Massasje Harstad-Chalisar Velværesalong ditt valg for spa i harstad

massasje – Søk på vår nettside Finn info på Teoma eu

Prøv aromaterapimassasje hos Chalisar Velværesalong i Harstad. Massasje Harstad – ekg, sjokkbølge, ege, gynekolog, diagnostisk, fot, avansert, ankel, trykkbølgebehandling, behandling, allmennmedisin, idrettsmedisin – Finn. Lamai gir deg et lite stykke Thailand, her -i din egen by. Kiropraktorklinikken Harstad har lang erfaring og kan hjelpe med plager i muskler, skjelett eller nervesystem. Massasje Harstad Ingen anmeldelser Adresse St Olavs g 82 Map Place 9406 Route Harstad Landline 77 07 61 15 Redigere oppføring Troms. Bransjekatalog Harstad. Bla Gjennom Og Finn Nyttige Resultater! Massasje » i Troms » 27 unike treff Stamina AS. Latest News · What You Are Looking For · Internet Information. Han synes også det er hyggelig at massasjebransjen nå ønsker politiet velkommen. Internett-informasjon · Siste Nytt · Nyheter · Mest Populære Søk. AnnonseIkke søk lenger, besøk AnswerSite.com. Sjekk massasje stol her. Kopping massasje er en alternativ behandlingsmetode som kombinerer klassisk massasje og vacum kopper til å bedre sirkulasjonen i muskelaturen, og kroppens indre organer. Jeg tilbyr oljemassasje, thaimassasje, fotmassasje, rygg og skuldermassasje og body scrub.Pris fra 400 kr. Timebestilling på nett er svært enkelt og bruke, og gir deg som pasient mulighet til å bestille og endre time på egenhånd. Lamai S Massasje Seljestadveien 53a Harstad, 9406. Lamai S Massasje – Seljestadveien 53a, 9406 Harstad, Norway – Rated 5 based on 7 Reviews “Fabelaktig bra. Dyktig!”.

Massasje Harstad
massasje stol – Sjekk ut dette Søk info her

Over 30 års erfaring med styrketrening. 8 år som fotballspiller i eliteserien.-Tromsø IL-Sogndal FK-Lillestrøm FK. 2 år i 1. divisjonen Norge-Harstad IL-Sogndal FK. Harstad muskelterapi er startet av Svein Are Andreassen. En dyptgående massasje som strekker og tøyer hard og stram muskulatur. Harstad, 9415. Tilbyr massasje på din bedrift i Harstad. Behagelig massasjebenk med hode- og armstøtte. Hos Gul Index finner du telefonnummer, adresse, kontaktperson, kart og mer for ditt søk etter Thai Massasje Harstad. Du finner oss i Asbjørn Selsbanesgate 2. Oppdaterte opplysninger for Massasje Harstad registrert 17-11-2019. Vi har kurbad og steamrom, og det er perfekte behandlinger å ta i duo. Ringveien 26, 9300 Finnsnes. 77 84 16 60. Mer info · Hjemmeside · Kart. Bærfotn fotklinikk & massasje Marita H. Kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelse, kontaktskjema, åpningstider, tjenester, stjerner, bilder, videoer og kunngjøringer fra Massasjeterapeut Jani Pyykkö, Helse og medisin, Rikard Kaarbøs plass 3(C/o Kiropraktorklinikken), Harstad.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra 6 Søkemotorer. AnnonseFinn info på Teoma.eu. Her har vi alt du trenger. massasje. AnnonseIkke søk lenger, besøk Directhit.com Sjekk massasje stol her. Kopping brukes til å løse opp spenninger i muskulatur som ikke vil respondere på klassisk massasje. NEMUS Harstad er en moderne tverrfaglig klinikk med kiropraktorer og fysioterapeut. Vi holder til i moderne, lett tilgjengelige lokaler midt i Harstad Sentrum. Det er gangavstand fra bussterminalen, hurtigbåtkaia og torget. Det er gode parkeringsmuligheter umiddelbart utenfor bygget i gata. Utdannet muskel/massasje terapaut på Axselsons BWS i Oslo. Noknois Massasje – Torvhågveien 9 C, 9409 Harstad, Norway – Rated 5 based on 8 Reviews “Kjempe flink og sterk.Anbefales på det høyeste av alle.Man. Motta ditt søk Massasje Harstad gratis på SMS. Lamai S Massasje – Seljestadveien 53a, 9406 Harstad, Norway – Vurderingen 5 basert på 7 anmeldelser “Fabelaktig bra. Dyktig!”. Vi fant 22 oppføringer som korresponderer med Thai Massasje Harstad. Thai massasje er en fantastisk massasje som ofte brukes både urter og varme oljer under massasje, Thai massasje Harstad, Bydeler i Harstad. Oppdaterte opplysninger for Thai Massasje Harstad registrert 12-10-2019. Motta ditt søk Thai Massasje Harstad …. Harstad by 0. Bjarkøy 0 Grytøy 0 Ervik, Kasfjord og Aun 0 Bergseng 0 Hagebyen 0 Harstad 0 Kanebogen og Seljestad 0 Kila 0 Gausvik og Sørvik 0.. energimassasje idrettsmassasje spedbarnsmassasje triggerpunktbehandling masasje Klassisk massasje svensk massasje hotstone massasje. Lines Massasje, Kila, Harstad. Åpningstider, anbefalinger, telefonnummer. Hvedings gate 4, 9405 Harstad.. 9404 Harstad. 477 50 482. Mer info · Kart. Din Thaimassasje. Brøstadbveien 249, 9311 Brøstadbotn. 900 81 887. Mer info · Kart. Gunns Fotterapi og Ma-uri massasje. Leter du etter time til massasje i Harstad? På Fixit.no finner du anbefalte salonger. Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg. Kan tilby gratis prøve massasje ved interesse. Selger gavekort. Noknois Massasje Torvhågveien 9 C Harstad, 9409. Hun er en massør med lang erfaring og utdanning fra en av Thailands beste skoler innen massasje. Pedersen Storgata 29, 9406 Harstad Vis kart Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre. Vennligst legg inn en kommentar på hva som er feil eller mangel. Harstad (1) Storslett (1) thai massasje: Norge > Troms (11 treff) Firmasøk – viser 1 – 11 av 11 resultater for thai massasje troms: 1. Gå til. Ruanthai Massasje AS er en liten plass i Tromsø som tilbyr thaimassasje (600,- pr time), oljemassasje (600,- p. Velg din klinikk i listen nedenfor. Fagkunnskap og erfaring gir deg trygghet og kvalitet. Les mer. MAKEUP EVENT 14. NOV. 15 – 19. Bestill en PT med makeup artist Charlotte fra Youngblood mineral makeup Norge. 25% Ved kjøp av 2 eller flere Youngblood produkt. 30% på alle blandede kit. Du kan finne alle detaljene om Harstad Naturterapi, under Massasje kategori i Harstad, Norge. The Time Now gir Harstad Naturterapi fullstendig informasjon. Terapikroken. Informasjon. Terapikroken can be found at St Olavs g 82. Kopping massasje og spa Firas Samadaa fra Harstad, Harstad. Justerbar hodestøtte og høydeinnstilling av benken i ni posisjoner. Stamme og ben i tre samt 75 mm tykk madrass. Til VG fortalte politiførstebetjent Rune Swahn i forrige uke at det kunne bli aktuelt å øke innsatsen mot disse bordellene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *