Huk Naturiststrand-Bilder av Huk naturiststrand

Huk naturiststrand bygdøy – badeplass

  • Huk – Badeplasser og temperaturer – Oslo kommune
  • Overlevelsestips: Regler på nudiststrand – DinSide
  • Bilder av Huk naturiststrand
  • Huk Naturiststrand – Strand – Oslo, Norway – 5 anmeldelser
  • Mer enn Huk: Her er de hemmelige badeplassene på Bygdøy
  • Videoer av huk naturiststrand
  • Har mange sex på Huk nakenstrand? – Seksualitet

Huk badested bygdøy – badeplass

Huk Naturiststrand
Naturistene blir plaget på Huk – aftenposten no

Badebåtforbindelse til Oslo fra Huk …. Deler av området i vest er naturiststrand. Det er flotte turveier stort sett rundt hele Bygdøy. Stadig flere velger å gå på naturiststrand, og for å finne ut hvorfor dette er så populært, lot jeg badebuksa ligge igjen hjemme – og tok turen til naturiststranda på Huk. Huk Naturiststrand – 0287 Oslo, Norway – Vurderingen 0 basert på 5 anmeldelser “Amazing place, beautiful view of the sea. Han ville snakke med meg, og mens han gjorde det, satte. Og det er en stund siden jeg sola meg på en strand i …. Naturiststrender er offentlige områder og kan besøkes av alle. Neste gang han var i Oslo dro han til Huk, og elsket det. VG møter Helle Linné Eriksen på hovedstadens naturiststrand på Huk. Oppsøke en litt skjermet strand på kysten, på en øy eller ved et vann eller en innsjø i innlandet. Huk Naturiststrand. Huk naturiststrand er et populært badested lengst mot sør på Bygdøy. Beskrivelse Stor park med grøntarealer og trær. To fastgriller (lette å rengjøre, trenger ikke tømmes for aske og er klare til bruk på 10 minutter, grillkull fås kjøpt i kiosken). Jeg er en Norsk jente som i uke 29 skal til København for å besøke familie. Nudiststranden på Huk på Bygdøy i Oslo er kanskje Norges mest kjente nudiststrand, ihvertfall.

Men vi kan ikke tvinge noen, ler Happonen. Mer sol. Naturistene på Huk, her representert ved Kari Happonen i naturistforeningen, har en litt annen måte å møte badegjester på enn andre. – Alle må være nakne? – Ja, vi liker ikke at folk har klær på. Siste Nytt · Alt Om Nyheter · Det Du Ser Etter · Godt nytt nettverk. Da.id: Ah så det med huk nå, da blir det for dumt å bruke det som et argument, jeg leste innlegget litt fort da antar jeg, beklager. Besøke en offisiell eller uoffisiell naturiststrand. Har jo hørt om f.eks strandskogen hvor det var konstant nakensjekking og oralsex, har hørt det er anderledes på Huk. Huk, sjøbad og friluftsområde i Oslo, bydel Frogner, innerst i Oslofjorden, på sørspissen av Bygdøy, sørvest for bysenteret. Det finst ei naturiststrand på ei landtunge nordvest for Hukodden, som tidlegare var hagen til børstefabrikant Jordan. Kommer du med bil finnes det avgiftsbelagte parkeringsplasser på Huk ca 100 meter fra stranda. Naturminne dekker et areal på ca. 34 dekar. Kyststien starter med utgangspunkt i parkeringsplassen. Men om du ser noen som så klart og tydelig går over grensen som det er fortalt om her, så vil vaktmannen (som som regel bruker armbind) gi vedkommende en klar leksjon i folkeskikk. Kart over badeplasser i Oslofjorden. En restaurant kan bli funnet på tekstil strand, helgene i …. See 15 photos and 1 tip from 72 visitors to Huk Nudiststrand. “It is a great places to strip down and feel free and should be visit by all nudist if.” Nudist Beach in Oslo, Oslo. Stort kommunalt park- og badeområde lengst sør på Bygdøy, med sandstrand, steinstrand og noen svaberg og knauser. Hovedleden til Oslo havn går rett utenfor Hukodden. Mest Populære Søk · Det Du Ser Etter · Internettinformasjon.

Det Du Ser Etter · Siste Nytt · Mest Populære Søk. Her er det mange mennesker med hatt på fine sommerdager. Lengst mot øst er det en fjellknaus med fin utsikt. Det er ikke tillatt å grille på fjellgrunn på Huk. Foruten naturiststranden på Huk er det mange små strender på nordvestsiden av Bygdøy, mellom Paradisbukten og Bygdøy Sjøbad, som er såpass usjenerte at mange tar sjansen på litt privatnaturisme. Hei. Jeg lurer på hvor seksuelt ladet stemningen er på Huk. Er det mange som har sex/tafser på hverandre på Huk. Hvis man er ung gutt, solbrun, pent ansikt og veltrent og naken på. Kort gangavstand vestover til Paradisbukta og Bygdøy sjøbad. Kvinnen, som vil være anonym, tok kontakt med politiet etter at hun ble truet av en mann på stranden.- Han sto og sperret veien for meg da jeg skulle gå forbi ham på en sti. Det finnes en naturiststrand på en tange nordvest for Hukodden, som tidligere var hagen til børstefabrikant Jordan. Trafikkproblemer på pene dager – bruk buss eller sykkel. Det finnes drikkevann, dusjer, søpplekasser og toalett på stranda. Det finnes også muligheter for å grille. Huk Naturiststrand, Oslo, Norway. 171 likes · 33 were here. Bruk menyen til høyre for å gå til en strand. På stranden er ulike fasiliteter som snackbar, dusjer og offentlige toaletter. Plenen, og vannet og nærheten til sentrum gjør naken-Huk til en drømmestrand. I år var det mange flere yngre også. Strendene er ofte eid eller kontrollert av en naturistorganisasjon. Ved bruk kan man måtte betale for oppholdet eller for medlemskap. Badeplassen ligger nydelig til på Bygdøy. Badeplassen består i hovedsak av gressletter og svaberg, litt strand. Huk er en blått flagg-strand. Værmelding. På Hukodden finnes naturiststrand og naturminne med fossilførende bergarter. Godt nytt nettverk · Det Du Ser Etter · Mest Populære Søk. Huk er eit parkområde og ei badestrand (Hukodden) lengst sør på Bygdøyneset i Oslo. Området vart kjøpt av Aker kommune i 1921. Jeg vil få en del ledig tid på …. På slutten av 1500-tallet omtales Huk som en holme som lå et steinkast fra Bygdøy. Navnet betyr nes eller odde. Huk friluftsområde. Beliggenhet Friluftsområdet ligger i Indre Oslofjord på sydenden av Bygdøy i Oslo. Skrånende gressplen mot stranda, 2 sandstrender, svaberg, båtbrygge (ingen adkomst med båt i badesesongen) og badebrygge. Idar er oppvokst i Brønnøysund og har vært naturist i mange år. Det startet i det små med nakenbading på fylla, før han så en reportasje om Nudiststranden på Huk. Nå har han hatt fast vogn på Sjøhaug Camping i 13 år, og beskriver det som sitt andre hjem. Nakne medlemmer Organisasjonen som ble stiftet 31.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *