Fresh Fitness Drammen Sentrum-Finn senter – Fresh Fitness – Fresh Fitness – Fresh Fitness

drammen sentrum – Spesialpriser i Drammen agoda com

  1. drammen sentrum – Sjekk ut dette nå Søk info her
  2. Fresh Fitness – Fresh Fitness
  3. Finn senter – Fresh Fitness – Fresh Fitness – Fresh Fitness

Fresh Fitness Drammen Sentrum
Fresh Fitness Trondheim Sentrum – Fresh Fitness

SATS Åssiden Treningssenter i Drammen – SATS

  1. SATS Strømsø Treningssenter i Drammen – SATS
  2. Fresh Fitness Drammen Sentrum – Drammen, Norway
  3. Instruktør Drammen Sentrum – Fresh Fitness
  4. Døgnåpent treningssenter i Drammen Sentrum Fitness24Seven

Finn treningssenter i Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og mer. Her kan du finne moderne treningsutstyr og frivekter til styrketrening og kardio. Fresh Fitness Drammen Sentrum finner du i kort gåavstand til Nedre Torggate, i ELIXIAs gamle lokaler. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Fresh Fitness AS Avd Drammen Sentrum. Drammen 91 / 100 Nærhet til skog og. Det er lett! Bare besøk treningssentrene våre i bemannede timer, så vil vi hjelpe deg med å komme i gang. Du finner oss ved Bangeløkka med Power som nærmeste nabo. Jobb som gruppetimeinstruktør hos Fresh Fitness Drammen Sentrum. Bak Fresh Fitness AS står Health & Fitness Nordic AB, Nordens største konsern innen treningsrelatert virksomhet. Lokalene er lyse, åpne og trivelige. Jeg håper ikke det blir overfylt her, siden det allerede er en del som trener her, forteller Fresh Fitness-kunde, Marie Haugå til …. Hos EVO tror vi på individuell trening uten binding, fra kl. 05-24. Vi har kvalitetsutstyr, lekre garderober og 16-års aldersgrense. På alle våre sentre har vi ingen bindingstid. Det Du Ser Etter · Siste Nytt · Mest Populære Søk · Nyheter. Stort utvalg · Best pris – garantert · 63 000 byer verden over. Tren uten bindingstid fra 299,- pr mnd. Vi har store, lyse lokaler med trening fordelt på to etasjer.

Treningsstudio i Drammen fra 299,- pr mnd. Drammen Sentrum. Velkommen til Fitness24Seven og vårt treningssenter på Drammen Sentrum i Bragernes Torg 2A. Fresh Fitness er Norges rimeligste og raskest voksende treningssenterkjede. Fresh Fitness, Drammen, Norway. 130 likes. Gym/Physical Fitness Center. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Fresh Fitness Drammen Strømsø. Fresh Fitness har trening over store deler av Norge og tilbyr billig trening til en lav pris som passer for din lommebok. Treningssenter for deg som vil ha god kvalitet, til lav pris. Stort utvalg av hotell i Drammen. Nyheter · Alt Om Nyheter · Siste Nytt · Internett-informasjon. Fresh Fitness treningssenter i Trondheim Sentrum finner du midt i smørøyet i Trondheim ved Bakke Bru. For at du skal kunne bruke alle funksjonene på nettsiden, og for ikke å utsette datamaskinen din for sikkerhetsrisiko, anbefaler vi at du enten logger deg inn via mobilen din, eller oppdaterer til en nyere nettleser. Medlemskap fra kun 249 kr pr/mnd uten bindingstid. Internett-informasjon · Det Du Ser Etter · Mest Populære Søk. Treningssenter Drammen – SKY Fitness Drammen er et treningssenter for deg som vil ha god kvalitet, til lav pris.

AnnonseFinn ut fresh fitness drammen sentrum på Teoma.eu. Finn fresh fitness drammen sentrum her. AnnonseSjekk ut drammen sentrum på Directhit.com. Finn drammen sentrum her. Nærmeste naboer er Sonans, NKH og Radisson Blu Royal Garden. Velkommen til SATS Åssiden (tidligere Fresh Fitness Drammen Åssiden). SATS Åssiden finner du i 1. Området er et naturlig knutepunkt: Buskeruds største idrettsanlegg og det største …. Velkommen til SATS Strømsø (Tidligere Fresh Fitness Drammen Strømsø). Treningssenteret har en etasje fordelt med bredt treningsutvalg på 1200 m². Parkering: Det er to timer …. I Fresh Fitness har vi faste lave priser på trening og du kan melde deg inn og betale fra kun 249,- per måned for å trene, uten bindingstid. Innmelding koster kr. 199,- Adgangskort kr. 100,-. 2. INGEN BINDINGSTID Vi har ikke bindingstid og tror ikke på tvang. Avslutt økten med god uttøying, for bedre restitusjon i et av våre flotte seksjoner. Vi tilbyr også en seksjon av gymmen kun for damer. Norskspråklig kundestøtte · Tidsbegrenset tilbud · Sikker betaling. AnnonseSjekk fitness drammen på AnswerSite.com. Finn fitness drammen her. Drammen Undermeny av.. Velkommen til SATS Kristiansand Sentrum (tidligere Fresh Fitness Kristiansand Sentrum). Du finner senteret midt i Kristiansands bykjerne. I underetasjen finner du blant annet gruppetimesalen og garderobene. Det er registrert 16 ansatt(e) i bedriften. Ønsker du kontaktopplysninger for Fresh Fitness AS Avd Drammen Sentrum tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer øverst på siden og trykker “Send”. Bli medlem hos Fresh Fitness, Norges største lavpris treningssenterkjede. Vi tilbyr styrke, kardio, populære gruppetimer og PT. På noen plasser er dette mulig (Østlandet, Bergen, Bodø/Fauske). AnnonseSøk fresh fitness drammen sentrum på Downloadsearch. Rask & enkel bestilling · Døgnåpen kundestøtte · Inntil 80% avslag. Trening – Treningssenter Drammen, Gym, Fitness, Kondisjon, Styrkerom, Vekttrening, Trim, Trimsenter, Treningshall, Treningssenter, Aerobic, Stretching. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Fitness24Seven (Drammen Sentrum) Gym/Physical Fitness Center in Drammen, Norway. 3.4. 3.4 out of 5 stars. Always Open. Community See All. 272 people like this. 276 people follow this. 1,830 check-ins. About See All. Bragernes Torg 2A (4,529.43 mi) Drammen, Norway 3017. Fresh Fitness Drammen Sentrum. 3 min. 0,2 km. EVO Drammen. 6 min. 0,5 km. Bragerøen grus. 15 min. 1,2 km. Drammen (vgs) aktivitetssal. 20 min. 1,6 km Turmulighetene Vurdert av 49 lokalkjente. 86 / 100 Nærhet til skog og mark. Hvis du ikke har vært medlem før, kan du prøve treningssentre i uken til en pris av 99 kr. Finn ditt nærmeste SKY Fitness treningssenter her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *