Var utro i fylla – Samliv og kjærlighetsrelasjoner -Jeg Var Utro I Fylla

Var jeg – Online allevarer no

Han fortalte det med en gang. Til tross for at jeg hadde skrevet til megleren «Jeg stoler på universet.» Når megleren spurte om jeg ikke ville ha eierkjøpeforsikring. Andre gang med penetrering (annen fyr). Min tanke er dermed at mannen din fortjener en sjanse til å finne sin ekte sjelevenn. Eks’n var utro EN gang (og han var full), da flytta jeg. Jeg har selv vært utro på fylla og jeg trodde at jeg elsket personen høyere enn himmelen, men nå som jeg har funnet min sjelevenn vet jeg at jeg tok feil. Gjorde det slutt andre gangen. Men. Jeg vil ikke være det mot kjæresten min, og jeg …. Hadde jeg vært i denne situasjonen, altså at min mann hadde gjort det du har gjort. Hm, jeg har hørt at hvis en mann har store baller så er det lettere for han å være utro. Jeg kan komme til det punktet hvor jeg ikke klarer å få utløsning men jeg har ikke problemer med ereksjonen i fylla. Hadde jeg tenkt, hadde jeg selvfølgelig trukket meg unna, fordi jeg kunne ikke hatt det bedre i det forholdet vi hadde, og har aldri hatt noe ønske om å treffe andre jenter mens vi har vært sammen. Kan man noen gang skylde på fylla? Det er nok veldig individuelt hvordan folk tar en slik ting (jeg taklet det ikke og dro).

Noen av dere damer her inne som har vært utro i fylla

utro på fylla – Samliv og kjærlighetsrelasjoner

  • Var utro i fylla – Samliv og kjærlighetsrelasjoner
  • Videoer av jeg var utro i fylla
  • Jeg var utro på fylla – Samliv og kjærlighetsrelasjoner
  • Jeg var utro på fylla – Side 2 – Samliv og
  • Hva gjør man om man har vært utro i fylla? – Samliv og
  • Jeg var utro – Kjærester og Samboere – VG Nett Debatt

Jeg var utro / Kjærlighetssorg / Forum / Forside

Vi bor ikke sammen lengre, alt ble ødelagt, all tillitt ble borte. Mannen hadde aldri fått muligheten til å gjøre det mot meg flere ganger – jeg har langt mer selvrespekt enn å bli tråkka på gjentatte ganger. Hun slet veldig med at han ble en idiot i fylla, men var aldri utro men gjorde ganske mye annet som var utrolig krenkende og respektløst mot henne. Har slitt mye med både angst, depresjon og en kronisk sykdom, og dette fikk meg til å nesten vippe over kanten. Jeg fortalte han selvfølgelig alt (trodde aldri jeg kunne gjøre noe sånt). Dama var utro to ganger – posted in Samliv og relasjoner: Hei, dama var utro to ganger. Kunne jeg valgt om jeg ville vite eller ikke ville jeg …. Husk meg Anbefales ikke for PC/nettbrett/mobil ol. Jeg er selv sterkt imot utroskap,så når jeg våknet var jeg så sint på meg selv. Hjelp » Fellesforum » Anonymforum – Skravle; Logg inn for å følge dette. Følgere 10. Jeg har vært utro på fylla.. Jeg var sammen med kjæresten min i ganske lang tid før vi hadde sex nettopp fordi jeg alltid har tenkt at sex ikke skal være tilfeldig. Jeg tror helt og holdent på at man gjør ting man har lyst til innerst inne, i fylla. Og jeg sitter igjen med skam og fortvilelse over meg selv. Hadde en venninne som var i samme situasjon som dama di. Og jeg syns ufattelig synd på kjæresten min som har en utro kjæreste. Har vært i kontakt med politiet, såret personer osv, alt i sterk alkohol rus. Jeg har aldri tidligere vært utro. Hei. Jeg var på fest i går og måtte bli henta klokka 22.00. Jeg husker nesten ingenting men jeg er blitt fortalt at jeg hadde hodet oppi doskåla og jeg husker såvidt at jeg fikk pose på fanget til å spy oppi når jeg ble kjørt hjem, og at jeg våkne. Hun ble lei og så andre steder og gjorde det slutt etterhvert.

AnnonseFinn info på DownloadSearch.com. Her har vi alt du trenger. Mest Populære Søk · Alt Om Nyheter · Internett-informasjon · Nyheter. Ja, jeg var utro i fylla + at jeg hadde tatt andre rusmidler. Tiden etterpå var grusom for meg psykisk og jeg ble kvalm av meg selv. Han tilga meg og vi er fortsatt sammen, men har hatt mange problemer. Har knapt noen minner av det men jeg har vært utro i fylla. Jeg har tilgitt, men ikke glemt, og fremdeles sliter jeg med tillitsproblemer og tilbakevendende tanker om det som skjedde selv om det er over 10 år siden. Det skiller vel bare om man er en “bad drunk” eller ikke. Jeg var svært påvirket av alkohol da det inntraff, og tenkte faktisk ingenting mens det skjedde. Jeg fikk nettopp (2 uker siden) vite at min kjæreste gjennom seks (samboer i fire) år var utro, på fylla, for to år siden. Det verste var vell at jeg fikk vite det av en felles kompis. I går var jeg utro mot kjæresten min. Jeg har vært utro på fylla. Men hadde jeg etter en stund fått vite at han og min venninne bevisst hadde holdt dette hemmelig, og latt som ingenting. Begge to. Da hadde veien til tilgivelse blitt betydelig lengre. Mens han jeg er forlovet med nå har bare flott i riktig strl. Utro i fylla? – posted in Samliv og relasjoner: Hei Jeg er en 18 år gammel jente, som har verdens beste kjæreste. Vi har vært sammen i snart 3 år. Det har ikke noe med lyst å gjøre; det er bare hindere. Notorisk utro? Jeg hadde ALDRI vært sammen med en mann som er notorisk utro – uansett om det var fylla eller ikke. Ene gangen ble hu fingra i fylla. Hun har tryglet og knekt sammen og påstått litt sånn jeg sa jo nei men han fortsatte. Og det har gjort det vanskelig for meg å gjøre det slutt. Og så sa jeg det til henne, mest for å lette min egen samvittighet. Jeg lempa all elendigheta over på henne, og så, ikke lenge etterpå, dro jeg til Hvaler for å spille inn TV-programmet. Og det tok ikke mer enn en dag eller to før jeg skjønte at det ulma hjemme, sa han til bladet. Jeg har gjort mye dumt i fylla, og nå er det nok. Jeg kan ta meg en fest, og ha det hyggelig med venner og bekjente, men noen ganger går det over stokk og stein. Jeg har ikke noen problemer med …. Jeg kjøpte leilighet usett på fylla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *