Ja Til Kontanter

JA til kontanter Public Group Facebook

Ja Til Kontanter
Om oss Jatilkontanter

Ja Til Kontanter
Kontantnektere Jatilkontanter

Gruppens leder Tina Stenseth forteller at det ikke er snakk om folk som ønsker seg tilbake til gamledager med sjekkhefte og ti-kronerseddel. JA til kontanter har 42 351 medlemmer. Facebookgruppen «Ja til kontanter» nærmer …. Hans Christian Færden grunnla interesseorganisasjonen Ja til. Facebookgruppen har i skrivende stund nær 43.000 medlemmer. Kontakt admin@jatilkontanter.no +47 459 026 90 Bidra økonomisk ved å gi gave til organisasjonen: Kontonummer: 2220. JA til kontanter har 40 200 medlemmer. Lær av historien Husk ellers at du forutsetter at myndigheter til all tid vil oss vel. Med utfasing av kontanter, vil bankene ha full økonomisk kontroll på oss menneskene. Dette er ingen slik oppfordring ennå. Gjelsvik sier at det tross alt finnes eksempler på bedrifter som bevisst planlegger å omgå loven. Dette er et pilotprosjekt, men mest sannsynlig kommer vi til å innføre dette på alle våre skip, opplyser selskapets pressetalsmann Carl Mårtensson til Skipsrevyen, som først omtalte saken. Vi har store grupper i samfunnet som er avhengig av å bruke kontanter for å kunne fungere i samfunnet på en likeverdig måte, sier Gjelsvik. Kontanter er viktig i forhold til samfunnssikkerhet.

Det er talende at det ikke finnes en tilsvarende bevegelse som støtter bankene og vil avvikle kontantbruken helt. Hva skjedde med jødene da Hitler kom. JA til kontanter-gründer Hans Christian Færden slutter i JtK for å satse bredere og internasjonalt April 15, 2018. JA til kontanter deltar med en stand på Arendalsuken i år May 31, 2018. 5 tips når du skal søke om lån uten sikkerhet sammen med andre April 23, 2018. Det vekker ikke akkurat optimisme rundt fremtidens kontantfrie betalingssystemer når det er bransjene som får styre denne utviklingens gang. Grunnlegger Hans Christian Færden forteller at det begynte med at …. Også en utsending fra næringslivets hovedorganisasjon deltok på møtet. Av Admin Gold Source, 12 aug 2016 – 21:53. Samleside for frivillige oppdrag fra over 1300 organisasjoner i hele landet. Du må logge inn for å søke i innlegg Du må logge inn for å søke i innlegg. Det som endrer seg er overføringen av disse og utvalget vi har å bytte oss til mot pengene vi har. Vi skal ikke drive partipolitikk med JA til kontanter. Ja til kontanter er en norsk interesseorganisasjon, stiftet 2016, med formål å beholde mynter og sedler som gyldig betalingsmiddel.

Vi i JA til kontanter jobber daglig for at mennesker betyr noe, og derfor kontantene skal bestå. Dette er det eneste som gir oss valgfrihet i tiden som kommer – og som også bevarer arbeidsplasser. JA til kontanter has 42,089 members. Hans Christian Færden, som var grunnleggeren av Facebookgruppen ved samme navn ble organisasjonens første leder. JA til kontanter har også begynt å lage en positiv «Bli kunde her liste». Her vil vi markedsføre banker som våre medlemmer ser at fortsatt har kontanter som en del av sin satsing. JA til kontanter er en norsk interesseorganisasjon, stiftet i 2016 med det formål å forsvare kontanters rolle som tvungent betalingsmiddel i Norge. Hans Christian Færden og Stortingsrepresentant Jørund Rytman fremstår som organisasjonens fremste talsmenn, Asbjørn Mitusch var også blant disse frem til han forlot organisasjonen i 2016. Kontanter er på mange måter det eneste fristedet vi har igjen. Vi vet aldri hva fremtiden bringer. Organisasjonen, som startet som en Facebook-gruppe, frykter at finansinstitusjoner vil få større makt over og mer kontroll med kundene i et pengeløst samfunn. Også allmenne personvernhensyn taler for å. I denne kronikken argumenterer han for hvorfor vi bør beholde fysiske kontanter i Norge. Foto: JA til kontanter. Vis mer. 9. mai 2017 kl. 14.44. Hei, denne artikkelen er over ett …. JA til kontanter har 41 521 medlemmer. Oguz Kara, medeier i Bravissimo frisørsalong i Drammen, er positiv til det kontantløse samfunnet. Han mener utveksling av kontanter åpner for …. JA til kontanter har allerede sterkt bidradd til å endre bank-Norge, og faktisk bankverden. Som sagt er dette er noe vi kommer til å vurdere. JA til kontanter has 39,964 members. I lørdagens VG fortalte statsminister Erna Solberg om Høyres plan for et digitalt Norge: Kontantløst samfunn innen 2030 er et av. JA til kontanter has 40,376 members. Flere tar til ordet for å fase ut kontanter innen relativt kort tid. Å bestemme politisk at det skal være slutt på papirpenger, er feil vei å gå. Det kan høres både smart, tidsbesparende og billig ut å fjerne mynter og papirpenger som betalingsmåte. Målet er å legge press på banker og organisasjoner som ønsker kontantløse samfunn. På Facebook-gruppen «Ja til kontanter», som teller nær 39.000 medlemmer, er reaksjonene krasse. Flere tar til orde for boikott av selskapet. Finn frivillig oppdrag · Informasjon og tips · Kontakt oss · Finn flere frivillige. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Ja til Kontanter. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Nei, jeg kan ikke overføre FYSISKE penger til en nettbank fra min egen eller andres PC.. Penger er jo alt fra kontanter, til sjekker, til bankkort til bitcoin. Vi har ved flere anledninger uttrykt vår støtte til Facebook gruppen, som nå nærmer seg 20 000 medlemmer, og nå senere også interesseorganisasjonen, “Ja til kontanter”. Børs og finansforum, m.m. – IT og kommunikasjon. På møtet – som har sitt utspring i Facebook gruppen ’Ja til Kontanter’, en gruppe som i skrivende stund har 3453 medlemmer – deltok flere engasjerte mennesker med en variert bakgrunn og en ting til felles, et brennende engasjement for kontanters videre eksistens. Dersom betalingssystemer helt eller delvis går ned, vil kontanter være noe som gjør at folk likevel kan betale for varer og tjenester. Finansforbundet mener at kontanter skaper kriminalitet fordi oppbevaring og transport av kontanter er utsatt for ran. Rytmans argumenter for å fortette med kontanter går ut på personvern og samfunnssikkerhet. — Betaler du elektronisk, så legger du igjen …. Ronny Kanck > ‎JA til kontanter. Var på en Joker butikk i Tromsø idag i storgata oppe på bakken. Om det bare var idag vites ikke da æ gikk ut,levna varer og med 100kr i hånda og kunngjorde at hit kom jeg aldri mere. Også Forbrukerrådet tror kontanter på sikt vil fases ut. Les også: Støtte til Høyre-forslag om å fjerne kontantplikt – Men Forbrukerrådet vil ikke framskynde denne prosessen. Et kontantløst samfunn vil bli problematisk for mange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *