Ås Massasje-Massasje bedrifter gulesider no

massasje – Sjekk ut dette Søk info her

Ås Massasje
Ås Thai Massasje – Ås, Akershus Facebook

Ås Massasje
HJEM aas-massasje

Massasje bedrifter gulesider no

At du på disse stedene kan få massasje er jo innlysende, ikke er prisen så veldig høy heller. Relax. Reload. Når det passer deg. Squeeze gjør regelmessig massasje tilgjengelig for alle. Massasje og aromaterapi i hjertet av Oslo. Oslo Massasje er feirer 10 år med knaing, trykking, og hard jobbing. Men som overskriften på dette innlegget sier, ås er det kanskje det noe «ekstra» som er interessant her. Behandlinger. Kontakt oss. VIP kundekort. Nå har du mulighet å kjøpe VIP kort, for deg som er fast kunde. Vi kan da tilby fotmassasje eller en nakke/hode massasje hvor man sitter oppreist. Her finner du også kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser. Våre medlemmer får behandling av profesjonelle massører til fast lav pris. Velg mellom Thai massasje, ordinær massasje og annen velvære blant noen av våre leverandører. Dette for at hver behandling skal være en optimal opplevelse. Vi …. Annonseås massasje & finn mer på Pronto.com. Takk til tusner av fornøyde kunder som gjør at terapeutene får gjøre det vi liker aller best! 50 000 behandlinger har det blitt:-).

Ås Massasje
Bilder av Ås Massasje

Massasje utført av en av Norges mest erfarne innen yrket. Hvem er vi. Baan Thai Frogner AS ble startet av Pim Thanthip Hansen i 2018, som har drevet med lignende virksomhet siden 2005. Gavekort kan kjøpes ved drop in eller via epost. Thai Massasje Tradisjonell thaimassasje har blitt praktisert i sin nåværende form i minst 2000 år. Amber SPA er et spasenter i Bergen sentrum som tilbyr kroppsbehandlinger, forskjellige typer massasje, ansiktsbehandlinger, pedikyr, hårfjerning med sukkerpasta og voksing av høy kvalitet. Alt innen spa, massasje og hudpleie. Fra uke 35 vil det ikke være forsvarlig å ta full kroppsmassasje, med tanke på sikkerheten til barnet. Våre tilbud dekker et bredt utvalg av Østens tradisjoner innenfor massasje og ansiktsbehandling. Massasje; Massasje. Massasjeprodukter fra anerkjente Youcare og Beurer er skreddersydd for en avslappende behandling for nakke, skuldre, rygg og ben. En times massasje eller oljemassasje, vil gjøre deg til et nytt menneske. Dette treffet passer ikke til mitt søk: Det er feil eller mangler i bedriftens opplysninger / nummer.

Ås Massasje
Oslo Massasje – Terapeutisk behandling i Oslo med
  1. Videoer av ås massasje
  2. Thai Aroma Massasje Hjem
  3. MEDARBEIDERE Oslo Massasje
  4. Massasje Oslo 1881 no gir deg oversikten

AnnonseFinn ut massasje ås på Teoma.eu. Finn massasje ås her. Det Du Ser Etter · Internett-informasjon · Siste Nytt. AnnonseIkke søk lenger, besøk Directhit.com Sjekk massasje her. VELKOMMEN TIL ÅS MASSASJE!  Vi er en liten salong i Ås sentrum som tilbyr noe av det beste innen massasjebehandlinger. Målet vårt er å dekke dine personlige behov, samt bidra til din helhetlige velvære. Massasje – trening, fysioterapi, fysikalsk hjelp, hodepine, fysikalsk behandling, ryggsmerter, behandling, fysioterapeuter, nakkebehandling, nakkesmerter, akupunktur. Thai massasje. For deg som vil mer enn avslappende massasje. Aromaterapi. Bruker aromaterapisk olje med en mykk massasje. Oslo Massasje har bygget opp en bred krets av fornøyde kunder, både private og en god del bedriftskunder. I Oslo finnes det et bredt tilbud innen massasje, som lar deg velge mellom blant annet thai massasje, fotmassasje og idrettsmassasje. Finn ønsket sted for massasje med vår samlede oversikt. Her finner du både kart og veibeskrivelse til tilbydere i bransjen massasje. AnnonseIkke søk lenger, besøk Finecomb.com Sjekk massasje her. As Massasje – trening, fysioterapi, fysikalsk hjelp, nakke, hodepine, fysikalsk behandling, ryggsmerter, behandling, fysioterapeuter, nakkebehandling, nakkesmerter. Grenland ThaiMassasje As – Storgata 133, 3915 Porsgrunn, Norway – Vurderingen 5 basert på 21 anmeldelser “En super fornøyelse for skulder og nakke. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Massasje AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Produktene er glimrende verktøy for å øke blodsirkulasjon og restituere sliten muskulatur – i ditt eget hjem, …. Best på sanserom, aktivitet, stimulering og hjelpemidler. Tianlai er et kinesisk terapi & velvære senter som holder til sentralt i Oslo sentrum. Vi tilbyr klassisk kinesisk massasje og tradisjonelle behandlingsmetoder som har vært i bruk i Kina i over 2.000 år. Våre ansatte har spesialutdannelse innen helse og har lang erfaring med ulike typer behandlinger. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Oslo Massasje AS. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Ås Massarsje Yi Zeng. Ønsker du kontaktopplysninger for Ås Massarsje Yi Zeng tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer øverst på siden og trykker “Send”. KNA Massasje AS Telefon 77 69 11 55 Besøksadresse i Tromsdalen: AMFI Pyramiden Solstrandvegen 47, 9020 Tromsdalen. Flere av våre ansatte har spesialisert utdanning innen gravid massasje. Gir klassisk massasje: – Dyp muskelbehandling, idrettsmassasje, bindevevsmassasje eller lymfemassasje – Myk massasje – velvære / forebyggende. – Hotstone i kombinasjon med dyp klassisk eller myk klassisk massasje. Nettbestilling frem til 4 timer før avtalen. Det finnes av og til ledige timer tidligere. Send meg en SMS eller ring 915 63 746. Hun er medlem av Norsk Massasjeforening og har tittelen thaimassør innen asiatisk massasje. For timebestilling eller andre forespørsler, kontakt oss via vårt kontaktskjema eller telefon. Internett-informasjon · Det Du Ser Etter · Mest Populære Søk. Her kan du lese om våre behandlinger, bestille time eller kjøpe gavekort. Massasje er en fin måte å forebygge plager som følger med stiv og øm muskulatur. Idrettsmassasje er en kombinasjon av dypvevsmassasje, klassisk massasje og stretching. Mange trener i dag, og har derfor behov for en mer kraftfull massasje med dypere grep. Da forhånds betaler man for 10 klipp, og får 2 klipp gratis. Kortet er ikke bundet til person, slik at feks hele familien kan bruke det. Oftest koster denne 300 for en halvtime og 500 for en time. Alle er hjertelig velkommen til oss. Vi har to avdelinger på Strømmen. Avspennings massasje, idrettsmassasje og triggerpunktbehandlling myker opp friske eller tidligere skadede muskulære områder, øker blod og lymfe sirkulasjon. Les mer. Strukturell Integrering. Strukturell Integrering er ett spesial designet 12-serie balanserings program, med hensikt å gradvis integrere og forbedre kroppsholdningen. Baan Thai Frogner AS er eksperter på massasje. Vi har et bredt utvalg av behandlinger tilpasset enhver kunde, som thaimassasje, aromaterapi og pedikyr. Thai massasje er en gammel behandlingsmetode som har eksistert i mer enn 2500 år. Massasjen kalles også for thai yoga massasje, yoga massasje, thai bodywork, passiv yoga eller assisterende yoga. I Thailand kalles thai massasje for ”nuat phaen boran” som betyr ”massasje fra oldtiden” eller ”gammel massasje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *