Stavanger Thai Massage

stavanger – Sjekk ut dette nå no answersite com

  1. Thai Massasje Stavanger bedrifter gulesider no
  2. Thai Massasje Stavanger – 180 no har 27 treff
  3. Wan Sabai Thai Massage Stavanger, Norge – Anmeldelser
  4. Bilder av Stavanger Thai Massage
  5. Bra Thai Massasje i Stavanger
  6. SUNSHINE Thai massasje EN, thai massasje

SUNSHINE Helse Massasje Stavanger

Velkommen til Jasmine Beach Thai Massage. Ban Thai Massage – Stavanger. 140 likes · 2 talking about this · 25 were here. I 15 år har jeg blitt rehabilitering en massasje. Oppdaterte opplysninger for Thai Massasje Stavanger registrert 18-11-2019. Thai mix massage specialty The Thai “mix” massage in my own invention. Thai massasje i stavanger – Vi driver med armomaterapi, oljemassasje, fotmassasje, varme og urtekompressmassasje samt nakke-/skulder-/hode- massasje. Vi ligger sentralt i stavanger i hyggelige, avslappende lokaler og ønsker alle og enhver velkommen inn til oss. Det Du Ser Etter · Mest Populære Søk · Nyheter · Siste Nytt. Except you have serious back or knee injuries, you can acquire the. Stavanger Ban Thai Massage fra, Rogaland. Gå til infoside. PP Thai Massage. Pedersgata 109 B, 4014 Stavanger (Rogaland) Vis nummer. Sawasdee Thai Aroma. Helsespa. Warada’s Thai Massasje & Terapi. Jasmin Beach thai massasjeLeter du etter et sted for å få slappe av. Thai massasje i stavanger.Vi tilbyr flere forskjellige massasje typer som blandt annet:Tradisjonell Thaimassasje,Sportmassasje,Oljemassasje, urtekompressmassasje og nakke-/skulder-/hode massasje. Annonsethai massage stavanger & finn mer på Pronto.com. Answer 1 of 13: I will be in Stavanger for one night after hiking and would like to book a deep tissue massage. What You Are Looking For · Most Popular Searches · Good News Network. Populære søk. Fotpleie Voksing Frisørsalonger Farging Bryn Ansiktmassasje Bedriftsmassasje Pedikyr Aromaterapi Kroppspleie Frisørsalong Manikyr Massage Ansiktbehandling Ansiktsbehandling Manneklipp Herreklipp Fot massasje Alternativ behandling Dameklipp.

Thai Massasje Rogaland – 180 no har 65 treff

Stavanger Thai Massage
Veldig bra thai massage – Anmeldelse for Wan Sabai Thai

Thai massage in Stavanger that is also identified as traditional massage or ancient massage is much more of the ancient art of physique therapy to market healing, transformation, and overall health, and general wellness. Velkommen Healing of Life Massasje Stavanger. I do not have a car while there so will use taxi or public transportation. NB! Vi har ny avdelingen i Stavanger sentrum, Tågngalleriet Skagen 27, 4006 Stavanger.I mellomtiden kan du få behandling i vår avdeling på Tågngalleiet Stavanger sentrum, ring 41 29 59 99, 46 57 81 81 for hjelp fra Daglig leder Parmassasje. Hele landet Vestlandet 42 Rogaland 23 Stavanger 10. Vennligst legg inn en kommentar på hva som er feil eller mangel. I will be staying at the Radisson Blu Atlantic and have inquired to their. Husk å booke to ganger på samme tid – hos to forskjellige terapeuter. Stavanger spa Clinique tilbyr alt innen hudpleie, medisinske hudbehandlinger, kroppsbehandlinger, ulike typer massasje, manicure, pedicure, figurforming juvederm, spapakker og div. Her får du koselig behandlingsrom, rolig musikk og god behandling. 30 minutters behandling fra kun 300,- kroner.Våre behandlingerJasmin Beach thai massasjeLeter du etter et sted for å få slappe av. For 2 års trening i Tallinn i massasjakademiet, fikk jeg en bred utdanning i spesialiserte massører av …. Vi har dobbeltrom, Vi kan tilby massasje for ryggsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter. Firmasøk – viser 1 – 27 av 27 resultater for thai massasje stavanger: 1. Thai Massasje Rogaland – fotpleie, velvære, voksing, spa, spa manikyr, pedicure, ansiktmassasje, bedriftsmassasje, vippefarge, pedikyr, aromaterapi, permanent. AnnonseSøk stavanger thai massage på Pronto.com. Thai massasje priser i stavanger – Vi driver med oljemassasje, fotmassasje, varme og urtekompressmassasje samt nakke-/skulder-/hode- massasje. Vi tilbyr forskjellige behandlinger innen massasje, velvære, sauna og beauty. Massasjetjenester. Ban Thai Massage – Stavanger. Helsespa. Jasmine Beach Thaimassasje.

AnnonseHighest-Rated Hotels in Stavanger Don’t Miss Out, Book Your Hotel Now. Mest Populære Søk · Alt Om Nyheter · Internett-informasjon · Nyheter. Ditt søk på thai massasje stavanger ga 23 virksomheter og du har nådd slutten av listen. PP Thai Massage started up 5 years ago. Based on observations, I have developed over a long period of time. Thai “mix” massage consist of five type of massages. It includes the healing power of Thai massage and the pleasant and relaxing properties of the oil massage. Adresse: Breidablikkveien 6. 4017 Stavanger, Mariero. Anong Thai-massage. Lokal bedrift. Nuad Thai Thai massasje & Spa. Her har vi alt du trenger. Wan Sabai Thai Massage – Nedre Holmegate 27/29, 4006 Stavanger, Norway – Rated 4.9 based on 40 Reviews “The Wan Sabai crew are incredible! I work on. PHA THAI KLINIKK. Profesjonell massasje i Stavanger, Oslo og Thailand. Online booking og gavekortsalg. OSLO. Valkyriegata 8 Majorstua, 0366 Oslo 92 24 42 95. Thai Massasje Stavanger Er en urgammel massasjetype fra det fjerne Østen. Målet med Thaimassasjen er å sikre fri vei til energiststrømmen ved å strekke å trykke på …. Motta ditt søk Thai Massasje Stavanger …. Wan Sabai Thai Massage – Nedre Holmegate 27/29, 4006 Stavanger, Norway – Vurderingen 4.9 basert på 40 anmeldelser “The Wan Sabai crew are incredible! I. Få et avbrekk fra en ellers stressende hverdag med skreddersydde behandlinger, massasje og aromaterapi utført av smilende og kompetente terapeuter. Mest Populære Søk · Siste Nytt · Nyheter · Internett-informasjon. Oppdaterte opplysninger for Thai Massasje Rogaland registrert 21-11-2019. Pp Thai Massage. Pedersgata 109 B, 4014 Stavanger. 917 03 876. Mer info · Kart. Tukki Thai Massasje Nevland. Verksgata 10 A, 4013 Stavanger. 959 44 009. Mer info · Kart. Trykk for å vise flere 1 Ingen flere treff å vise. The massage therapists are professional and well trained in delivering a holistic massage leaving you in a good state of body and mind. Wan Sabai Thai spa & Massage Ltd fra, Rogaland. Massasje. Mye juggel i vinduet, heldekkende gardiner eller persienner/lameller. Og ikke minst ordene “thai” og …. Thai massasje priser i stavanger.Vi tilbyr flere forskjellige massasje typer som blandt annet:Tradisjonell Thaimassasje,Sportmassasje,Oljemassasje, urtekompressmassasje og nakke-/skulder-/hode massasje. Hos Siam Thai møter du kompetente ansatte som har lang erfaring innen massasjekunst og mye kunnskap knyttet til tradisjonell thaimassasje og aromaterapi. Våre behandlinger tilpasses trender og sesonger, alt med et Internationalt tilsnitt, men naturligvis også med det du forbinder med tradisjonelle spa behandlinger. Velkommen til en fantastisk opplevelse for kropp & sinn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *