Retningsnummer Italia Landskode Italia Retningsnummer net-Retningsnummer Italia

Ringe Til Italia – Søk Ringe Til Italia

Retningsnummer Italia
italia – Skynd Deg Finn italia teoma eu

Når du ringer til Italia skal du altså taste 0. Du kan også taste inn retningsnummer (f.eks +47) og deretter telefonnummeret. Begynn med å søke på nummer. På retningsnummer.info finner du retningsnummeret du trenger for å ringe til alle land i hele verden. Det finnes både en alfabetisk og en numerisk oversikt over landskoder. Vi har samlet landskoder og retningsnummer til alle land i verden for deg. Landkode til Norge fra utlandet, er 47. Spania Retningsnummer, internasjonale anropskoder, telefonsamtaler, oppringing, retningsnummer, telefonoppringing, internasjonale oppringningskoder, landekoder. AnnonseVelkommen til Kensaq.com. Finn italia i dag! Italia Retningsnummer Informasjon for Basilicata på Cybo.. Think Global + Legg til virksomhet. Landkoden for Italia er +39 (0039). Og naturligvis til Pompeii, som for nesten to tusen år siden fikk kjenne vulkanens krefter, da …. Retningsnummer er en tallsekvens som indikerer både geografiske og ikke-geografiske samtaleområder for telefoni. Europa Retningsnummer, International retningsnummer, telefonsamtaler, oppringing, retningsnummer telefon oppringing, international oppringing koder, ringer landskoder. Retningsnummer 34 er lokalisert i Italia. Stort utvalg · Inntil 80% avslag · Døgnåpen kundestøtte. Retningsnummer og landkoder – Finn oversikt over retningsnummer og landkoder for hele verden 1234567890.

italia – Akkurat nå Velkommen til Kensaq com

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra 6 Søkemotorer. Problemer med å ringe til Italia Dersom det først sifferet i retningsnummeret er 0 (null) skal dette som regel ikke tastes inn, men Italia er et unntak. Italia har samme strømstyrke som Norge, men ofte trenger man adapter pga. Retningsnummer – ikke alle land har retningsnummer. Det finnes både en alfabetisk og en numerisk oversikt over retningsnummer. Byens retningsnummer er et prefix som brukes før det lokale telefonnummeret og indikerer til hvilken by du er i ferd med å ringe. AnnonseIkke søk lenger, besøk Directhit.com Sjekk italia her. Gå tilbake til listen over landskoder/retningsnummer. Unntak: Italia – 0 sløyfes ikke. Retningsnummer 447 er lokalisert i USA. Vår tjeneste hjelper deg å finne riktig retningsnummer for et stort antall land og byer.

Ingen bestillingsavgift · Lyntilbud · Over 23 millioner kunder. Det første sifferet i retningsnummeret skal, dersom det er 0, sløyfes når du ringer til utlandet. Unntak: Italia – 0 sløyfes ikke. Hvis du er utenfor Italia, og du vil ringe en person i Imperia, Sanremo,, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. For å ringe fra et land til et annet, slår du landskoden etterfulgt av landets retningsnummer, og deretter det lokale telefonnummeret. Om det lokale nummeret starter med 0, skal dette normalt fjernes når du ringer fra utlandet. Det internasjonale retningsnumret/landskoden +39 hører til i: Italia. Om Retningsnummer. Retningsnummer starter med enten to nuller eller et plusstegn. For å ringe til noen land trenger man også områdekode; I Norge hadde vi områdekoder frem til 1993; Det første sifferet i retningsnummeret skal, dersom det er 0, sløyfes når du ringer til utlandet, bortsett fra Italia. Her finner du en oversikt over retningsnummer / landskoder til utlandet. Dersom du f.eks. skal ringe til Andorra må du slå “00” etterfulgt av “376” før det lokale telefonnummeret. AnnonseFinn ut retningsnummer italia på Teoma.eu. Finn retningsnummer italia her. Mest Populære Søk · Internett-informasjon · Alt Om Nyheter · Nyheter. Tast 00 + landskode + lokalt retningsnummer + nummer du vil ringe. Retningsnumre over landsnummer «1» til selvstendige og uselvstendige områder er ikke tatt med i denne oversikten. For å ringe til Italia må du taste +39 eller 0039 før telefonnummeret. Italia Retningsnummer, internasjonale anropskoder, telefonsamtaler, oppringing, retningsnummer, telefonoppringing, internasjonale oppringningskoder, landekoder. Landet har stor variasjon på klimaet, fra alpint klima i nord til subtropisk i sør. Italia har derfor markert seg både i vinter- og sommeridrett. AnnonseFå resultat fra 10 søkemotorer på en gang. What You Are Looking For · Most Popular Searches · Latest News. Italia Retningsnummer Informasjon for Umbria på Cybo.. Think Global + Legg til virksomhet. Bruk tabellen under for å finne ut fra hvilken by i Italia det tapte anropet kom fra. Finn mer informasjon om Retningsnummer 447 på Cybo. Italia er en republikk i Sør-Europa med litt over 60 millioner innbyggere. Landet er avgrenset av Alpene i nord, og av Adriaterhavet i øst, Joniske hav i sør, Tyrrenske hav i vest og Liguriske hav i nordvest. Øyene Sicilia og Sardinia hører til Italia, i tillegg til en rekke andre mindre øyer. For å ringe til utlandet behøver du å taste inn 00 først og retningsummer, deretter telefonummeret du skal ringe til. Retningsnummer for samtaler fra Norge til Italia er +39. Italia Retningsnummer Landskode +39 (Inkludert Vatikanet) Siden desember 1998 samtaler til land linjer i byene under og alle andre punkter i Italia må inneholde en ledende “0” uavhengig av om samtalen kommer innenfor eller utenfor Italia. Trenger du å ringe til utlandet, men er usikker på hvilket retningsnummer du skal bruke. Retningsnummer – ikke alle land har retningsnummer. Sør-Italia rommer flere kapitler i seg selv, og går reisen til Napoli, bør du foruten det yrende livet i det berømte Spaccanapoli-kvarteret, også ta turen til toppen av Vesuv. Retningsnummer (Også kalt «landskoder») er en tallsekvens som indikerer både geografiske og ikke-geografiske samtaleområder for telefonnummer. Unntak: Italia – 0(Null) skal ikke sløyfes. Vær obs på at landkoder og retningsnummer kan endre seg. Retningsnummer er ikke oppgitt for alle land. Til visse land må samtaler settes opp manuelt. Klikk på bynavnet for å få mer informasjon: • Pescara. Retningsnummer for Italia Retningsnummer du skal benytte når du ringer til Italia er. På landskoder.no finner du landskoden du trenger for å ringe til alle land i hele verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *