Forslag til quiz-spørsmål – Sosial prat og humor

45 Lurespørsmål – Morsom quiz med spørsmål og svar

Morsomme Spørsmål
25 nokså viltre og morsomme intervju-spørsmål – Humor

Quiz – Morsomme fakta Quizer no – Spørsmål og svar

Endret Februar 18, 2012 av sofie777. 0. Siter; Del dette innlegget. SPØRSMÅL. Jeg har snart konfirmasjon og jeg skal lage en kahoot/quiz til alle som kommer. Hva er det du liker aller best ved henne …. Hvilke skoler har du gått på. Svarene finner du helt nederst – bare for å kunne dobbeltsjekke at du har alt riktig, selvfølgelig. Jeg er faktisk veldig glad i mandager, og i dag skal jeg en tur inn til byen. Da har du kommet til riktig sted. Var i et bryllup i fjor sommer som hadde dette og det var supergøy men toastmasteren dems har rota bort spørsmålene [smilie=aiwebs_003.gif] Og jeg sliter med å finne på masse morsomme spørsmål! Hvilket tall får du da? Svar. Det å gå med mye smerte ov. Len deg bakover og trekk på smilebåndet:). Morsomfakta gir deg hundrevis av morsomme fakta. Morsomme historier. Vitser. Vitser er til for å spre glede. Hvis du var strandet på en ensom strand, hva er fem ting som du ønsker å overleve?, I tillegg til dette kan du også har morsomme ord forening eller annen dating spill som gjør datoen mer moro. Trenger morsomme forslag til en quiz.. Har hatt noen quiz på jobben (middel -> vanskelig) og om du vil ha spørsmål og svar, kan du sende meg en PM. Vi skal ha personalfest med partnere og trenger spørsmål til i morgen;). I bursdag, på skoleavslutning, på hyttetur, i bilen – quiz for barn er alltid en vinner. Hvilket produkt skal vi frem til.

Her har vi samlet 25 morsomme quiz-spørsmål med svar. Finn en venn og utfordre hverandre. 5. Hvilken jernbane er 9600 km lang, forbinder Europa og stillehavskysten, og er en av verdens lengste sammenhengende jernbanestrekninger? 2. Her er noen absurde spørsmål som ulike virksomheter vært kjent for å spørre om under jobbintervjuer: Vil du heller slåss med en and på størrelse med en hest, enn med … Fortsett å lese 25 nokså viltre – og morsomme – intervju-spørsmål →. Vi har funnet fram 20 spørsmål om bil, alt fra nytt til gammel – sært og mer velkjent. Morsomme spørsmål til venn Ønsker du å finne noen morsomme spørsmål å spørre din venn. Quiznivået er ikke spesielt høyt, så ikke alt for vanskelige spørsmål. Siden du svarte sleipt skal jeg svare enda sleipere. Tips: Legg din egen musikksmak til side og sørg for å velge tidsepoker eller sjangre som gjør at flest mulig blir engasjerte i quizen. Leter du etter morsomme spørsmål til quiz for barn. Del 30 med 1/2 og legg til 10. Brettspillet Trivial Pursuit er en klassiker som finnes i tusener av norske hjem. Jeg tenkte å sende en mail til brudgommen med spørsmål han skal svare på. Hva kan du om finurligheter og merksnodige fakta. Enten du bare vil ha tidsfordriv, eller øke kunnskapene dine til neste pub-quiz eller noe slikt, finnes det mange varianter av quiz som er både morsomme og lærerike. Du kan enkelt legge til nye dersom du har noen.

Quiz spørsmål og svar i mange kategorier Noen også med

Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. Dette spiselige produktet inntas gjerne mens man ser film, og kjøper du det på samme sted som du ser filmen, kan det koste godt over 500 kroner per kilo. Anbefalte quiz spørsmål og svar for flere personer. Leter du etter morsomme quiz-spørsmål og svar. Her gir vi deg 24 morsomme quiz-spørsmål som garantert får frem latteren. Morsomme spørsmål til quiz – Spørsmål 1 av 24 1. Hva er tyngre, et tonn med gull eller et tonn med sølv? …. Lenke til innlegg Del på andre sider. Det er ikke sikkert at det er like innlysende som du skulle tro ved første øyekast. Kom opp med gode spørsmål.. Her blir det garantert mange og morsomme diskusjoner. Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv. Denne siden er fylt med gode spørsmål til quiz som er til alle settinger og passer godt til både barn, ungdom og voksne. Spørsmålene passer for barn i alle aldre. Noen som har noen forslag til gode spørsmål. Her gjelder det å holde tunga rett i munnen. Er det noen her som kan komme på noen morsomme og underholdene spørsmål til en quiz. Heldigvis er det LEEENGE til! Haha. 2. Hvilket stjernetegn er du?Steinbukken. 3. Hvor høy er du?179. cm. 4. Hvilken film så du sist?Anabelle. Men å finne på gode spørsmål og svar som passer til barnas alder. Og så skal vi svare på spørsmål som toastmasteren leser opp ved å rekke “rett” sko i været. Forrige utdrikkningslaget jeg var på hadde en slik quiz. Del på: Facebook Twitter Linkedin Pinterest. Tar båten over til Aker Brygge, en svipptur innom kontoret og så videre til en avtale. Så neste gang du er ut på en date, prøve ut noen av disse morsomme spørsmål for å bli kjent med noen. Hvor mange har du da? Svar. Alle trenger å le litt mer, og her hos Vitsen.no finner du god inspirasjon til å løfte ditt eller andres humør. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Velkommen til Quizkongen.no! Quizkongen er en av Norges mest populære quizsider. Takk for at du besøker oss og samtidig quizer deg smartere. I forhold til fluer blekner selv merittene til verdens beste høydehoppere – fluer kan nemlig hoppe 200 ganger så høyt som sin egen kroppslengde! 16. Jeg har allerede skrevet: hva mitt fulle navn er, hvilken dato jeg har bursdag og hvilket klokkeslett jeg ble født. Men hos noen er det også andre årsaker som ligger bak, i tillegg til at ulike personer kan ha reell, ulik toleranse for smerte. Da må du teste deg selv i denne lille quizen. Hittil har jeg: Når ble dere sammen. Tenåringer liker ofte å spørre sine venner morsomme spørsmål som pranks eller for en rask latter. Det er mange forskjellige morsomme spørsmål å spørre din venn, alt fra sarkastiske spørsmål. Damer blir ikke 300kg av muskler. Og du svarte ikke klart på spørsmålet heller. Jeg ville heller vært sammen med en dame var for tynn, men som klarte å bevege seg ute blant folk, enn en dame som bare satt i sofan. Men når det kommer til sex er det et større dilemma. Vær gjennomført og tenk på alt. Legg arbeid i morsomme detaljer som uvanlige bordkort, meny med drinknavn som passer til temaet, bilder/plakater o.l. Lag en god atmosfære på festen ved bruk av fargerike, morsomme eller interessante dekorasjoner, lukter og musikk. Morsomme fakta. Vis 504 morsomme faktaopplysninger innen 20 kategorier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *