Grove vitser – Humor – Diskusjon no-Veldig Grove Vitser

Vitser På Kanten og Frekke Vitser hos Grove-Vitser no

Stemmene spredte seg veldig og det ble ingen klar vinner. Hva kaller du en tannlege som er veldig forsiktig i arbeidet sitt. Eksempel: Det var en gang, men nå er det en korridor. I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme. Ekstremt tørre vitser, Norge. 17 296 liker dette · 59 snakker om dette. Har jeg støtt noen, så BEKLAGER jeg det. Derimot om man syns tørre vitser er – tja, tørre – blir det kanskje ikke så morsomt. Når en ser det marerittet hun har påført Ørjan så burde hun tåle at folk poengterer at hun er en løgner. En dag snublet han og ramlet ned i løvegården. Håper reisen din blir like vellykket som min! P.S. Det er sannelig varmt her nede.

Grove Vitser i mange kategorier hos Grove-Vitser no

  • Grove vitser! – Humor – Diskusjon no
  • Grove vitser – Humor – Diskusjon no
  • Morsomme vitser Humor og gode vitser hos Vitsen no
  • Tørre vitser for store og små – og noen morsomme
  • Tørre vitser – Humor – Humoristen no
  • Grove vitser som ikke passer sarte ører kun grove vitser
  • Groviser – Grove vitser som passer noen, men kanskje ikke

Enhver som er normal i hodet forteller ikke sånne vitser Skjønner at vitsene ikke faller i smak hos alle, men folk er jo forskjellige. Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Alle barna kikket ut fra skyskraperen untatt Inger, hun trodde hun hadde vinger. Da har du kommet til riktig sted. Håper du liker dem og ikke synes disse vitsene er for […] Les mer. Vitser er til for å spre glede. Du blir like overrasket når du får klumper i halsen. Mulig dette sier noe om min sans for humor. Jeg synes imidlertid veldig mange ser ut til å sette en alt for lav standard, jeg mistenker av og til enkelte for å bruke vitsen som en unnskyldning for å lufte sin rasisme. Jeg har ligget med mannfolk på en tredjedel av din alder, men som er langtfra så utholdende i senga. Tenk,. Det får være nok grove vitser for denne gangen, men fortvil ikke grove vitser kommer igjen senere. Dårlige vitser har ofte et veldig tynt poeng, og kan i enkelte tilfeller være banale omskrivinger av andre vitser som har slått godt an tidligere. Barn elsker vitser, visste du det. Bra vits! 693. En mann skulle besøke svigermor på sykehuset etter en bilulykke.

Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Starter med denne: Hva er likheten mellom å drikke fruktjuice og tilfredstille ei jente med mensen oralt. Ny tråd for noen grove vitser. Alle trenger å le litt mer, og her hos Vitsen.no finner du god inspirasjon til å løfte ditt eller andres humør. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Tørre vitser er vel også morsomme. Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser, og vil veldig gjerne lære flere. Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Denne var ikke bare grov, men slem også. Jeg tror dere er ganske klare for å. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre-vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser. Groviser. Er det din greie? Read on. Her kan du finne gode vitser som du kanskje ikke har hørt før! 131 En arbeidsledig mann ble tilbudt jobb i en dyrepark. For 40 år siden var det stevnet 3 menn som vitner i en voldtektssak i England. Er du på utkikk etter korte vitser. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser. Mest populære vitser (topp 20) 12298. Bra vits! 5658. Alle barna kastet snøball på …. Doktoren ble så opprørt over sin grove feilbehandling at han døde av sjokk da han fikk nyheten. Du kan også finne flere innlegg om grove vitser på denne bloggen. Takk for mat og drikke, nå vil vi ha **tte. Men det rimer nesten.– Eivind Brendryen aka ebso 404 File not found. Grove eller frekke vitser, ofte kalt groviser, handler først og fremst om kjønn, sex og seksuelle tabuer, men kan også inneholde grotesk, svart humor, galgenhumor og grov lytekomikk. Veldig grove vitser – Indeks veldig grove vitser. Humor – Page 1 of 5 – Grove vitser. Grove vitser som ikke passer sarte rer kun grove vitser. GROVE VITSER – Humor – VG Nett Debatt. Du vet IKKE hva Sigrid har opplevd og hva hun vet. Isåfall bruker jeg akkurat samme argumen. Vitser: Pensjonister – Eldre « Matvitser Politivitser » 1139. Eller er vitser om nordlendinger, vestlendinger. Jeg mistenker at det rett og slett. Dette blir mitt 3. vitseinnlegg om grove vitser – groviser. Krysser fingrene for at du har noenlunde lik humor som meg som sitter her og humrer. Enjoy. Nysgjerrige Johnny Lille Johnny var 8 år, og som andre gutter på sin alder, veldig nysgjerrig. Re: Morsomme historier og vitser LiseTone on Tor 13 Aug 2009 – 13:15 På en kafé sitter en nordmann og spiser frokost, og Ved siden av ham sitter en svenske som tygger tyggegummi. Mannen hadde fått minst fem halvlitere for mye, og tok derfor feil av barens herretoalett og dametoalett. Grove vitser 7 Det var en gang en bonde som hadde problemer med at kråkene spiste opp alle jordbærene hans. Han ble tipset av en kamerat om en fremragende jeger som ikke bodde så lagt unna. Fru Hansen sa: «Veldig bra Billy. 10 grove vitser. Her finner du 10 grove vitser. Det er vitser som går på barnedrap og voldtekt. Men synes at mange er fryktelig kverulerende her i dag. Sett det godt til rette og ha et glass vann tilgjengelig for her kommer det 25 ekstremt tørre vitser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *