Retningsnummer Til Danmark

danmark – Velkommen til Kensaq kensaq com

  • danmark – Sjekk ut dette Søk info her
  • Retningsnummer Danmark, landskode Danmark
  • Retningsnummer no Retningsnummer til hele verden
  • Landskoder og retningsnummer Opplysningen 1881
  • Retningsnummer utland landskoder – 180 no
  • Alfabetisk oversikt over retningsnummer Retningsnummer info
  • Landskode Danmark – Retningsnummer utland Danmark
  • Beslektede søk etter retningsnummer til danmark
  • Beslektede søk

Slik ringer du til utlandet: Tast 00 + landskode + lokalt retningsnummer + nummer du vil ringe. Dersom du f.eks. skal ringe til Andorra må du slå “00” etterfulgt av “376” før det lokale telefonnummeret. Eksterne lenker (en) ITU recommendation E.164. Postiton on 15 Dec 2016 (en) World Telephone Numbering Guide (no) Landsnumre register. Hvilket land skal du ringe til. Ikke vet vi, men vi skal ikke være nysgjerrige heller. Leter du etter telefonnummer, adresser eller navn til personer i Danmark. Retningsnummer er ikke oppgitt for alle land. Har 1 GB data. Blue L med 200 minutter til utvalgte land, og 100 minutter til EU. Det finnes både en alfabetisk og en numerisk oversikt over retningsnummer. Retningsnummer. Her finner du internasjonale landskoder / retningsnummer for telefoner til utlandet. Retningsnummer for Danmark Retningsnummer du skal benytte når du ringer til Danmark er. Tips oss om andre utenlandske katalogtjenester eller døde lenker. Du kan også taste inn retningsnummer (f.eks +47) og deretter telefonnummeret. Det første ciffer i områdenummeret, hvis det er 0, udelades, når du ringer til udlandet.

Det internasjonale retningsnumret/landskoden +371 hører til i: Latvia. Landkoden for Danmark er +45 (0045). Vi gir deg heller tips om tjenester som kan gjelpe deg å finne frem. Bosnia-Hercegovina (bosnisk og kroatisk: Bosna i Hercegovina, serbisk: Босна и Херцеговина) er en forbundsstat i Sørøst-Europa. Det første sifferet i retningsnummeret skal, dersom det er 0, sløyfes når du ringer til utlandet. Områdekode – ikke alle lande har et områdenummer. Enkelte av disse nettstedene kan fra tid til annen være nede pga tekniske problemer. Faste lave priser · Norges beste priser · Supert tilbud hver uke. Dette gjorde Danmark til Norges sjette største eksportmarked. Viktige varer Norge eksporterer over Skagerrak er råolje, elektrisitet, fisk, halvfabrikater og verkstedprodukter.

AnnonseSuper bilferie i Danmark med halvpensjon. AnnonseFinn danmark hvis du ser nå. AnnonseIkke søk lenger, besøk Directhit.com Sjekk danmark her. For å ringe til Danmark må du bruke retningsnummer. Vi har samlet landskoder og retningsnummer til alle land i verden for deg. For å ringe fra et land til et annet, slår du landskoden etterfulgt av landets retningsnummer, og deretter det lokale telefonnummeret. Om det lokale nummeret starter med 0, skal dette normalt fjernes når du ringer fra utlandet. Her finner du en oversikt over retningsnummer / landskoder til utlandet. Landskode for Danmark Benytt denne landskoden når du skal ringe: +45 eller 0045. Retningsnummer – ikke alle land har retningsnummer. Oversikt over sifrene du må slå foran det nasjonale nummeret når du skal ringe til et utenlandsk abonnement. Finn Retningsnummer, landskode, områdekode enkelt på Retningsnummer.net. På retningsnummer.info finner du retningsnummeret du trenger for å ringe til alle land i hele verden. For å ringe til Norge fra utlandet må du bruke retningskode. For å ringe til Bosnia må du taste +387 eller 00387 før telefonnummeret. Hvis du er utenfor Danmark, og du vil ringe en person i, i tillegg til retningsnummeret, trenger du landskoden for landet du ønsker å ringe til. Det internasjonale retningsnumret/landskoden +45 hører til i: Danmark. For å ringe til Danmark må du taste +45 eller 0045 før telefonnummeret. På landskoder.no finner du landskoden du trenger for å ringe til alle land i hele verden. Det finnes både en alfabetisk og en numerisk oversikt over landskoder. For å ringe til utlandet behøver du å taste inn 00 først og retningsummer, deretter telefonummeret du skal ringe til. Retningsnummer til Danmark For å ringe til Danmark bruker du det internatsjonale retningsnummeret +45 etterfulgt av det nasjonale telefonnummeret du vil ringe. Danmark ligger i Europa og bruker valuta Krone. Det har 5 638 530 innbyggere, 2 431 000 fasttelefoner og 6 600 000 mobiltelefonbrukere. Det internasjonale retningsnumret/landskoden +49 hører til i: Tyskland. Det internasjonale retningsnumret/landskoden +91 hører til i: India. Retningsnummer og landkoder – Finn oversikt over retningsnummer og landkoder for hele verden 1234567890.. +45 Danmark +46 Sverige +47 Norge +48 Polen +49 Tyskland +421 Slovakia +420 Tjekkia. Fortvil ikke, vi har samlet landskoder og retningsnummer til alle land i verden for deg. Retningsnumre over landsnummer «1» til selvstendige og uselvstendige områder er ikke tatt med i denne oversikten. Ringe til Danmark? Landskoden til telefon i Danmark er +45 for mobil, og 0045 for analoge telefoner. Telefonnummer til personer i Danmark: Krak.dk: Nummeropplysning med gratis søk etter personer. NB: 1881 er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder. Dette er en liste over internationale telefonkoder som skal indtastes ved telefonopkald til udlandet. Ved opkald fra Danmark til udlandet tastes først cifrene 00. Det Du Ser Etter · Mest Populære Søk · Alt Om Nyheter · Nyheter. For å ringe utenlands, slår du koden for å ringe ut av landet (vanligvis 00) etterfulgt av landets retningsnummer og deretter telefonnummeret lokalt. Trenger du å ringe til utlandet, men er usikker på hvilket retningsnummer du skal bruke. Vår tjeneste hjelper deg å finne riktig retningsnummer for et stort antall land og byer. Retningsnummer (Også kalt «landskoder») er en tallsekvens som indikerer både geografiske og ikke-geografiske samtaleområder for telefonnummer. Skulle man ringe til noen utenfor sitt eget område, måtte man ha med retningsnummeret også. Fom. 1993 ble altså retningsnummer faset ut, og alle i Norge fikk et 8 sifferet nummer. Du tenker kanskje på landskode? +47 er landskoden for Norge (+46 for Sverige, +45 for Danmark osv). Ved opkald fra Danmark skal cifrene’ 00’ dog altid tastes først. Dette betyr naturligvis ikke, at nasjonale retningsnummer kan falle bort ved telefonsamtaler til utlandet. Utvalget av land er: Canada, Danmark, Irland, Latvia, Litauen, Polen, Romania, Storbritannia, Sverige, Tyskland, USA. Blue. I tillegg har MyCall et tilbud i resten av verden med to typer abonnement: Blue M med 100 minutter til utvalgte land, og 100 minutter til EU. Danmark Retningsnummer, internasjonale anropskoder, telefonsamtaler, oppringing, retningsnummer, telefonoppringing, internasjonale oppringningskoder, landekoder. Vær obs på at landkoder og retningsnummer kan endre seg. Til visse land må samtaler settes opp manuelt. Landkode til Norge fra utlandet, er 47. Skal du gi telefonnummeret ditt i Norge til utenlands kontakter, skriver du +47 framfor nummeret. Retningsnummer For å ringe utenlands, slår du koden for å ringe ut av landet (vanligvis 00) etterfulgt av landets retningsnummer og deretter telefonnummeret lokalt. Tast 00 + landekode + områdenummer + lokal nummer at ringe til. Undtagelse: Italien – 0 udeladt ikke. Gå tilbage til listen over landekoder / udlandskoder. Så får du ordne resten selv, i fred og ro. Lykke til! Finn telefonnummer til alle verdens land ved å følge linke under.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *