Underbar Aker Brygge

Underbar

  • Underbar Aker Brygge
  • Underbar – Om Underbar
  • Bilder av Underbar Aker Brygge
  • Underbar, Oslo – Restaurantanmeldelser – TripAdvisor
  • Servering Aker Brygge
  • De 10 beste restaurantene i nærheten av Aker Brygge
  • Asia Akerbrygge Restaurant på Aker Brygge

Åpningstider Aker Brygge

Underbar Aker Brygge
Aker Brygge

Vi er behjelpelige med små og store selskap og setter gjerne opp en egen meny ved spesielle ønsker. På Underbar er du velkommen om du liker en god whisky, Cognac, eller heller vil smake på en av våre drinker fra vår rikholdige barmeny. Gjennom ti år har vi servert whisky i store mengder til både whiskyelskere og nybegynnere. Aker Brygge er en betydelig møteplass med shopping, servering og underholdning. [trenger referanse] Området, som hvert år besøkes av nærmere 12 millioner mennesker, består av 41 butikker og kaféer samt 27 serveringssteder. Bar og pub – Aker brygge Latter er mer enn Norges mest populære humorteater, vi har også en fantastisk restaurant og flotte barer. Her danner gammel industriarkitektur fra Akers mekaniske verksteds epoke utgangspunkt for en spennende bydel med nesten 400 boliger og 7000 arbeidsplasser. Hansteens gate 14B ligger på Frogner i Oslo, 800 km fra Aker Brygge, litt over 1 km fra Akershus festning og 8 km fra Sognsvann, og tilbyr gjestestue og gratis WiFi. New Delhi er en restaurant basert på familien Singhs egne familieoppskrifter, og sine ønsker om å kunne bevare indisk matkultur i en moderne vri. Vi anbefaler større selskaper om å velge én felles meny til alle. (1) For selskap over 20 personer: Avbestilling inntil dagen før ankomst klokken 11.00 kostnadsfritt. AnnonseFinn aker brygge på Ask.com. Slå opp raske svar nå! Bavarias BMW forhandlere er i Oslo, Stavanger, Kristiansand, Lillestrøm, Gardermoen, Haugesund, Arendal og Bryne. Som Lattermedlem vil du motta eksklusive fordeler, som inkluderer nyheter om snikpremierer, rabatt på utvalgte show m.m. Oversikt over restauranter og kafeer på Aker Brygge og Tjuvholmen. Read article “Underbar” Vaktsentral. Åpent hele døgnet. Read article “Vaktsentral” Vinmonopolet. He now lives and works in Oslo. Gode, hyggelige kunder og et personale som gir god informasjon om mat og drikke har gitt oss et perfekt utgangspunkt. Hos Big Horn Aker Brygge kan du nyte en velsmakende middag med flott utsikt mot bryggepromenaden og Akershus Festning. Er du sulten. Mer. Dato for besøk: september 2016.

Vis mer Vis mindre. 9.8 Over all forventning 22 gjesteomtaler Gj.snittspris per natt: NOK 1 500. Restauranten har 150 sitteplasser inne, og i sommersesongen (april t.o.m. oktober) er også vår overbygde terrasse åpen. Bli Lattermedlem – Motta gode tilbud. Sorgenfri ligger i hjørnelokalet på Bryggetorget, Aker Brygge. Vi åpnet i 2004 og det har gått bedre år etter år. UNDERBAR MENY. HIGHLAND 4 cl. Aberfeldy 12 år 108,- Ancnoc 12 år 118,- Ancnoc 1975 424,- Ancnoc Flaughter 158,- Ancnoc Rutter 152,- Balblair 2003 154,- Balblair 2000 168,- Balblair 1997 294,- Balblair 1983 396,- Ben Nevis 1997 Single Cask 222,- Blair Athol 21 år Boutique -Y Whisky Company. Aker brygge kan sies å være Oslos første ferdig utviklede prosjekt i Fjordbyen. Aker Brygge er det perfekte stedet å tilbringe en velfortjent fridag med en god venninne. Velkommen til åpning av julen på Aker Brygge 30. november. Les mer. Event. JULEPROGRAM. Hver lørdag og søndag i desember inviterer vi til konserter, aktiviteter og julehygge i Bryggegata. Latter/Stand Up Norge, kontorlokaler og leiligheter finnes også. Underbar. Man – Søn: 16:00 – 03:30. BOOK EN KOMIKER. 23 11 88 20 [email protected] Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61 0270 Oslo. The waterfront is teeming with activity round the clock, particularly on sunny days, and it doesn’t cost you anything to wander along the quay and enjoy life. Underbar. Nr. 477 av 1 360 restauranter i Oslo 50 anmeldelser. Vi skreddersyr måltidet tilpasset dine ønsker. Oversikt over utesteder på Aker Brygge og Tjuvholmen. Friendly staff, comfy chairs and good atmosphere. Kjøkken: Pub. Espresso House. Nr. 570 av 1 360 restauranter i Oslo 28 anmeldelser.

AnnonseIkke søk lenger, besøk Directhit.com Sjekk aker brygge her. Om du tror du ikke liker whisky, står bartenderen klar til å overbevise deg om det motsatte. Underbar ble etablert i 2005, og fyller med andre ord 10 år i 2015. Underbar på Aker Brygge er min favoritt pub. Veldig hyggelig betjening av Micke & Co. Bra utvalg av øl, og et kjempeutvalg av Whisky, dvs over 500 forskjellige slag. Beer Palace ligger i etasjen over, med et ennå større utvalg av øl. Aker Brygge på Facebook Aker Brygge på Instagram. Norwegian Property Merket for god design. Holmens gate 3. 0,1 km fra Aker Brygge. Aker Brygge Stranden 1 Aker Brygge, Stranden 1. 0,1 km fra Aker Brygge. En dampende gryte av nye bekjentskap, eller en ferskpresset juice av gode og overraskende tips og triks. Asia – Kulinarisk Kurtiseri tror på viktigheten av å holde oss aktive og i kontakt med omgivelsene, og jobber ukentlig med å invitere til en rekke arrangmenter, tilbud og aktiviteter knyttet til en sunn og spennende bærekraftig matkultur. Man – Fre: 10:00 – 18:00 Lør: 10:00 – 15:00. Moderne barer, klassiske puber og store uteserveringer ved brygga. Rorbua Vertshus har vært på Aker brygge i over 20 år. Underbar – Holmens gate 3, 0250 Oslo, Norway – Vurderingen 4.3 basert på 77 anmeldelser “I believe is by far one of the best bars in Oslo. Great. Følg linken under for å registrere deg med et par raske tastetrykk, eller ring oss på Tlf: 23 11 54 60 så vi kan hjelpe deg å reservere. August 26 · Burger Joint Aker Brygge. Burger Restaurant. Send Message. Burger Joint Aker Brygge. August 26 · Introducing Atle Østrem to Burger Joints Artwall. Atle Østrem is an artist from Stavanger, Norway. Gi et gavekort fra iGive til jul eller bursdag, så har dere en anledning til å tilbringe en dag sammen i noen av Oslos mest fantastiske omgivelser. Et gavekort på Aker Brygge er også en ypperlig gave til …. Siden 1996 har Bavaria vokst til å bli en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere og en av Nordens største bilforhandlere generelt. Aker Brygge fra Aker brygge, Oslo. Kjøpesenter. Alna senter Alna Senter i Groruddalen er Norges største faghandelssenter, med en unik butikkmiks. Aker Brygge is known for its strip of boardwalk restaurants, with plenty of opportunities for al fresco wining and dining with a fjord view. Nice place to duck into for a beverage.”. Med topp lokasjon midt på Aker Brygge, kapasitet på over 1000 mennesker, 350 sitteplasser ute og fire barer er LOUISE by NIGHT Oslos største utested. Hos oss kan du ta noen pre-drinks i baren først, spise en hyggelig middag i restauranten eller ankomme ved midnatt og være sikret en helaften med cocktails, musikk og moro. Over 450 sorter har funnet veien til våre hyller, og stadig nye strømmer på. Alle som jobber her er lidenskaplig opptatt av faget sitt. Latter på Aker Brygge Holmens Gate 1 0250 Oslo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *