lydbok Store norske leksikon

NLB

Lydbok Norsk
Lydbok – Lydbøker på nett – Gratis i prøveperioden Fabel

Du kan prøve Audiobooks gratis i 30 dager (dvs. Download Bokklubben Lydbok and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch. Lydbøkene du har kjøpt på fabel.no kan du nå også høre i Fabel-appen. I Norge skilles det i dag mellom lydbøker distribuert av Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek (NLB), og kommersielle lydbøker utgitt av lydbokforlag for distribusjon til allmennmarkedet. Kjøp ‘Norsk no! Lydbok (nynorsk utgåve 2017), Nivå A1-A2, Spor 2 og 1, Norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere’ av Gølin Kaurin Nilsen fra Fagbokforlaget. Finn din favoritt, klikk for å kjøpe, og begynn å lytte med én gang. Skjold tror at godt voksne boklyttere hører på bøker innenfor varierte sjangere. Svært lave priser, rask levering og fri frakt av bøker ved kjøp over 299,-. SALG; BØKER Lydbøker Lydbøker for barn. Kåret til best i test sommeren 2019 – Få tilgang til tusenvis av lydbøker, rett på mobilen. Lite kan måle seg med en god lydbok, og her finner du lydbøker i alle sjangere. I norskfaget blir du kjent med litteraturen og lærer å bli en dyktig språkbruker! Vi har fri frakt på ordre over 299 kr! Lærebokteksten er differensiert på to nivåer. Du får din første lydbok fullstendig gratis). Noen få klikk er det eneste skiller deg og din nye lydbok. Dessverre ikke på norsk, men er du komfortabel med engelsk, svensk eller dansk, for eksempel, er dette ypperlige tjenester for deg. 9 tips: Dette bruker du smarthøyttaleren til Lydbok-lytternes favoritter.

Lydbok Norsk
Videoer av lydbok norsk

Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek (NLB) har et …. I tillegg er det fastpris på lydbøker, som ikke gir oss anledning til å …. Norsk for påbygging er en sammenslått lærebok og tekstsamling. Bruk vår nedlastingsfunksjon for å lytte mens du er på farten, helt uten internett-tilkobling. Norske lydbøker. Vi starter med aktører som tilbyr gratis lydbøker eller utlån av lydbøker: Blindeforbundet.no tilbyr lydbøker og lydaviser som et alternativ for personer som sliter med å lese trykket tekst. Undertegnede anser seg selv som en aktiv bruker, og lytter til lydbøker et sted mellom 25 og 40 timer i måneden. OBS! Nedlasting og streaming bør foregå i wi-fi sone. Ei lydbok er ei bok som er innlesen på CD eller kassett, og dermed nyttar tale istaden for tekst. Filter Kategori DVD (50799) BLU-RAY (15189) CD (134898) VINYL (53281). Kort lydbok på kun 10 minutter som passer godt om man har litt tid ledig. Det er ikke mulig å spille av lydbok på våre nettsider.

Storytel Lydbøker & E-bøker på mobilen

Lydbok Norsk
Lydbok: Tusenvis av gratis lydbøker – DinSide

Hør på lydbok fra Norges mest populære forfattere. Prøv 2 uker gratis.. Som abonnent får du tilgang til tusenvis av norske …. Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker fra din mobil. Lytt og les ubegrenset for 179 kr per måned. Det finnes nå en rekke nettsteder som lar deg kjøpe og laste ned slik underholdning, og det er gjort på sekunder. 0 kroner og 0 øre Men ingen er like rimelige som Loyal Books og. I dag blir norske lydbøker distribuert på flere plattformer.Lydbøker strømmes og lastes ned via apper til smarttelefon, nettbrett, eller datamaskin. Spesielt populære er abonnementer på strømmetjenester, hvor man får fri tilgang til å strømme lydbøker fra store. Vi har et stort utvalg av lydbøker på nett, både på norsk og engelsk. Sjekk utvalget og finn din nye lydbok på ark.no. Det Du Ser Etter · Mest Populære Søk · Nyheter · Siste Nytt. Norsk; Europeisk; Musikk; Skrekkfilm; Western; Sci-Fi & Fantasy; Barnefilm; Dokumentar; Julefilm; TV-serier; Skeiv film; Anime; DVD. START DVD; All DVD; Early Bird – fra 129,50. Ludde 1 – en lydbok proppfull av sang og musikk (LYDBOK) Ulf Löfgren 169 00 199 00. Kjøp. Harry Potter og ildbegeret (LYDBOK. Denne påsken får alle Telenorkunder en gratis lydbok fra Jan Mehlum, og tilgang til del av lydbokkatalogen for bare 49 kroner. I Bokklubbens lydbokapp får du enkelt hørt på lydbøkene du har kjøpt hos Bokklubben. En lydbok er en innlesning av et litterært verk. Lytt til din favorittforfatter med vår iOS eller Android app. AnnonseFå resultat fra 10 søkemotorer på en gang. Det Du Ser Etter · Internett-informasjon · Mest Populære Søk. Lydbøker på norsk for android-enheter med internetttilgang. – Last ned og/eller stream lydbøker fra Lydbokforlaget direkte fra din android enhet. – Hør på dine favorittitler fra Lydbokforlaget uansett hvor du er. Gjennom 25 år har Lydbokforlaget plukket titler på øverste hylle og. Kjøp ‘Norsk no! Lydbok Nynorsk utgåve, Norsk og samfunnskunskap for vaksne innvandrarar, spor 2, nivå A1-A2’ av Gølin Kaurin Nilsen fra Fagbokforlaget. Er du ute etter ebøker og lydbøker. Da bør du sjekke ut vårt store sortiment av denne typen bøker på nett. Hvilken modell som lønner seg kommer an på hvor mye du hører på. Download Lydbok and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch. ‎Lydbøker på norsk for iPhone, iPad og andre iOS-baserte enheter med internetttilgang. – Last ned og/eller stream lydbøker fra Lydbokforlaget direkte fra din iPhone, iPad – Hør på dine favorittitler fra Lydbokforlaget uansett hvor du er. En lydbok som er både spennende og morsom. Når hennes onde stemor, dronningen, innser at Snehvit er vakrere enn seg selv, beordrer hun at en jeger skal ta livet av Snehvit. Søkeresultater for lydbok – Haugenbok.no. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Teksten på nivå én er basisstoffet om emnet i et lettfattelig og tydelig språk. På nivå to blir perspektivet utvidet og elevene får gå mer i dybden eller bredden. Lydbok – lydtestamente. 2006: Det nye testamentet som CD og lydfil. Norsk for yrkesfag går “rett på sak” og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa. Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. NORSK FAKTA FORLAG AS Tlf. 22 47 61 00 PB6196 Etterstad Fax. 22 47 61 90 0602 Oslo. org.nr.876933772 administrasjon@nofafo.no NORSK FAKTA FORLAG Pedagogisk riktige bøker for barn. Norges ledende nettbokhandel med over 6 millioner titler. Ta kontakt med digitalt@fagbokforlaget.no for å få tilgang til denne ressursen. Eller logg inn. Kjøpere av trykt lærerveiledning får kun tilgang til fellesstoffet. Med alle hverdagens gjøremål er det kanskje ikke tid til å sette seg ned med en god bok. Derfor er lydbøker ganske lurt, siden du kan «lese» mens du for eksempel kjører bil, sitter på toget eller vasker huset. Med. Prøv Audiobooks gratis i 30 dager. Kjøp boken Spansk språkkurs av Ann-Charlotte Wennerholm (ISBN 9789173617673) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag. Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris. Få pensum på lydbok. Lytt. Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek låner ut studielitteratur til studenter med dysleksi, nedsatt syn, ADHD eller andre lesevansker. NLB er underlagt Kulturdepartementet, og tilbudet er gratis. Bli låner. Hva får du? Lydbok Alver m Ane Dahl Torp 160,- 4 Lydbøker(som datafil) – Ut i naturen 390,- Lydbok Vikinger m Rune Hekkelstrad 160,- Lydbok Dinosaurer m Asgeir 160,- @ Norsk Fakta Forlag AS 2019; NORSK FAKTA FORLAG AS Tlf. 22 47 61 00 PB6196 Etterstad Fax. 22 47 61 90 0602 Oslo. org.nr.876933772. Dikt, fortellinger, debattinnlegg, taler, rapporter – med språket skaper vi drømmer og virkelighet. LYD & BILDE; Headset; Høyttalere; Platespillere; Stifter, pickup og RIAA; Vinyltilbehør; DAB-radio; DVD/Blu-ray-spillere; Mobiltilbehør; SALG. Lydbøker vert ofte nytta av personar med synsvanskar eller er ordblinde. Mange funksjonsfriske nyttar òg lydbøker for å slappe av eller medan ein driv på med andre ting. Tanum har et stort utvalg av lydbøker for alle aldre. Last ned, få tilsendt CD hjem eller bestill til butikk for henting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *