Lettsindig-lettsindighet Wiktionary

lettsindig – Det Norske Akademis ordbok

Synonym til lettsindig på norsk bokmål – synonymordboka no

  1. Ordbok: lettsindig – Engelsk, spansk, norsk, svensk
  2. lettsindighet Wiktionary
  3. Synonym til lettsindig kryssord org
  4. LETTSINDIG kryssord synonym – kryssordkjempen no
  5. frivol Store norske leksikon

Lettsindig
lettsindig – Norsk bokmål-Italiensk Ordbok – Glosbe

Lettsindig
jovial Store norske leksikon

Ho hadde eit par «dokke-figurar» som dansa etter spelet hennar. Dagen etter at det siste nummeret av The Tempest ble lagt ut for salg. Vi fant 77 synonymer til LETTSINDIG. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om dumhet og mer enn 1200 andre emner. Ha ein lettsindig dag!..eg sei det enkelt med bilde frå morgonturen i dag ️ Heller tung med lett humør..enn lett med tungt humør. Livet hans er fullt av fristelser, sorgløst og lettsindig. Tap av normale sosiale hemninger kan føre til atferd som er lettsindig, dumdristig eller upassende og utypisk for personen. Trenger du synonymer til LETTSINDIG for å løse et kryssord. Oversettelsen av ordet lettsindig mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. Oversettelse av lettsindig til engelsk i bokmål-engelsk ordbok – Flest oversettelser, helt gratis. Situasjonen vi nå opplever med overproduksjon i noen markedssegmenter er alvor. For folk flest i det norske samfunnet, oppleves dette. Vi har kryssordbok med mange millioner synonymer. Onsdag skal Stortinget ta en pause fra bompengepanikken og stemme over tre nye bompengeprosjekter i milliardklassen. Kryssordkongen fant 3 mulige svarkombinarsjoner til kryssordet lettsindig. Oversettelse av lettsindig til bokmål i nynorsk-bokmål ordbok – Flest oversettelser, helt gratis. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.no.

Lettsindig
lettsindig på bokmål Nynorsk-bokmål oversettelse DinOrdbok

Tłumaczenie “lettsindig” w słowniku norwesko-polski w Glosbe – wielojęzycznym darmowym słowniku online. Contextual translation of “lettsindig” from Norwegian into Chinese (Simplified). Hun skrev bl.a. dikt, skuespill, romaner og. Han må tas på alvor. I går. Trygves reise til stjernene. I går. VG erkjenner brudd på fem punkter i Vær varsom-plakaten. I går. Kristin Lavransdatter er en historisk romansyklus av Sigrid Undset (1882–1949) som består av tre bind; Kransen, Husfrue, og Korset. Examples translated by humans: 那是从你的主那里为过分者而发出的. Team17 svinger seg inn og leverer et muskuløst stykke indieaction i Team17 Indie Heroes-pakken for Xbox one. Det angår i høy grad Norge. Inneholder: The Escapists Not A Hero: Super Snazzy. Universitetet trenger et godt gammeldags studentopprør mot sin lokale driftsleder Narvestad og gledesdrepende regeltolkning. Mani kan forveksles med delirium. I alle fall inntil han treffer Grace Carter. Vel er han flott og freidig, men også lettsindig og ansvarsløs. Spørsmål: Hva er lettsindighet i det indre arbeidet. Sist lørdag hadde dette russekullet sin 4. Vi fant 1 synonymer til LETTSINDIG EVENTYR.

Definisjon av lettsindig i Online Dictionary. Finn synonymer til lettsindig og andre relaterte ord. Norsk: ·Egenskapen å være lettsindig.· Kommentar ell. handling som bære preg av å være lettsindig. Neste gang kan det være Norge som blir utfordret av. Oversettelse av ordet lettsindig fra norsk til svensk, med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. Svar: Lettsindighet er et veldig omfattende begrep: Det omfatter alt fra det at jeg avslutter mitt arbeid. Selv om det kan være ganske intenst å snakke om sex, bør du holde samtalen lettsindig og munter. Kryssordkongen fant 19 mulige svar til kryssordhintet lettsindig. Det er et både bittersøtt, overskuddspreget og demonstrativt lettsindig farvel. Endelig er det flere som skjønner hvor lettsindig vi omgås med aluminium by baldron | posted in: Detox, Miljømedisin, Tungmetaller | 0. Med alt fra hardtslående mørk humor til enkel lettsindig observasjonshumor kan han passe til å underholde i alt fra jobbsamlinger, konferanser. Vi skal spise lunsj på Pascal, Nasjonalgalleriets restaurant. Magdalene Thoresen var danskfødt forfatter med sterk inspirasjon fra norsk natur og miljø i sine tekster. En alminnelig oppfatning på Sundts tid var at ungdommen var blitt så lettsindig. Teksten har dessuten en muntlig og lettsindig tone som ufarliggjør alt som er pinlig eller litt vanskelig å forstå. Ein dag kom det inn til Barbro ein framandkar. Kristendommen har alltid hatt et splittet forhold til kvinnen. Her er det florlette spindelvev (og ingen manns munn eller hånd) som gir kjærtegn over munn og kinn, hun tar det lettsindig, tenker på vær og vind. Med mye viser og jazz, og lite lettsindig pop og rock. NRK ryddet til og med plass til å overføre protestkonserten mot sitt eget Melodi Grand Prix. En annen, litt lettsindig, men som kan gi deg noen verdifulle innsikter om Cupid har slått deg, er å ta en online “jeg er forelsket quiz”. Hammerfest har blandt annet brukt nesten to millioner. Contextual translation of “lettsindig” into English. Human translations with examples: MyMemory, World’s Largest Translation Memory. Mens andre kan ha å sparke en klokke, overholder mange lettsindig firmapolicyer og finne seg i en brunst av likhet, gjør selvstendige yrkesmessige aldri! Blogger Isabel G. M. Richter forsker på forbrukeradferd med fokus på marine ressurser, og har veiledet NTNUs Eksperter i Team – i tema plast. Med alt fra hardtslående mørk humor til enkel lettsindig observasjonshumor kan han passe til å underholde i alt fra jobbsamlinger, konferanser, selskaper og julebord. Det var 125 elever fordelt på 5 klasser. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *