samling av næsty vitser – Humor – Diskusjon no-Dirty Vitser

Vitser – Humoristen no

Dirty Vitser
Morsomme vitser Humor og gode vitser hos Vitsen no

Kom med sex-vitser her! – Side 3 – Humor – Diskusjon no

samling av næsty vitser – Humor – Diskusjon no

Vi har samlet det bedste på et sted. Du slipper å gå til legen for pinlige undersøkelser. Morra di er så feit at når du skal ta bilde av henne med iPhonen, så må du stå 3 timer mens du bruker panorama. Les mer. Gåter for barn – Stor samling av artige gåter for barn. Bursdagsvitser – Finn en morsom bursdagsvits til noen som har bursdag. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar (både svære og mindre svære), så er du kommet til det rette sted. Frække jokes, uartige jokes, frække vitser. Bra vits! 5658. Alle barna kastet snøball på …. The best sex jokes Bill and Marla decided that the only way to pull off a Sunday afternoon quickie with their 10-year-old son in the apartment was to send him out on the balcony and order him to report on all the neighborhood activities. When the song’s over and we’re both getting close, we all stop and lay down on the stage.”. Det står helt stille her og greier ikke finne frem til noe ordentlig bra via google! Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt – Studentrabatt er studentenes fordelsside. Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser, og vil veldig gjerne lære flere. Faktisk er det så kaldt at hele distriktet funker best om vinteren.For oss som bor på ….

Mora di-vitser – Humor – Humoristen no

Grove vitser som ikke passer sarte ører kun grove vitser

  1. Sjekkereplikker – 65 morsomme sjekkereplikker – Vitser 2019
  2. Vitser info – Norges beste vitser!
  3. Skikkelige tørre vitser – Sosial prat og humor

Blondinevitser Mange morsomme blondine vitser hos Vitsen no

Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. In Hot Pursuit. Two girlfriends were speeding down the highway at well over a 100 miles per hour. “Hey,” asked the brunette at the wheel, “see any cops following us?” The blonde turned around for a long look. “As a matter of fact, I do.”. Roses are red violets are blue jokes – these jokes are made like poems that rhyme with a funny or sweet ending. Vær opmærksom på at nogle af disse jokes kan virke stødende på nogen. Våte vitser. Linkside. Mail meg: Bunad / 17mai: Våt bleie på 17mai. 2 søstre hadde fikk våte bleier 17mai. Bryllupsnatten Gamle Ole, på 83 år, var styrtrik, og derfor sa Berit, på 25 år, ja da han fridde. Kender du nogle frække jokes som vi endnu ikke har på siden så er du velkommen til at sende dem til os, så vi kan få samlet så mange frække jokes som muligt et sted. Oymyakon i Russisk Sibir er verdens kaldeste sted Her går folk ute i nærmere 60 minusgrader. Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. The agent looks uncomfortable, but the man continues, “Just when my daughter hits the highest note in the song, my son and I switch partners. Alle trenger å le litt mer, og her hos Vitsen.no finner du god inspirasjon til å løfte ditt eller andres humør. Dirty jokes are mainly directed towards an older audience that can properly enjoy them. Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Alle barna kikket ut fra skyskraperen untatt Inger, hun trodde hun hadde vinger. Vanskelig med bunad på 17mai. 2 veninner bruker bleie under bunaden. Denne gangen tenkte jeg å ta humoren litt lenger og kjøre noen drøye vitser. Enjoy.

Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre-vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser. Vitser er til for å spre glede. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Jeg tar forbehold for små (forhåpentligvis) skrivefeil.Do you know what happens to politicans when they get erection?They get higher. He turns my wife around and gives her a Dirty Sanchez before having her perform oral sex on him. Julevitser – Samling av 34 morsomme vitser om julen. 48 morsomme gåter – Samling av morsomme gåter som får frem latteren. Sjekkereplikker – 65 morsomme sjekkereplikker. Det beste utvalg av Norges beste vitser. Det er formålet med denne tråden så kan folk som er oppe sent og er overtrøtte få seg en god latter. På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om alkohol og mer enn 1200 andre emner. Mest populære vitser (topp 20) 12298. GOLFVITSER OG NOEN ANDRE VITSER; Her finner du vitser av ulike grovhetsgrader som er mer eller mindre relatert til golf. SEND INN DINE VITSER – KANSKJE DIN VITS KOMMER INN – SEND TIL: ar@golfsiden.com Over 100 vitser SISTE: 19.12.16 – Cheating Les mer. På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes. Hei! Er det noen som har noen morsomme quotes, korte vitser, ord osv. No matter the setting, these 50 hilarious, unsavory jokes are never entirely appropriate. But if you’re bold enough to deliver a punchline, you deserve the laughs it’ll earn you. Her kan du læse forskellige kaliber af frække jokes. SKUFF.no – Vitser Og morsomme Bilder. Du kan få gratis legesjekk 4. Jokes er selv samme ord fra det engelske sprog som stærk kommer ind i det danske sprog. A nurse is doing her rounds on the psychiatric ward one night. On her first round she stops to check on Dave, who is sitting on the end of the bed holding on to an imaginary steering wheel. Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Dirty jokes 1-10. 1. Men vacuums in the same way that they have sex. They just put it in, make some noise during 3 minutes, before they collapse on the couch and think that their wife should be really happy. 2. On the roof of a very tall building are four men; one is asian, one is mexican, one is black, and the last one is white. The asian walks to the ledge and says, “This is for all my people” and jumps off the roof. Sjove vitser – Mange gode grin. Sex Jokes – A collection of new and old dirty adult jokes that will put a cheeky smile on your face. Her kommer iallefall en jeg synes er morsom. Det kan være at det bare er en myte, men ikke desto mindre er blondiner sjove at lave sjov med, så scroll ned og få en godt grin. The best Jew jokes which get you to laugh. They are not politically correct, but they are really funny. Read them yourself on this page. →. Her kan du læse en masse frække jokes. Vær opmærksom på at disse frække jokes, kan være stødene over for nogen. Flørt _____ Jeg er som en veteranbil – stilig, unik og med umåtelig fart i svingene. Sjekketriks _____ Jeg vet hva jeg vil, men ikke med hvem.vil du? _____ Hei. Lek i snø, Oljebukse: Oljebukse Berit og Anita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *