Afrikansk Restaurant Bergen

De 5 beste afrikanske restaurantene i Bergen – TripAdvisor

  1. Horn of Africa, Bergen – Restaurantanmeldelser – TripAdvisor
  2. Lucy Restaurant og Kafe, Bergen – Restaurantanmeldelser
  3. De 10 beste restaurantene i Bergen – TripAdvisor
  4. Horn of Africa AS
  5. Afrikansk hete i Bergen – bt no
  6. Beslektede søk etter afrikansk restaurant bergen
  7. Beslektede søk
  8. bergen restaurant – Søker etter info? Søk info her

Fra raske måltider på farten til kulinariske opplevelser på gourmetrestauranter. Vi er stolt av at vi siden oppstarten har ligget stabilt på Topp 5 under spisesteder i Bergen. Dette viser at vår afrikanske meny har blitt godt tatt imot av både lokale og turister i Norges nest største by. Restauranten i Kode 1 er stor og åpen, og har god plass til store familiebord. Best Seafood Restaurants in Bergen, Hordaland: Find TripAdvisor traveler reviews of Bergen Seafood restaurants and search by price, location, and more. Bruk menyen til venstre for å bestemme flere søkealternativer, som f.eks en bydel eller om restauranten tilbyr utkjøring/levering, takeaway, catering og lignende. Vårt mål å gjøre alle kunder fornøyd, enten ønsket er noe nytt og sprøtt eller forbedring av det man har. Torgallmenningen 2 5014 Bergen Norway +47 4000 2455 restaurant@barerestaurant.no. Pressebilder. Facebook. Restauranten har lokaler for små og store selskap. Restaurant 1877 åpnet i januar 2013. God fartstid fra blant annet Allmuen, Bare Vestland og Colonialen Litteraturhuset. Lysverket ligger midt i hjertet av Bergen og ble etablert i 2013 på kunstmuseet KODE 4 ved Grieghallen. Et historisk bygg tegnet av Franz Willhelm Schiertz og oppført i 1862. Smakfull mat kombinert med unik utsikt. Välkommen till Hotel Oleana i centrala Bergen!

I et slikt miljø mener vi bra hår blir til. Fin by å feste i samt finne noen rolige gatebarer for å nyte en drink eller 10. Vi har servert Indisk mat i mer enn 20 år i Bergen. Nyheter · Mest Populære Søk · Siste Nytt · Det Du Ser Etter. Adam har vært en del av det norske kokkelandslaget og hans lidenskap for gode matopplevelser, har nå gjort ham klar til å oppfylle sin livslang drøm om å starte sin egen restaurant. Ta kontakt med oss for rask leveranse og et måltid med meksikansk særpreg! Best African Restaurants in Bergen, Hordaland: Find TripAdvisor traveler reviews of Bergen African restaurants and search by price, location, and more. Siste Nytt · Det Du Ser Etter · Alt Om Nyheter · Mest Populære Søk. A historic building designed by Franz Willhelm Schiertz constructed in 1862. Bergen har fått sin første pakistanske restaurant. abonnent. I denne restau­ranten kan du spille squash før maten.. Bergen Brunsj i Kaigaten serverer brunsj inspirert av byer på B. abonnent. Her får du kvalitetsmat på shoppingturen. Navnet Enhjørningen nevnes første gang i år 1304. Torgallmenningen 2 5014 Bergen Norway +47 4000 2455 restaurant@barerestaurant.no. Book hotellrom Kontakt oss for selskap. Restauranten ligger i ærverdige Kjøttbasaren, og 1877 er årstallet da Kjøttbasaren åpnet.

Afrikansk, Etiopisk $$ – $$$ “Kjempehyggelig restaurant. Noen gang sittet på restaurant og tenkt at dette kunne jeg aldri ha klart å lage. Følg mine enkle tips her og du vil kunne lage hva som helst. I alle fall lam i berbere saus, skriver Christopher. AnnonseFinn ut bergen restaurant på Teoma.eu. Finn bergen restaurant her. Restaurant & Bar. Vår kjøkkensjef Colin Lee og hans team har sett sammen en spennende sjømat meny basert på lokale råvarer. Han frister med både tradisjonelle retter og nye smaker. Naomi Restaurant & Bar – Nedre Korskirkeallmenning 2, 5017 Bergen, Hordaland – Rated 4.8 based on 96 Reviews “I love the food, good taste but very very. Restauranter. I Bergen sentrum finner du det meste, fra konditorier og kaffebarer til fiskerestauranter, fra små kunstbistroer til sportsbarer og nattklubber. Bjerck Restaurant & Bar er et konsept startet av Adam Bjerck og CO. Hos Zupperia får du asiatiske smaker i kombinasjon med tradisjonelle norske og europeiske smaker, inkludert små innslag av meksikanske retter, tilpasset norske ganer. Det finnes et stort utvalg av restauranter i Bergen. Hun studerte filmvitenskap i Southampton i 3 år, men endret retning da hun fant ut at hun var i sitt ess når hun svingte seg på gulvet i restaurantbransjen. Tone flyttet til Bergen i 2011 og begynte sin karriere i restaurantbransjen her. Lucy Restaurant & Kafe – Marken 11, 5017 Bergen, Hordaland – Vurderingen 5 basert på 25 anmeldelser “We definetely recommend this place. Afrikanske restauranter på Årstad i Bergen. Best Dining in Bergen, Hordaland: See 49,649 TripAdvisor traveler reviews of 498 Bergen restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Bergen har flere av Norges vakreste restauranter og noen av landets beste spisesteder – det er bare å velge etter lyst, smak og lommebok. Bare Restaurant & Bar ligger i Bergen Børs Hotell ved Torgallmenningen i Bergen. Bergtatt restaurant er et nyskapende spisested med fokus på italienske smaker kombinert med det beste fra Bergen. På kveldstid forvandler restauranten seg til en folkelig gourmet-restaurant med et moderne og spennende menykonsept basert på lokale, bærekraftige og kortreiste kvalitetsråvarer– fra kl. 18:00. Våre kokker serverer nydelige smaker basert på sesongens beste, lokale råvarer. Best Dining in Bergen, Hordaland: See 49,649 TripAdvisor traveller reviews of 498 Bergen restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Her inne, i lokalet med murstein og treverk, messingplater og smijernslykter, sørget salgsbodene for en hygienisk og kontrollert. Afrikanske restauranter på Torshov i Oslo. Welcome to our Ethiopian & Eritrean kitchen in Bergen. Horn of Africa restaurant is located in the beautiful city Bergen in Norway, at STRANDGATEN 212. Our little kitchen is good enough to prepare a very lovely vegetarian as well as Non-vegetarian dishes with delicious spices and rich flavor. FG Restaurant med tilstøtende bar kan best beskrives som et moderne Brasserie, med blant annet et stort utvalg av kjøtt, fisk og hjemmelagede hamburgere. STUDENTRABATT på FG Restaurant & Bar: Nå tilbyr vi 20 % rabatt på maten til studenter ved fremvisning av gyldig studentbevis. Sjøstue nr 1 som idag er Enhjørningen Fiskerestaurant ligger i det tradisjonsrike bryggekvartalet fra Hansa-tiden i Bergen. På Holbergstuen har vi siden 1927 hatt Bergens triveligste gjester. Testa tacos, tiradito och ceviche med inspiration från det peruanska köket på Ácido Restaurang & Cocktailbar. Ved Fløibanens øvre stasjon – 320 meter over havet – finner du Fløien Folkerestaurant, høyt hevet over hverdagslivets mas og støy. Vi redefinere lokale tradisjoner, og skaper nye, spennende arenaer for …. Restauranten tilbyr både lunsj, middag, barmat og tar imot større selskap i Tårnsalen. Indisk Restaurant & take-away vi tilbyr begge deler. Besøk oss idag for en autentisk opplevelse. Ikke vanskeligere enn å gjøre er søk i Google med «uteliv Tallinn». Restaurants in Bergen like Cornelius Seafood Restaurant, Colonialen, Lysverket, Marg og Bein og Restaurant 1877 listed and well worth a visit. Restaurants in Bergen in historical settings: Ever since the Hanseatic times, when stock fish trade was an important industry for Bergen, the city has been particularly known for its first class seafood. Bare Restaurant & Bar is located in Bergen Børs Hotel. Besøk vår populære restaurant, Pascal Mat & Vin, for en fantastisk lunsj- eller middagsopplevelse på hotell Scandic Neptun i Bergen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *