Gode Korte Vitser

Korte vitser – Korte vitser som åpner opp latterdøra 2019

Ikke dårlig, sa gubben og strøk seg over sin blanke skalle. åtti år og ikke et grått hår! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! Tørre vitser har en egen sjarm. Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Vi samler på vitser. Bare gode vitser. Alle vitser som vises på netfun er GODE vitser. Norske vitser. 7,967 likes · 92 talking about this. Få deg en GOD latter med Geirs tørre vitser. Tørre vitser liker vi å høre, men blir litt flaue av å le av. Her kommer en litt vågal en: Et ekterpar var på fest og mannen ble god og full. Det finnes mange slags vitser, både morsomme, tørre, dårlige og gode – korte og lange, kjedelige og engasjerende. Vi har samlet det bedste på et sted.

Er du på utkikk etter “Vet du hvorfor vitser”. Vitser Tester: Send e-kort SMS Forside: Linker; Vitser,bilder o.a. Tegneserier: Diverse – Da vi giftet oss syntes jeg du var sånn en modig mann, Karl. En liten pike var ute å syklet da hun møtte en fra det ridene politi. Det beste utvalg av Norges beste vitser. Velkommen til vitsen.no, hjemmet til gode vitser. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove. En oppmuntring i hverdagen for meg sjølv og ALLE andre som synes vitser og gode sitater hjelper på humøret =). Kort etter dukker en svær. Det blir en svenske med hjelm. MANGE MORSOMME VITSER OG GODE HISTORIER til din bryllup tale, konfirmasjon, bursdag. Nyeste humor. in Gode historier, Vitser. Så er Vitser og jokes stedet for dig. Han gikk bort til en dame i baren og sa. Har du en god vits, video eller andre gode historier. Her samles ikke rått og råtent. Her finner du et stort antall grove vitser med bra humor. Kort arbeidsuke denne gangen. Ønsker deg en god latter med “Hysteriske vitser”. Enjoy. Read Tørre vitser (kappittel 1) from the story 100 av alle slaks vitser by TheTexter. Men jeg har flere gode nyheter.! Jeg er gravid, og jeg er.

Hvilket dyr i havet er mest opptatt av sikkerhet. Morsomme vitser er vel noe av poenget. Mest populære vitser (topp 20) 10318. Alle barna. Det var gode nyheter, sa svensken, for det var temmelig vanskelig å klatre opp takrenna hver kveld! Gode historier. Noe lengre historier/vitser med humoristisk innhold. Trending Hot På ferie i Oslo. 0 Delinger 8. Korte vitser; Lars Monsen vitser; Morra di vitser; Morsomme gåter. Da har du kommet til riktig sted. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre-vitser Doktorvitser. Her finner du et stort antall morsomme vitser på kanten og artige frekke vitser. Har du gode tips? Send oss en e-post her. Page 1 of 6 – Grove vitser! – posted in Humor: Hey. Starter med denne: Hva er likheten. Vitsene vi ikke vil vite av. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser. Her på Gåte.no finner du mange morsomme korte vitser i forskjellige kategorier. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Her samles det beste av det beste! For barn i alle aldre. Vitser.info Norges beste vitser! Hjem. Kort tid etter kaster franskmannen ut en flaske vin. Flott med vitser her på HO, men er det ikke politisk ukorrekt å vitse med og spre myter om nordlendinger? Har du fått sykkel av nissen til jul spurte politimannen ja, svarte jenta stolt. I går spurte jeg om deres dårligste vitser på Snapchat, og gjett om dere svarte. Page 1 of 44 – Tørre vitser, noen? – posted in Humor: Eksempel på tørre vitser: -Du er ikke sann! -Nei. Jeg er grus Og -Det går ikke ann! -Nei. Hva med denne: “Life begins at 40”, John Lennon. Her finner du vitser av ulike grovhetsgrader som er mer eller mindre relatert til. Les flere saker på Radio Norge. Sjove vitser – Mange gode grin. Enda flere grove vitser – del 3. Kan du synonymene til pedofili, homofili, og nekrofili? – smågodt, drittgodt, og dødsgodt.. Noen korte ekstra grove groviser. Mulig dette sier noe om min sans for humor. Blanda vitser-2011. 4år: mamma kan alt. 8år:. Jeg drømte at jeg gikk langrenn med altfor korte staver. Trenger du et sitat, finner du her hundrevis av sitater, ordtak, visdomsord og gullkorn. Jo, gode naboer. Vet du hva det blir hvis en ape og en skilpadde parrer seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *