Thai Massasje Sandnes Langgata

Thai Massasje Sandnes – 180 no har 14 treff

Thai Massasje Sandnes bedrifter gulesider no

  1. Massasje Sandnes bedrifter gulesider no
  2. Bilder av Thai Massasje Sandnes Langgata
  3. Siam Thai Massage & Spa Få et avbrekk fra en ellers
  4. Lovely Thai Massage – Home Facebook
  5. Massasje Sandnes – 1881 no
  6. Royal Thai Restaurant, Sandnes – Restaurantanmeldelser
  7. HJEM lillebangkok
  8. Yod Siam Thai Cuisine, Sandnes – Restaurantanmeldelser
  9. Thai Massasje Sandnes bedrifter gulesider no

Kontakt Akkanat Jensen på telefon 462 28 841 eller send søknad til: Sandnes Thai Massasje, Langgata 26, 4306 Sandnes. Vår virksomhet består av 3 kompetente terapeuter med over 20 års erfaring. Finn Thai-massasje nær deg. Tast inn. Hjem » Ooy Thaimassasje. Gikk derfra uten noen stive muskler, glad og happy. Etter flere år i bransjen ble etablerte vi i 2012 vår egen virksomhet for å kunne tilby kunder i Sandnes …. Yvonne massasje. Skjønnhetssalonger i nærheten. Full Moon Health & Massasje Sandnes. AnnonseSjekk ut thai sandnes på Directhit.com. Finn thai sandnes her. Massasjen utføres vanligvis av mottakeren i liggende modus, på matten eller madrass. Natthaphon Thaimassage & Spa, Sandnes kommun. 197 liker dette. Natthaphon Thaimassage & Spa Tel +4748654457. Bestill din velvære opplevelse i dag. AnnonseSjekk thai sandnes på Simpli.com. Finn thai sandnes her. Siam Thai Massage & Spa er et lite personlig massasjestudio nært sentrum i Sandnes. Et kompetansesenter inne Spa-massasje-kroppsbehandlinger-hudpleie og natur medesin.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Langgata 57 (4,484.73 mi) Sandnes, Norway 4306. Kona var veldig fornøyd etter å ha vært hos. Behandlingsmenyen inkluderer manikyr, pedikyr, aromamassasje, hot stone massasje, anskiktsbehandlinger, thaimassasje, kopping, soneterapi, tannbleking med mer. Langgaten 25.. Lille Bangkok startet august 2015 i Storggt. 68 i Sandnes i beskjedne og enkle lokaler. Hjem > Norge > Sandnes > Skjønnhetssalonger > Yvonne massasje. Get Directions +47 412 39 851. Yvonne massasje – salong i Sandnes:-). Thai massasje eller nuad Phaen Boran massasje i thailandsk stil basert på tradisjonell Thai medisin, men også inspirert av gamle ayurvediske tradisjoner i India og andre land i Sørøst-Asia. Vi har lagt mye ressurser i å skape en koselig og autentisk thailandsk atmosfære i våre stemningsfulle og særpregede lokaler.

AnnonseSjekk thai sandnes på Finecomb.com. Finn thai sandnes her. Golden Thai Massasje Langgata 53, 4306 Sandnes (Rogaland).Behandling&pris Aroma massasje 30min 400 45min 500. Thai Massasje Sandnes – fotpleie, voksing, frisørsalonger, farging, bryn, ansiktmassasje, bedriftsmassasje, pedikyr, aromaterapi, kroppspleie, frisørsalong, manikyr. Massasje Sandnes – fotpleie, bikini og badetøy, fysioterapi, fysio stavanger, fysikalsk behandling, fruktsyrebehandling, fysio sandnes, akupunktur, ansiktbehandling. Få et avbrekk fra en ellers stressende hverdag med skreddersydde behandlinger, massasje og aromaterapi utført av smilende og kompetente terapeuter. Price Range $$ Opens at 9:00 AM.. Chada Thai Massasje. Massage Therapist. Nuad Thai Thai massasje & Spa. Massage Service. The Best thai spa massasje. Massasje Sandnes, Velvære, Muskelplager, Skulderplager, Ryggmassasje, Spenninger, Massasjetilbud, Massører, Kroppsmassasje, Avspenning, Fotmassasje. Thai restaurant – Thai takeaway. Tiden i Storgaten var en fin periode med mange hyggelige gjester og kunder som satte pris på ekte tradisjonell thaimat. Vi tilbyr en rekke behandlinger og skreddersydde opplevelsespakker. Internett-informasjon · Alt Om Nyheter · Nyheter · Siste Nytt. Fikk først en god massasje som gikk over i en behagelig avslappende opplevelse. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Lovely Thai Massasje Somjai Suntia. San Sab Thairestaurant er et eksotisk og spennende restauranttilbud i Langgata 8A i Sandnes (inngang Erling Skjalgsonsgate). Royal Thai Restaurant As Vi Kan Tilpasse Noen Av Rettene Våre Som Vegetariansk, Vegansk, Glutenfritt Og Laktosefritt. Vennligst Spør Din Servitør Om Mer Informasjon. Massasje Sandnes Ooy Thaimassasje Boonpa Pattanamas; Er dette ditt firma. Langgata 94. Langgata 94, 4306 Sandnes – Vis kart. Vennligst legg inn en kommentar på hva som er feil eller mangel. Ooy Thaimassasje. Ring nå: 40055603. Fordeler: Godt plassert i Sandnes; Tilbyr en rekke Thai-Massasje behandlinger; Timebestilling på telefon; Massasje-meny. Finn behandlingen du trenger hos Ooy Thaimassasje. Åpningstider. Bestill time på telefon. Nettsted. Ved å klikke på linken over kommer du til et nettsted som ikke drives av HotFrog. HotFrog er ikke ansvarlig for innholdet eller tilgjengeligheten av tilknyttede nettsteder. Yvonne massasje – LANGGATA 87, 4306 Sandnes, Norway – Rated 5 based on 13 Reviews “Happy wife, happy life. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Golden Thai Massasje AS. Oppdaterte opplysninger for Massasje Rogaland Sandnes registrert 20-11-2019. Motta ditt søk Massasje Rogaland Sandnes gratis på SMS. Massasje Sandnes (120 gule treff i nettkatalogen.no) Vis treff for kun: Massasje. Gule treff (treff i søkeord og / eller sted) Siam Thai Massage & Spa AS. Spa og massasje for deg som trenger å avkoble litt. Sandnes Thai Massasje søker massør til våre avdelinger i Stavanger og Sandnes – Du må ha utdanning- eller lang erfaring i faget. – Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Nina Jetjinda Spa – Norway Parkveien 5. I motsetning til mange andre varianter ikke noe olje. Velkommen til Golden Thai Massasje As på Zenguiden.no! Golden Thai Massasje As holder til i Sandnes i Rogaland, nærmere bestemt Langgata 53 4306 SANDNES. Her finner du kontaktinfo, kart, veibeskrivelse, åpningstider, omtaler, prislister med mer. Relaxation Thai Massasje & Spa As vil gjerne blir bedre kjent i sandnes. Del siden vår på din egen vegg, og skriv navnet ditt i kommentarfeltet og du blir med i trekning av et gavekort á 1000 kroner i verdi. BeWell klinikken tilbyr massasje og muskelterapi utført av erfarne massasjeterapeuter på Kvadrat og Bystasjonen i Sandnes. Aromamassasje 50 min Denne massasjeformen bygger på avslapping og velvære. Hele kroppen blir massert med aromatiske essensielle oljer. Passer for alle! Rygg/nakkemassasje 45 min (aktiv beh.tid 30min) En kraftigere massasje av rygg og nakke. Formålet er å øke blodsirkulasjonen slik at stive muskler og ev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *