Karoline Pub s spiseri AS, Ensjø, Oslo – 1881 no

Karoline spiseri og pub,anno 1989 – Startside Facebook

Karoline Pub Og Spiseri – Oslo, Norway – Bar Facebook

Karoline spiseri og pub,anno 1989. – Karoline kristiansensvei.9, 0661 oslo fyrstikktorvet.Helsfyr – Valutata 4.8 sulla base di 21 recensioni “Vi var 3. Kaibakken 1, 6509 Kristiansund N. 71 67 58 10. Mer info · Hjemmeside · Kart. Karoline Pubs Spiseri Fyrstikktorget sitt regnskap for 2018 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 3 660 000 med et registrert årsresultat på NOK -28 000 og et resultat før skatt på NOK -28 000. Vis Joakim S. Kovacevic Johansens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Joakim S. Kovacevic har 3 jobber oppført på profilen.. Karoline Pub & Spiseri. okt. 2018 – n. Drift av restauranter og kafeer; Spiseri i nærheten av din plassering. Foretaket ble startet i 1994-12-30 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-06-21 og som et Aksjeselskap. Karoline pub og spiseri(オスロ)に行くならトリップアドバイザーで口コミ、地図や写真を事前にチェック!Karoline pub og spiseriはオスロで672位(1,427件中)、3.5点の評価を受けています。. Karoline Pubs spiseri AS fra Ensjø, Oslo. Bar og pub. Gastronomi er læren om finere kokekunst. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende -96 000 og en gjeld summert til 453 000. Karoline Pub Og Spiseri, Oslo, Norway. 303 likes. Bar. Vegetarisk versjon serveres med crème fraîche. Karoline pub og spiseri, Oslo: See 41 unbiased reviews of Karoline pub og spiseri, rated 3.5 of 5 on TripAdvisor and ranked #669 of 1,433 restaurants in Oslo. Mest Populære Søk · Alt Om Nyheter · Siste Nytt · Nyheter.

Vi brygger og selger øl fra vårt eget mikrobryggeri, Amundsen Bryggeri. Karoline pub og spiseri: Karoline pub – See 41 traveller reviews, candid photos, and great deals for Oslo, Norway, at TripAdvisor. I fantastiske gamle lokaler ca 50m fra brygga holder Wesselgården Spiseri og brygghus til. Karoline Kristiansens vei. 9 0661 Oslo. Karoline pub og spiseri ligger inne på Fyrstikktorget rett i nærheten av Helsfyr T-bane. Pub & Spiseri med sjel og ureist mat og øl (nesten). Gimsøy Spiseri AS. Gimsøy plass 7, 3730 Skien. 35 53 18 00. Karoline pub og spiseri, Oslo: consultez 41 avis sur Karoline pub og spiseri, noté 3,5 sur 5 sur TripAdvisor et classé #668 sur 1 452 restaurants à Oslo. Skriv ut; Del firmaprofil. Send. Dersom ordinært resultat er høyt og / eller egenkapitalen er lav vil dette gi høy avkastning til eierne relativt sett. Anbefales! Rolf T, (Tripadvisor) Juli 2016 KONTAKT osS. Mest Populære Søk · Alt Om Nyheter · Nyheter · Internett-informasjon. Vi tilbyr både shuffleboard, dart, brettspill og quiz. Finn Spiseri i nærheten av din plassering, eller ved å skrive inn en adresse, by, fylke eller postnummer.. Karoline Pubs spiseri AS – Karoline Pub’s spiseri AS. Her er det mye spennende smaker – spør oss gjerne om tips. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Karoline pub og spiseri. AnnonseSøk karoline pub og spiseri på Smarter.com. Karoline pub og spiseri, Oslo Picture: Karoline pub – Check out TripAdvisor members’ 51,305 candid photos and videos. Karoline pub og spiseri, Oslo: See 41 unbiased reviews of Karoline pub og spiseri, rated 3.5 of 5 on TripAdvisor and ranked #666 of 1,438 restaurants in Oslo. Wesselgården har sin beliggenhet i idylliske Kil i Kragerø kommune.

Karoline Pubs Spiseri

Karoline Pub Og Spiseri
Karoline pub og spiseri, Oslo – Restaurant Reviews

Karoline spiseri og pub,anno 1989. – Karoline kristiansensvei.9, 0661 oslo fyrstikktorvet.Helsfyr – Vurderingen 4.8 basert på 22 anmeldelser “Vi var 3. Karoline Pub’s spiseri AS fra Ensjø, Oslo. Bar og pub. Internett-informasjon · Det Du Ser Etter · Mest Populære Søk. Karoline pub og spiseri holder til på besøksadressen Karoline Kristiansesv 7 Fyrstikktorvet, 0661 Oslo. Karoline pub og spiseri driver i bransjene “Puber og barer” og “Restauranter”. Karoline pub og spiseri Org nr 974 520 818. Karoline Kristiansens vei 9, 0661 Oslo Sammenlign Overvåk Finn lignende. Bocca. Hotellet restaurant, Bocca, serverer ekte italiensk pizza, pasta og smakfulle småretter. Vi fokuserer på personlig service og vår kokk fra Firenze garanterer god mat som gir valuta for pengene. Omsetning, årsresultat, egenkapital og gjeld. Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre samt 1881.no og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. Karoline pub og spiseri: Nice and cosy pub atmosphere – See 41 traveller reviews, candid photos, and great deals for Oslo, Norway, at TripAdvisor. Vis nummeret. Hvor synlig er din bedrift? Åpent. Ureist fisk rett fra havet og god kokkekunst gjør “Fesk og Kjipps” til en kulinarisk godbit. Kovacevics forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Betegnelsen er satt sammen av ordet gastros (mage) og nomos (lære), og betyr egentlig læren om magen eller læren om å regulere magen. Karoline Kristiansesv 7 Fyrstikktorvet, 0661 Oslo. 22 57 12 58. Mer info · Kart. Havnekontoret Café Bar og Spiseri AS. See 6 photos and 3 tips from 82 visitors to Karolines Spiseri. “Simply the best food in the neighbourhood. Super friendly staff, cosy Danish inspired. Fritert aubergine, paprika, løk, sopp og spisskummin serveres med salat, tomatconcassé, mais, rødløk og jalapeños med srirachasaus. Fried aubergine, paprika, onions, mushrooms and cumin served with salad, tomato concassé, red onion, corn and jalapeños topped with sriracha sauce. Karoline pub og spiseri, Oslo: zobacz bezstronne recenzje (41 ) na temat Karoline pub og spiseri, z oceną 3,5 na 5 w serwisie TripAdvisor, na pozycji 670 z 1 428 restauracji w Oslo. Kokk Karoline Pub & Spiseri October 2018 – Present 1 year 1 month. Oslo Area, Norway. Produksjon av varme/kalde retter fra meny, forefallende oppgaver knyttet til kjøkkendrift. Velkommen til spill og moro i 2. Høstens første pubquiz (allmenn- og musikkspørsmål) er 3/9 kl. 1900, og så annenhver tirsdag fram til siste quiz 10/12. Karoline pub og spiseri, Oslo: su TripAdvisor trovi 41 recensioni imparziali su Karoline pub og spiseri, con punteggio 3,5 su 5 e al n.670 su 1.430 ristoranti a Oslo. This place is listed in the restaurant category of the geodruid gamle oslo 2019 guide. Karoline pub og spiseri, ออสโล: ดู41 รีวิวที่เป็นกลางKaroline pub og spiseri ที่ได้รับการจัดอันดับเป็นอันดับที่ 3.5 บน TripAdvisor และได้รับการจัดอันดับเป็นอันดับ. Karoline spiseri og pub,anno 1989. – Karoline kristiansensvei.9, 0661 oslo fyrstikktorvet.Helsfyr – 「Vi var 3 par som igår inntok Karoline. KAROLINE KRISTIANSESV 7 FYRSTIKKTORVET 0661 Oslo 22571258. Vi er en thai restaurant med både take away og catering muligheter. Bar og pub Trøndelag, Barar, Kneiper, Uteliv, Bar, Drikkesteder, Utesteder, Øl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *