Alle russelåtene siden 1989: Slik var lyden av din

ÅRETS RUSSELÅT: SimenA feat Freddy Genius

Årets Russelåt
ÅRETS NRJ-RUSSELÅT // Forbes 2017 – Solguden & Mannen

Årets Russelåt
Hvem blir årets mP3-russelåt? NRK mP3 – Alltid musikk

Hvert år er det en kåring av årets russelåt. Hvem fortjener tittelen Årets mP3 Russelåt 2015? Men dryge tekstar har han ikkje noko til overs for. Husker du tittelen på din russelåt? Da er Årets Russelåt 2014 kåret. Natt til søndag 6. mars slapp Andreas Haukeland aka TIX det som ser ut til å være årets russelåt og debuterer på 9. Her er låtene Wikipedia lister som årets. Men bryr russen seg om budskapet. Her kniver bussene og bilene om å vinne prisen med sine egne spesialbestilte låter. Sammenlignet med noen av årets russelåter fremstår luremus-låten til Tix som rene barnesangen.. Betaler flere titalls tusen for en russelåt. Vinneren er kåret: Dette er årets russelåt i Trondheim. 16 366 stemmer er talt opp – og vinnerskolen kan krone seg med med tittelen «Årets skolelåt i 2019»!

Stem frem årets NRJ-russelåt! Vinneren. Fire av årets sanger har nådd topp 50-listen på Spotify. Bli medlem du også, vi har alt du trenger til russetiden! Konkurransen ble avsluttet ved midnatt torsdag, og. Her er noen av Supernova-jentene, som nå kan skryte av å ha årets russelåt i 2016. Muligheter for allsang, oppmerksomhet rundt bussen og det at låten er fengende er. Allerede tirsdag hadde russelåta «Supernova 2016» et solid forsprang i konkurransen om å bli Årets Russelåt. Puls har også kåret beste navn, beste logo og mest kreative konsept. Katta-elevene kunne slippe jubelen løs etter å ha vunnet avstemningen om «Årets skolelåt i 2019». Husker du hvilken låt som fikk alle hender i været det året du var russ. JohnG: Formelen for forbruk er inntekt+10%. Avicii kom med Levels lenge før Flo Rida kom med Good times. Sammen med Tryvannfestivalen, kårer vi Årets NRJ-russelåt. Plass på VG-lista. I 2014 ble han en del av Sky Agency familien (Broiler, Seeb m.flere). Russesangene strømmes av tusenvis hver dag. Russelåt omtaler overgrep mot 13-åring: – Sjokkerende. Snart er det mai og det er synonymt med russens elleville feiring av 13 års skolegang ser sin ende. Enhver russebuss med respekt for seg selv har sin egen russelåt. Årets er fulle av tekster om kåte, unge menn som skjenker damer med alkohol for å få ligge med. Dette var årets Russelåt i 2014.

Diskuter nederst hva du mener bør bli årests russelåt 2015 Din russetids signaturlåt kommer for alltid til. Siste kommentarer. Greier Peder å bytte fra binders til elbil. Altså; så lenge vi tjener mye, bruker vi mye. Bussen vant også tittelen Årets Buss på Tryvann i 2015. Vinneren av MP3’s kåring av “Årets Russelåt 2012” ble “The Sirens 2012” Finalistene: Vandalism 2012 Hvem: Vandalism 2012 fra Frogn VGS i Vinterbro Låt. David Guetta vant med over 50 % flere stemmer enn andreplassen som er Martin Tungevaag – Wicked Wonderland 2014. I to uker har du hatt muligheten til å nominere din russelåt til vår kåring. Vi gir deg muligheten til å få plass i en av Russelista sine offisielle spillelister. Kjenner du noen som har laget en fet låt. Drømmer gutter virkelig om å pule bevisstløse jomfruer? | Anna Eitrem. Jeg kan ikke fatte at gutter på 18-19 år ønsker å. Det er klart etter at avstemmingen i konkurransen «Årets russelåt», på nettsiden russelaat.no ble avsluttet midnatt, natt. Og årets russelåt er: Levels – Avicii. Russ.no er Norges treffsted for Russ 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019. Da Drammens Tidende ringer vinneren av årets russelåt i drammensdistriktet, hyles det i telefonen. 23. På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Et reddit på norsk for norske redditører og norske saker. Seieren var overlegen i det hele 38% av. Russelåtene blir proffere for hvert år, og nå er det på tide å finne ut av hvilken sang som er aller best. I følge trioen DJ Balle som består av Halvor Harsem, Anders Nilsen og Alexander Asbøll (som også står bak gruppa “Powbrtl”) selv er DJ Balleet nytt, men. PS! Husk å stemme på årets russelåt på russ.no! Lagt inn av tz667 kl. 13:46 Ingen kommentarer: Send dette via e-post Blogg dette! Men mye er likevel bedre enn sitt rykte. NRK mP3 kårer årets egenlagde russelåt. A playlist featuring Kesera, Basement Jaxx, Lasgo, and others. Det var stor stemning under Mixivalen lørdag kveld da Årets MIX butikk ble kåret. MIX Måløy gikk helt til topps.. med parodi på en klassisk «russelåt». Egne russelåter for russebusser og russebiler har blitt mer og mer populært opp gjennom. Foto: Line Pevik Aktuelt 16 366 stemmer er talt. O-zone – Dragostea Din Tei, årets russelåt i 2004. Spritneybears – Woodpecker from space, årets russelåt i 2003. 2PM – C’mon, årets russelåt i 2002. Medisinstudenten og musikeren fra Våler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *