Vitser fra Nord-Norge Finansavisen Forum-Nordnorske Vitser

Nordnorske Vitser, Ord og Uttrykk – Home Facebook

Nedenfor finner du et stort utvalg morsomme vitser om nordlendinger. Morsomme sanne historier og gode/tørre vitser er velkommen. Leter du etter sitater og visdomsord å bruke til en bryllupstale, russekortet, et kjærlighetsbrev eller i livet generelt. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre-vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser. Vi har ord som beskriv saker og. Gode forslag til MORSOMME VITSER OG GODE HISTORIER som du kan bruke i din bryllupstale, eller av selskapets TOASTMASTER i bryllup, konfirmasjon eller til fest og jubileum / bursdag, julebord, korte vitser, grove vitser, julebord, blondine vitser, om alder, herrenes tale, takk for maten vitser, bryllup vitser og groviser, om damer, om menn, om. Julevitser – Samling av 34 morsomme vitser om julen. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt – Studentrabatt er studentenes fordelsside. Ka faen er det?- Dama forklarer:- Jeg liker best sex med jenter og å drikke øl. Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser, selv om det ikke alltid er så lett. På veien hjem stoppet mannen ved veikanten og måtte tisse. Morsomme sitater – 80 sitater som garantert får frem latteren. Da må æ ligge på ryggen heile hælga og skræve.

Nordnorske Vitser
NORD-NORSK HUMOR – www tenkerenketil com

Kjærlighet for dialekten – Vi er inspirert av naturen, folkene og dialekten i Nord-Norge. Han røska tak i en sykepleier å spørr:” Kainn du i hælvette førtæl meg, har dåkk førtøyd kuken!?”. Denne grovisen fra nord er vel ikke så vanskelig å forstå? 浪 Vitsespalten til Silje er full av andre gode(?) vitser. Spørrebøker, gåter, vitser og leker for barn og ungdom. Da Per Alsaker svømte til Brurvik for å bade Harstad 2010. Æ e fra Harstad, så æ går medt i gata. Quiz / / Aftenposten.no. En feil har oppstått Har du tips, eller er det noe i denne quizen du mener er feil eller upassende så send oss gjerne en e-post. Page 1 of 2 – nordnorsk ordliste for søringer – posted in Humor: Sett no hær som ett lass me møkker- slapper av, sliten Gamlingan – eldre foreldre Morsan, farsan, brorsan – mamma, pappa og bror Strik / gluint – gutt Vekje / pi – jente Koffør – hvorfor Katti – når tid Kæm – hvem Kor – hvor Ka – hva Shønna – …. Jeg hadde et klart bilde av hvordan englene så ut, for englene hadde mamma sitt ansikt. Smil igjen, og du har et nytt par! Nordnorske dialekter hører med under vestnorsk, som er en av to store dialektgrupper i Norge. Fisker’n blir stille og funderer litt. SKUFF.no – Vitser Og morsomme Bilder.

Hudtransplantasjon “En kvinne var utsatt forn en stygg brannulykke og fikk alvorlige forbrenningen i ansiktet. Legene ville transplantere hud til ansiktet fra andre steder på kroppen, men kvinne var så tynn at det var vanskelig å finne store nok hudområder. Nordnorske Vitser, Ord og Uttrykk. 1,205 likes · 8 talking about this. Nordnorsk humor e god, rund og barsk i flekkan. To par, det ene fra Nord-Norge og det andre fra København, fikk hotellrom siden av hverandre under bryllupsreisen. Etter et par dager står mennene ute på hver sin terasse og utveksler noen ord. Gunda: – Æ så mannen din var på vei heim til dæ med en stor blomsterbukett. Han begynner forsiktig:- Ka du driv på med?- Dama er ikke interessert og svarer:- Jeg er lesbisk. Del vitsene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Nordlendingen våkna etter narkosen og oppdaga at han har kateter. Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Tomtatvitser ol. Subterms. More stories. 0 Delinger 727 Visninger. Så kom en trailer, begge tomatene hoppet unna. Nord-norsk humor: 250 småfortellinger og vitser fra Nord-Norge Navn: Storaker, Håkon. This is a standard security test that we use to prevent spammers from sending automated requests. Silje leser vitser fra «Fiskeribladet. P3morgen Videoer Silje leser nordnorske grisevitser fra «Fiskeribladet. Morsomme vitser er vel noe av poenget. Det finnes mange slags vitser, både morsomme, tørre, dårlige og gode – korte og lange, kjedelige og engasjerende. Sett no hær som ett lass me møkker- slapper av, sliten Gamlingan – eldre foreldre Morsan, farsan, brorsan – mamma, pappa og bror Strik / gluint – gutt. Her finner du et stort utvalg av groviser og grove vitser som får deg til å le. Jeg starter med en tragisk sann historie; – En sjømann og en prest skulle spille golf. Sjømannen bommet på sitt første slag, …. Ofte resulterer dette av en eller annen grunn i et overtall av virkelig bløte vitser, og det ser ikke ut til at sommeren vi er inne i har satt noen demper på dette. Men folket i Nord-Norge er også blitt offer for vitsing fra andre deler av landet. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste. Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Her kommer en litt vågal en: Et ekterpar var på fest og mannen ble god og full. Kona ruslet føre. Men det varte og rakk og mannen kom ikke. Her finner du hundrevis av sitater, både inspirerende og …. Det er nært og kjært, sier Camilla Austad. Designene deres består både av postkort og plakater med nordnorske ord og uttrykk, samt grafiske design av blant annet fjell på Kvaløya og kart over. Nordnorske Vitser, Ord og Uttrykk. 1,198 likes · 7 talking about this. Etter en trette med kona, sa mannen: “No går æ inn i kammerse å skjøt mæ!” Han tok børsa og gikk inn på kammerset, og like etter smalt det. Men kona satt like rolig og strikka. Flyet traff rullebanen med et voldsomt støt og alle passasjerene hoppet i setene. Kapteienen ba annenpiloten stille seg ved utgangen for å ta farvel med passasjerene. BREV FRA MOR Kjære Sønn Jeg skriver dette langsomt, fordi jeg vet at du ikke kan lese så fort. Sjekkereplikker – 65 morsomme sjekkereplikker. Quiz for barn – 25 morsomme quiz-spørsmål med svar. Ordspill vitser – 30 morsomme vitser som spiller på forskjellige ordspill. Nå ser vi at tyngden har flyttet seg mot Svolvær, som har fått et cluster av verft som samarbeider godt. Tor Husjord, daglig leder Maritimt Forum Nord BEDRE TIDER: Nordnorske verft omsatte for over 1. Nordnorske gullkorn fra barnemunn – 2.. Bookmark the permalink. Adam og Eva vits – Samling av morsomme vitser om Adam og Eva. I hans ånd har vi samlet 50 sitater om det å være leder, markedsføring og bli motivert. Her er listen: Vent ikke på lederen. Gjør det selv, person til person. – Mor Theresa Min bestefar sa alltid at det finnes to. Visste du at verdens eldste vitsebok bleskrevet i Hellas for over 2500 år siden. I kravet er det mykje positivt rundt velferdsordningane. Lars kommenterte at håret mitt lukter nydelig. Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *