Biff Og Blowjob

Biff og Blowjob -dagen 14 mars – Home Facebook

Med tanke på at kvinnedagen var 8 mars og kvinnene har fått sin oppmerksomhet, så er det fint at menn skal få sin velfortjente oppmerksomhet i dag. Bil og trafikk; Data, spill og teknologi; Forbruker, jus og økonomi; Karriere. Derimot skal det serveres biff og før eller etter en blowjob. I dag derimot er det 14 mars. Biff og blowjob-dagen. 14. mars 2017. Kommentér. Legg igjen en kommentar X. Kommentar. Navn * E-post * Nettsted. Kategorier. Animert GIF 1 004; Annonser 46; Avisutklipp 191; Barne-TV 8; Dagens ordspill 89; Det seriøse hjørnet 2; Dirt-punkeren Ramon 22; Facebook 57; Filmfiler 172; Flåklypa – Hvem er hvem 29; Flåklypa Tidende 186; Jodel. Sjørup kaller det hele avskyelig, ifølge BT. Biff & blowjob-dagen: I dag, 14 mars er det guttas tur til å bli tatt vare på av jentene. Det er nytt år med merkedager. Biff & Blowjob-dagen stammer fra etterkrigstidens harde kår da det var dårlig økonimi i Europa. Damene trenger verken å planlegge, kjøpe inn masse eller å sette av HELE dagen. Først da slo det meg, det er biff og blowjob dagen. I Side3 sin artikkel om denne dagen sies det at menn må kreve biff og blowjob for å få gjennomslag, akkurat slik som vi kvinner krever med kort, blomster og middag ute på Valentin-dagen. Sist jeg sjekket så får mannfolk like mye oppmerksomhet på Valentinsdag som sine kjære, hvis ikke mer. Når mannen har hintet hele dagen om at det er Biff & Blowjobdagen i dag. Vi satser på at Porscha har turbo så det blir riktig med «blow» – hehe. Håper min er hjemme igjen fra jobb hvertfall:-D hihi. Rask levering ★ TOPP kvalitet! ★ Shirtcity tilbyr et stort utvalg i Biff Og Blowjob Day T-Shirts og mer enn 10.000 videre TOPP-design i alle mulige kategorier!

Biff og Blowjob -dagen 14 mars – Startside Facebook

6 grunner til å droppe Biff og blowjob-dagen

Biff Og Blowjob
Biff og blowjob-dagen – Anonymforum – Skravle – Foreldreforum

Press J to jump to the feed. Klær, sko og mote; Velvære, hudpleie og kosmetikk; Privatøkonomi og forbrukerspørsmål. Denne dagen er rett og slett farlig. Kropp og helse; Kosthold og livsstil; Trening og sport; Mote og velvære. Her lager som regel kvinnen biff til sin kjære før han kommer hjem fra jobb, og når maten er nedi. Heldigvis kan sexspaltist og blogger Ann Mari Olsen hjelpe oss med å forstå dette fenomenet. Nettleseren din støtter ikke eller har deaktivert JavaScript. Neida, idag er det kun en biff og blowjob som gjelder. Exact matches only. Exact matches only. Mens mannfolka må ofre en hel dag på valentine slipper damene unna med 15-30 minutter. For likestilling skal vel gå begge veier. Eller? Damene har en ekstremt mye lettere oppgave. Mat og drikke; Reiseliv og steder i Norge og verden; Tv og film; Kosthold, kropp, trening og sport.

  1. Biff og Blowjob-dagen – Seksualitet – Kvinneguiden Forum
  2. Markedsfører restaurant med Biff og blowjob-dag
  3. Biff og Blowjob -dagen 14 mars – Om Facebook
  4. Sjekk her a, gutta: Biff- og blowjob-dagen Høhøhø! – Debatt
  5. Biff og Blowjob -dagen 14 mars – Heim Facebook
  6. Biff og blowjob – Side 3 – Seksualitet – Kvinneguiden Forum

Som mange har fått med seg, har 14. I dag e Biff- og Blowjob dagen. Ikke en noe mer spesiell dag enn noen annen dag, men det er jo lov til å gi hverandre litt ekstra oppmerksomhet på slike dager. Vi spiser biff når vi har lyst på det, likeså suger jeg mannen min når jeg har lyst til det. Engelskmennene startet denne tradisjonen da man skulle kose seg med biff og bernaisesaus en sjelden gang i blant (ca. én gang i året), men ofte var det ikke nok bernaisesaus til hele familien. Med dette bildet, og lovnader om «potent» tilbehør, reklamerer en Steinkjer-restaurant for sitt middagstilbud fredag. Biff og blowjob-dagen (en: Steak & BJ Day) er 14. Dagen ble introdusert av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio i. 2002. Dagen ble introdusert for å bli motstykke til Valentinsdagen, en dag som kvinnen skal vise sin kjærlighet til sin kjære, og sette ham i sentrum. I skrivende stund er det over 47.000 nordmenn som har likt, delt og kommentert saken, ifølge Storyboard – neste på lista ligger 40. Hun tar sterk avstand fra dagen i dag, 14.mars, som har fått navnet «Biff og blowjob-dagen». Altså guttas dag, som stammer fra USAs «Steak & Bj Day». Som dagen tilsier skal kvinnen yte sin service til mannen, med biff og blowjobs. Det er alminnelig kjent at f.eks. asparges, løk, kål og …. Dagen ble dedikert til gutta av en radiovert i 2002 med navn Tom Birdsey i FNX Radio, og plottet har han kalt «Biff og Blowjob-dagen». Anonymkode: 3c2fb.4e5 Aahh,da misforsto jeg deg. D. Vi advarer mot Biff & Blowjob dagen sier overlege Henrik Espeland. Så langt har vi i dag hatt 45 personer innom sykehuset, bare 1 er sendt hjem igjen. Forventningene er skyhøye på valentine og damene forventer at dagen skal være perfekt. I dag er det Biff og Blowjob-dagen. Finner ingen artikler i emnet Biff+og+blowjob-dagen. Tips oss 02060 02060@nettavisen.no. Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum. Hun slår et slag for likestilling på begge arenaer og …. Outfit OOTD (vareprøver) Men det eneste jeg er opptatt av er å finne riktig outfit til konferansierjobben i morgen og …. Som vanlig så feirer vi biff og blowjob-dagen ? ️ Dette er guttas dag, så har vært “slaven” til typen, vasket, ryddet, laget biff og gitt han så mange blowjobs han ville ha såklart. Dagens bilde er en Biffa Porsche, til ære for 14. Mars som da er «Biff og blowjob» dagen. I dag er det biff og blowjob dagen, og det endte ikke som forventet for denne 19 år gamle mannen fra Oslo. Gutta har fått sin egen dag. Tips for å slippe unna får du av meg her. Steak and Blowjob Day (sometimes Steak & BJ Day or Steak and Knobber Day) is a satirical holiday created in the United States as a male response to Valentine’s Day and celebrated a month later, on March 14. On the day, women are purportedly supposed to cook a filet steak for, and perform fellatio on, a man in response to postcards, chocolate. Press question mark to learn the rest of the keyboard shortcuts. Han argumenterte med at kvinner krever romantikk i form av gaver, middag og blomster, og at menn i så måte måtte kunne få. Biff- og blowjob-dagen ble etablert i 2002 av Tom Bidsey i FNX Radio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *