De 10 beste hotellene i nærheten av Tøyen stasjon

Hotell Tøyen – Spesialpriser i Oslo agoda com

Best Western Kampen Hotel fra Tøyen, Oslo. Hotell. Scandic Sjølyst er perfekt for et Oslo-opphold, enten du er fritids- eller forretningsreisende, reiser med idrettslaget eller alene. … Read more about Scandic Sjølyst. Velg mellom over 282 2 stjerner hoteller i Tøyen til svært rimelige priser. Scandic er Nordens ledende hotellkjede med et nettverk av 280 hotell, i drift eller under oppføring, fordelt på nærmere 57 000 hotellrom, i 6 land. Om firmaet Central City Apartments is a newly opened hotel situated in Kjølberggata 29C in Tøyen. Hos Hotels.com kan du enkelt bruke avstand til diverse severdigheter som søkekriteria, men du velger like enkelt å sortere dine søk på Oslo hotell etter stjerner, pris eller hvilke fasiliteter som tilbys. Det å finne et ideelt stille hotell i Oslo trenger absolutt ikke være vanskelig. Norwegian Hotel Dette området passer utmerket for deg som er interessert i gode transportforbindelser, byvandringer og å oppleve flott natur – Sjekk beliggenhet Kjølberggata 29C, Gamle Oslo, 0653 Oslo, Norge – Dette området passer utmerket for deg som er interessert i gode transportforbindelser, byvandringer og å oppleve flott natur. Her nyter du det yrende bylivet og alt hovedstaden har å tilby, rett utenfor døren. Bo på Thon Hotel Opera, Thon Hotel Panorama, Thon Hotel Terminus, Thon Hotel Spectrum, Thon Hotel Astoria eller Thon Hotel Cecil, og opphold deg midt i hjertet av Oslo sentrum. Velkommen til Scandic Grensen, vårt sjarmerende boutique-hotell midt i sentrum av Oslo. Disse ligger i et separat bygg og varierer i størrelse fra 17-28 m². Bestill et hotell nær Tøyen t-banestasjon og få enkel tilgang til mange attraksjoner og nabolag i Oslo i Norge. Besøk nå og Rizbizi Finn info fra Webben!

Hotell trivago – Fine Lave Priser på Hoteller

Hotell Tøyen
Hotell – Søk raskt og enkelt momondo no

Hotellets stab har lang erfaring med gjennomføring av store landsmøter, konferanser eller mindre sosiale samlinger. Thon Hotel Linne har 105 rom tilgjengelig for langtidsleie. Hvis du leter i et litt større område, finner du stadig flere flotte hoteller ved Tøyen. Utvalget er stort, og du vil garantert finne et hotell som passer deg og dine behov. Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder. AnnonseFinn hotell tøyen nå på Kensaq.com! Rommene har flatskjerm-TV, og leilighetene har eget kjøkken. AnnonseFinn & sammenlign billige hotell i hele verden på Reiseguiden. Velkommen til Best Western Kampen Hotell; et bra alternativ for reisende som deg. Går du videre på siden, godtar du vår bruk av cookies. Konferansehotellet har hele 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & Bar med panoramautsikt utover Oslo. Hotellet ligger 40 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen og 5 minutters gange fra flybussen og Helsfyr T-banestasjon som raskt tar deg til Oslo sentrum. AnnonseHotell til lavpris i hele verden. På vårt nyrenoverte hotell nyter du sentral beliggenhet kombinert med landlig idyll. Thon Hotel Panorama er et leilighetshotell med sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum. Kjølberggata 29C, 0653 Oslo, Norway. Denne siden bruker cookies for analyse, persontilpasning og reklameformål. AnnonseIkke søk lenger, besøk Directhit.com Sjekk hotell her.

Hotell nær Tøyen Hotels com

Hotell – Home

Reiseguider · Gjesteanmeldelser · Bilder og anmeldelser. Rask & enkel bestilling · Over 23 millioner kunder · Stort utvalg. Annonsetrivago™ Sammenlign Hotell-Sammenlign 200 Bookingsider fra over hele verden. Verdens største hotellsøk · Enkel prissammenligning. På Tøyen finnes det en rekke hoteller å velge mellom, særlig i Kjølberggata og områdene rundt denne. Best Western Kampen Apartment Hotel ligger 300 meter fra Tøyen T-banestasjon og Munch-museet, og tilbyr gratis Wi-Fi. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Sikker betaling · Døgnåpen kundestøtte · Lyntilbud. Gode hotelltilbud daglig · Enkel prissammenligning. Bo urbant, og samtidig nær flotte friluftsområder, på Skøyen i Oslo. Our 60 elegantly designed and newly furnished guest rooms are …. Landemerker i nærheten, slik som Grünerløkka (1,5 km) og Karl Johans gate (2,0 km), gjør Best Western Kampen Hotell et utmerket sted å …. Transportknutepunkter som Tøyen t-banestasjon tilbyr en praktisk og rimelig måte å reise rundt i Oslo på, både over og under bakken. Quality Hotel 33 har sin beliggenhet på Økern, kun 11 min med T-bane fra Oslo sentrum. Quality Hotel 33 er et kontantfritt hotell. AnnonseIkke søk lenger, besøk AnswerSite.com. Sjekk tøyen apartments her. Gjesteanmeldelser · Prismatch · Luksushoteller · Billige hoteller. AnnonseSøk tøyen hotell på Smarter.com. Finn tøyen hotell her. Mest Populære Søk · Alt Om Nyheter · Internett-informasjon · Nyheter. Hoteller i Tøyen – Best Western-hoteller i Tøyen, Oslo. 6. nov. Innsjekking. 7. nov. Utsjekking. 1 rom, 2 gjester Gjester. Søk. Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden. Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer. Restauranter i nærheten av Tøyen stasjon på TripAdvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Tøyen stasjon, Oslo. Her er du en kort tur unna alt fra Oslo Spektrum i sentrum, og Munch Museet på Tøyen til Kon Tiki Museet og Frammuseet på Bygdøy. Alle typer hotell. Om du skal besøke Oslo har vi både store konferansehotell med kort avstand til byen, mindre og rimelige hotell midt i sentrum og eksklusive hotell rett ved sjøen. Ser du etter et 2 stjerner hotell i Tøyen. Mer informasjon. Hoteller. Fly. Fly + hotell. Leiebiler. Ferieboliger. Tøyen apartment ligger i Oslo, i nærheten av Munch-museet, bussterminalen og botanisk hage, og tilbyr gratis Wi-Fi. Akershus festning ligger rundt 3,5 kilometer fra det privateide overnattingsstedet, og Aker Brygge ligger 4,5 kilometer unna. Nærmeste flyplass er Oslo lufthavn, som ligger 48 kilometer fra Tøyen …. Hotellet vi låg på hotell børsparken ligger bare noen få hundre meter fra Oslo S. AnnonseHotell Tøyen Book 10 netter og få 1 bonusnatt. Bilder og anmeldelser · Reiseguider · Billige hoteller. AnnonseSøk, finn og sammenlign billig hoteller for din neste reise. Spesialpriser · Døgnåpen kundestøtte · 63 000 byer verden over. Enkel prissammenligning · Gode hotelltilbud daglig. Hotell Tøyen, Overnatting, Hotel, Hotell, Dobbeltrom, Enkeltrom, Overnattingssteder, Bed, Breakfast, Innkvartering, Innlosjering, Losji, Hotellrom. Et hotell med unik kulturell tilhørighet Best Western Kampen Hotell har sin beliggenhet midt i hjertet av Tøyen i Gamle Oslo. Tøyen er et vakkert område fullt av historie og mangfoldighet, samt en overveldende mengde kulturelle tilbud. Det berømte Munchmuseet ligger i øyeblikkelig nærhet til hotellet. Best Western Kampen Hotel is a 4 star hotel in Tøyen, Old Town Oslo. Enjoy your stay with us in one of our newly renovated, elegant guest rooms equipped to meet your every need. The hotel is centrally located at Tøyen with extensive connections to public transportation. Quality Hotel Tønsberg er et konferanse- og opplevelseshotell som forener det beste av luksus og tradisjon i koselige maritime omgivelser. Best Western Kampen Hotell ligger lett tilgjengelig i Kjølberggata 29C på Tøyen, bare to minutters gange fra Tøyen t-bane stopp. Gå av på stopp nummer to, ved navn Tøyen. Gå gjennom Tøyen Torg og opp til venstre. I nærområdet finner du også Munchmuseet og Botanisk Hage, samt konserter og arrangementer på Valle Hovin og Valhall Arena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *