol seeds.Served with mint and coriander chutney. Det kan bestilles enkelt og greit på take away på denne siden eller med Just Eat appen. Copyright © 2011 Casamia All rights reserved. Design by casa-mia.no TLF:63 80 08 80 / Adresse: Storgata 1, 2000 Lillestrøm. Din lokale guide til catering i Lillestrøm, med anbefalinger for asiatisk og mye mer. Målet vårt er å levere førsteklasses sushi og asiatisk mat. Du velger selv om du ønsker å spise i våre restauranter eller …. Du kan bestille her, via telefon, eller vår gratis app. Vi leverer også til selskap og møtemat (spesielle vilkår gjelder). NSB har endret navn til Vy. Her kjøper du billetter til Vys avganger i hele Norge. Du finner også informasjon om blant annet trafikk, rutetider, bagasjeregler, refusjon, appen og hittegods. Hundrevis av restauranter · Raskt, Sikkert og Enkelt. Bestill Asiatisk mat takeaway på nett for levering eller henting fra restauranter i Lillestrøm. I hjertet av Lillestrøm finner du Mirabel. Det er lett å føle seg hjemme her. Atmosfæren er sosial, åpen og innbydende. Menyen er en fantastisk blanding mellom alle middelhavslandene laget av høykvalitets ingredienser, Mirabel Lillestrøm har raskt blitt favoritter blant lokalbefolkningen. Hinoki kan tilby et bredt utvalg take away. Osaka: Misosuppe 6 skiver sashimi med kveite, ponzu og vårløk, 1 makirull med tempurascampi, avokado, agurk og chilimajones. Vi har gjort det praktisk for deg og samlet alle dine favorittrestauranter i Lillestrøm i én app slik at du enkelt kan bla gjennom og velge hva du ønsker til middag. Her kan du finne mer informasjon om Chi Restaurant & Bar, som inkluderer åpningstider, type mat og mer. Moshi Moshi Sushibar – Parkalleen 4B, 2000 Lillestrøm, Norway – Vurderingen 4.8 basert på 52 anmeldelser “Moshi Moshi Sushibar is the best Suchi you can. Veien til ditt asiatiske kjøkken starter hos oss! Resultater for Asiatisk Mat I Lillestrøm; omtaler fra kunder, priser, kontaktinformasjon, åpningstider fra Lillestrøm baserte bedrifter med Asiatisk Mat søkeord. Bestilling og levering: Bestillingsskjema catering finner du her… Kakebestilling finner du […].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *