Ting Å Gjøre I Sommer

DE 10 BESTE ting å gjøre i Stockholm – TripAdvisor

Det finnes mange morsomme og lærerike opplevelser og aktiviteter for barn i Oslo. Les mer og bestill zipline-opplevelse på Oppdal. Gondol. Jeg har heller ikke noen venner,og er sjenert av meg så jeg har litt lyst til å utfordre meg selv og gjøre ting alene selv om det kan være litt “skummelt”. Sommeren er her for fullt, her er ti ting du kan gjøre i Oslo når sola titter frem: 1. Er du i tillegg glad i å sykle, er Lofoten det geniale feriested. Oppdal byr på mange muligheter for å utfolde seg i det fri både for store og små. Eksotiske overnattingssteder, spreke aktiviteter og kulinariske opplevelser. Nyheter · Alt Om Nyheter · Mest Populære Søk · Det Du Ser Etter. Ting å gjøre i sommerferien. – posted in Ferie og reise: Som tittelen sier, vil jeg bare vite hva dere i gjør i sommerferien. Grøntjernet tror det er viktig at man finner ut av hvor mye alenetid man selv trenger, og at at mange av oss burde vært flinkere til å gjøre ting på egenhånd.

Hjem Sport & friluft Topp 10 ting å gjøre i Odalen i sommer. Ripan byr på et stort nettverk av lettgåtte turstier. Read more. Gå en kultursti. Rockheim – Det nasjonale museet for populærmusikk. Sommer i Oslo sentrum Oslo er en skikkelig sommerby, med sine parker, sine strender, øyer og skoger er det alltid noe å finne på. Trondheim I Trondheim venter kjente attraksjoner som Nidarosdomen og Erkebispegården, koselige handlegater og et stort utvalg spisesteder med …. Oslo sentrum våkner til liv om sommeren, og det skjer ting hver eneste dag. Bryggen er blitt en del av vår felles kulturarv med plass på …. I Jotunheimen nasjonalpark kan du nå toppen av Nord-Europas høyeste fjell, Galdhøpiggen. I mens blir det jo endel tid for meg selv,og det kan jo være fint det. Ting å gjøre Vennegjenger, “gutta på tur”, kunstinteresserte, barnefamilier og trimentusiaster – Kragerø har noe for enhver smak. Finn ting å gjøre Vandre i fjellene, rafte i Sjoa eller prøv deg på ski på sommerstid.

Her er 23 små grep som gir deg ekstra piff og puff. Reisendes favoritter Ting å gjøre rangert ved hjelp av TripAdvisor-data, inkludert anmeldelser, vurderinger, bilder og popularitet. Høyeste rangerte steder som er av interesse eller turoperatører, basert på anmeldelser fra reisende. Lag en feriedagbok og dokumenter for hver en utflukt, med bilder og tekst. Eller trenger en ny retning på feriesporet. Her er våre heteste forslag til spennende reiser i Europa – for både aktive og late. Her er et stort utvalg av ting å gjøre – uansett årstid. Ta turen til Fisketorget og opplev det yrende folkelivet. Det kryr av fridager på sommeren, like mye som det kryr av ting å finne på – uansett om du befinner deg i varmere strøk, hjemme eller kanskje på fjellet. Her kommer en rekke ting som kan gjøre sommeren hakket mer spennende. Kanskje er det noe her som gir deg noe originalt å trekke fram for venner når sommeren er over. Foreta en kåring av sommerens beste iskrem. For det første: Bruk tiden godt til å være sosial. Foto: Outdoorlife Norway. 60.47202399999999, 8.46894599999996 1. Sett seil. SVALBARD. Du deilige sommer, jeg elsker deg. Sommeren er tiden for glede og hyggelig samvær… Det er tiden for solbriller, sene sommernetter, og morsomme påfunn med dem man er glad i. I år har jeg bestemt meg for at sommeren skal bli helt fantastisk. Finn ting å gjøre Dra på fuglesafari langs kysten, nyt utsikten fra byfjellet Aksla eller lær om Ålesunds arkitekturhistorie på Jugendstilsenteret og Kunstmuseet KUBE. For å gjøre det enklere for deg å finne frem blant et hav av reisemål, reportasjer og tilbud har vi samlet alle våre topplister på ett sted. Oversikt over Trysils sommeraktiviteter og høstaktiviteter. Informasjon om stisykling i Trysil, rafting, elveaktiviteter, golf, fiske og kultur. Sport, spenning, familiemoro, avslapning, kultur og shopping – i Lillehammer og Gudbrandsdalen finner du alt du trenger for en vellykket ferie sommer som vinter. Her kan store og små få opplevelser for livet både i skibakken, på sykkelsetet eller til fots i vår rene, norske natur. Vi vet hva som skjer i Oslo. Stor kalender med arrangement: konserter, teater, festival, show, marked, opera, sport og mye mer. Forankret i norske tradisjoner, midt i Norge, er Trøndelag et godt utgangspunkt for å oppleve natur, kultur og spennende norgeshistorie. Softis med salt karamell med hasselnøtter får du hos Gutta på Haugen. Sommerferiene før man var gammel nok til å jobbe. Jeg husker jeg kunne ligge i dagevis ute i hagen bare for å lese alle hestebladene jeg hadde abonnert på opp gjennom årene. Besøk for eksempel TusenFryd, Teknisk Museum eller Oslo Reptilpark. Dra på fjelltur. Å utforske naturen er ofte gøy både for store og små. Det kan være hyggelig å bare være dere, men det er ingenting i veien for å invitere med besteforeldre, tanter, søskenbarn eller en vennefamilie på tur. Har du lenge planlagt en rorbuferie. Her finner du tips til hva du kan gjøre i sommer, med Oslo Sentrum som utgangspunkt. Ti ting å gjøre i Budapest Elsket av både øst og vest i årtusener, vil Budapest’ rike blanding av kultur, kunst og arkitektur garantert også sjarmere deg. Dere kan skrive tips, historier/fortellinger, ting dere kommer til å gjøre, ønsker å gjøre osv. Trondheim er en spennende by med gode shoppingmuligheter, flotte severdigheter og rikelig tilgang til friluftsområder. Right click to add form. Lofoten ReiseApp. Kontakt oss. Nettbutikk. Reiseguide Fotobank. Cruise. Bærekraftig reisemål. Søk i Bergens største “Hva skjer” kalender etter konserter, festivaler og mye mer. Arrangementer for barn i Oslo – Fra fredag 22. VANNVITTIG MORO: Eyvind Ness leker i Frognerbadet med sønnen Ulrik (22 mnd.) Foto: Birgitte Moen. Linn Hanssen. Publisert 27/07 2010 Oppdatert 28/06 2017. Sole seg På sommeren når solen steker, kan det være godt å legge seg og sole seg. Har ikke sånn kjempegod råd i år,og skal en uke til syden senere i sommer. På Brattøra i Trondheim, midt mellom sjø og land, ligger Pirbadet – Norges største innendørs badeanlegg. Hehe, for å være ærlig så er Oslo på tredjeplass etter Stockholm og Købehavn når det gjelder mine skandinaviske favorittbyer. Og i Norge er nok Bergen på førsteplass for min del.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *