Huawei AF15 selfiestang – Annet mobiltilbehør – Elkjøp

selfiestang clas ohlson – Spesielle resultat, kun i dag

Selfiestang
selfiestang – Søk selfiestang Finn selfiestang

selfiestang med fjernutløser – Stort utvalg

Test: Hvilken selfiestang er best? – DinSide

Selfiestang
Selfiestang Kjøp en selfie stick hos MyTrendyPhone

Skaftet kan justeres mellom 23 til 97 cm. Når du får flyttet mobilen lenger vekk fra deg selv, får du blant annet skviset inn flere personer i ett og samme bilde. Hei! Takk for din beskjed, ta kontakt med kundeservice på post@proutstyr.no! J. J.I. 5/5. Monopod Selfiestang (30-98 cm) J. J.E.H. Veldig fornøyd. Hyggelig pris og varen kom til forventet tid. K. En annen fordel med en selfiestang …. Ta vare på minnene med en selfiestang. Passer smartphones med en bredde på mellom 5-7 cm. Fri frakt ved bestilling over 1000,-. Du får flyttet mobilen både høyere og lengre vekk fra deg selv og får dermed med mer av både deg selv og omgivelsene. Siden du er en del av en generasjon som tar fotografering ganske på alvor. Fjernkontrollen benytter Bluetooth og fungerer med b. FInn deg en praktisk powerbank for å kunne lade mobilen din mens du er langt fra stikkkontakten. En selfiestang, eller selfiestick som det også kalles, gjør at du kan ta bedre selfies fra flere vinkler, uten å risikere å få med deler av armen i bildene. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.no til andre enn rent personlige formål tillates ikke uten eksplisitt, skriftlig tillatelse fra FINN.no. Huawei AF15 Tripod selfiestang med Bluetooth-fjernkontroll. Ta din fineste selfie i riktig vinkel med denne teleskopiske selfiestangen. Selfiestangen Cliquefie MAX er laget av aluminiumsmateriale som brukes i romfartsindustrien, og gir god støtte for iPhone. Jeg kjøpte meg selvfølgelig selfiestang i Seoul da jeg var på Association of Internet Researchers sin konferanse sist uke. Som ordet selfiestang vel indikerer, er hele poenget med stangen å ta gode selvportretter.

Her er forslag til ti ting du kan gjøre med en selfiestang. Med en selfiestang trenger du ikke bry noen for å ta det perfekte bildet, og hvis noen skulle være uheldige og for eksempel lukke øyene, er det bare å ta et til. Selfiestang med fjernkontroll som kobles til telefonen din via bluetooth. Med selfiestang kan du ta bilder enkelt når du er alene eller vil ha med alle i bildet. Huawei AF15 selfiestang og stativ med Bluetooth – Huawei AF15 selfiestang og stativ gir deg rikelig med valgmuligheter for å ta bilder på avstand. Du kan også finjustere utseendet på selvportrettet og bruke effekter med høy kvalitet. Besøk oss i en av våre mange butikker eller du kan handle på nett. Denne brukervennlige stangen kobles til smarttelefonen din via 3,5 mm mini-jack, og med én enkelt knapp kan du bevare tusenvis av minner. Europris – Mer til overs! >>. Smarte produkter og løsninger har vært vår lidenskap siden 1918. Universell 3-i-1 Bluetooth Selfiestang med Tripod Stativ En universell selfiestang til smarttelefoner som er utstyrt med en Bluetooth 3.0 selfielukker og som også kan brukes som et tripod stativ. Finn deg et selfie stick fra kategorien under og husk å ha det gøy. Selfiestang 02 Kr. 49,- v/100 inkl.logo. Les mer … Selfiestang 04 Kr. 59,- v/100 inkl.logo. Les mer …. Bare innrøm det; du tar bilder og filmer med selfiestang du også. Bluetooth-utløseren og universalholderen gjør det enklere å få med både deg og vennene dine i samme bilde. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra 6 Søkemotorer. Huawei AF15 selfiestang – Knips, lagre og del selfiene dine på et blunk med selfiestangen Huawei AF11. Man kan godt sige, at en selfie stang er et meget praktisk, sjovt, interessant og super godt hjælpemiddel, som …. Selfiestang for kreativ filming og fotografering.

Huawei AF15 selfiestang – Annet mobiltilbehør – Elkjøp

AnnonseHer finner du alle våre smarte multimediaprodukter og tilbehør til alle formål. AnnonseFå resultat fra 10 søkemotorer på en gang. Internet Information · Most Popular Searches · Latest News. Besøk nå og Rizbizi Finn info fra Webben! AnnonseSpar penger på selfiestang med fjernutløser i dag. Vi har fått inn fire selfiestenger som koster mellom 150 til 300 kroner. Selfiestangen er kompakt og enkel å ta med seg uansett hvor du skal, slik at …. Her finner du selfiestenger som passer til iPhone X. Teleskopskaftet når opp til 1 m og er utstyrt med en utløser som styrer kameraet på telefonen via Bluetooth. Vi har alt i kvalitets tilbehør til mobilen. Finn din neste selfie stang, Stylus pen eller iPhone adapter fra jack til lightning til lave priser. Med en selfiestang kan du ta perfekte bilder og få både deg selv og bakgrunnen med. Nedsatt pris. 79,90 (inkl. moms) 149,90. Artikkelnr.: 38-7118-+ Tilbudet gjelder til 18.05.2020. Legg i handlekurv. Selfie Stick med innebygd Bluetooth-fjernutløser. Vi hjelper deg å velge blant 49 varer. Moved Permanently. The document has moved here. Kjøp Selfie-stick online på kjell.com. Rask levering og fri frakt over 499 kroner, eller reserver og hent i din Kjell & Company-butikk samme dag. Du har kanskje selv opplevd å få en selfiestang i hodet i storbyens travle gater om det så er Amsterdam eller København, i skibakken eller på. Selfiestænger bliver bare mere og mere populært. Men hvilken selfiestang skal du vælge, når du skal tage billeder. Bliv klar til at tage det perfekte selfie billede lige her! Selfiestangen fra CliqueFie har en robust aluminiums­konstruksjon og leveres med en separat tripod som gir god støtte for iPhone når du tar det perfekte bildet. Det er enkelt å ta perfekte bilder av deg selv, som forbedres automatisk og er klare til å deles. Du kan også bruke et selfiestang-tilbehør med Bluetooth-funksjon som fjernutløser i Lumia Selfie. Bestiller du før kl 14 sender vi normalt sett samme dag. En selfiestang gjør mye enklere å ta bilder fra vinkler som vanskelig kun med egen armlengde. Slik unngår du også at noen bare blir halvveis med, og …. Selfiestang. Få supre bilder av deg og dine venner/kollegaer med vår Selfiestick. Våre Selfiesticks er utrolig enkle i bruk og er kompatibel med alle Android og IOS telefoner. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Biltema tilbyr et bredt sortiment for hele familien innenfor bildeler/tilbehør, MC, verktøy, kjemi, bygg, båt, fritid, hjem og teknikk. Annonseselfiestang & finn mer på Smarter.com. Siste Nytt · Det Du Ser Etter · Alt Om Nyheter. Sudo sin selfiestang kan plassere smarttelefonen din horisontalt og vertikalt. Og gjør du det ikke allerede, bør du seriøst vurdere om du ikke skal. Stangen er koblet til telefonen via Bluetooth, så du trenger ikke tenke på å koble til ledninger. Det var jo ganske gøy å holde på med, særlig om man vil ta gruppeselfies eller …. Her finner du alle produkter fra Selfiestang Til Actionkamera tilgjengelig på MaxGaming. Minst 1 års garanti og 60 dagers kjøp på alle produkter fra Selfiestang Til Actionkamera. Får du aldri vært med på bildet. Selfiestangen har i tillegg et tripod-stativ som kan brukes både til mobil og kamera – fjernkontrollen kan du ta med deg opp til ti meter unna! Spar mye p? v?rt store utvalg av Telefontilbehør og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *