Thai Massasje Hordaland-Bergen Thai Massasje – Startside Facebook

massasje hordaland – Søk på vår nettside smarter com

Thai Massasje Hordaland
Thai-massasje i Hordaland – MassasjeThai no

Thai Olje Massasje. Thai olje massasje har mange likhetstrekk med thaimassasje, men er mye mykere og er mer fokusert på muskelmassasje. AnnonseFinn info på Smarter.com. Her har vi alt du trenger. Thai Massasje Hordaland – fotpleie, velvære, voksing, spa, spa manikyr, pedicure, ansiktmassasje, bedriftsmassasje, vippefarge, pedikyr, aromaterapi, permanent. Wandee Pomtam Thai Aroma Massasje. Studio Saiyairak. Tavanchay AS. Thai Sawasdee Aroma Massasje. Vi holder til sentralt på Danmarksplass. Oppdaterte opplysninger for Thai Massasje Hordaland registrert 16-11-2019. Nøstegaten 73B, 5011 Bergen. 922 22 049.. Hele landet Vestlandet 42 Hordaland 7. Motta ditt søk Thai Massasje Hordaland gratis på SMS. Saoban Massasje. Siriwan Aroma & Spa. Velkommen til Sabai Thai Massasje As på Zenguiden.no! Sabai Thai Massasje As holder til i Bergen i Hordaland, nærmere bestemt c/o Kanokphorn Premprayoon Olsvikmarken 117 5183 OLSVIK. Denne massasjeform bruke håndflatene og albuer med rytmiske bevegelser for å legge press, stimulerer blodsirkulasjonen og gjør deg avslappet. Mai Thai Massasje startet opp i August 2014, i Bergen. Her har vi alt du trenger. Thai Mix Massasje. Passer godt for idrettsutøver. Hei, vi er tre hyggelige damer som ønsker alle velkommen til Mai Thai Massasje, vi er utdannet i Thailand og godkjent Thai Massører. Get reviews and contact details for each business including phone number, postcode, opening hours and photos. Bergen Thai Massasje – Liamyrane 6, 5132 Bergen, Hordaland – Vurderingen 4.6 basert på 5 anmeldelser “Er du på jakt etter en god massasjebehandling, kan. Etter endt massasje var det lunsj i resepsjonen, 4-5 jenter/damer som smilte og var i godt humør.

Thai Massasje Hordaland – 180 no har 26 treff

Velkommen til oss på Thai Massasje, Ny åpnes Thai massasje salong i Bergen Sentrum, Har du en veldig stressende tid foran deg. Du fortjener å bli skjemt bort her hos oss. Vi er eksperter på Thai Massasje, ansiktsmassasje, fotmassasje og aromaterapi. Våre priser. Vi er to damer som er utdannet i Thailand, innen Thai Massasje. Bergen Thai Massasje, Bergen, Hordaland. 111 likes. Bergen Thai Massasje er drevet av Onchuda Singprasoet Ebbesen som har 4 års utdanning innen masasje. Pattana Thai massasje, Bergen, Hordaland. 28 likes. Thailand massage giving from Thailand GIRLS. Du finner selv ut hvilken behandling som passer best for deg/dine. Stavlandsvegen 157, 5430 Bremnes. 401 64 207. Mer info · Kart. Chiang Rong Pizza Kebab Thai. Wandee Nicha AS Akershus: Krabi Thaimassasje, Sandvika. Tia Massasje og Velvære, Ytre Enebakk. Terapeuten er medlem av Foreningen for Thai Massasje i Norge. Alt Om Nyheter · Nyheter · Internett-informasjon · Siste Nytt. Oppdaterte opplysninger for Thai Massasje Hordaland Bergen registrert 13-10-2019. Myrdalsvegen 22, 5130. 901 93 396. Mer info · Kart. Yupha Terapi Massasje Janjaemphop. Stavlandsvegen 157, 5430 Bremnes. 401 64 207. Mer info · Kart. Bergen Thai Massasje Ebbesen. Rong Senter, 5337 Rong. 56 38 71 80. Stikke innom oss ta glede av en eller to med behagelig behandlinger for å slappe av og føle deg som ny. 1time massasje …. Thai massasje er en fantastisk massasje som ofte brukes både urter og varme oljer under massasje, Thai massasje Hordaland.

Bergen Thai Massasje – Startside Facebook

  1. Bilder av Thai massasje hordaland
  2. Thai Massasje Hordaland – Nettkatalogen no
  3. Massasje Hordaland – 1881 no
  4. Sam massasje & fotpleie, Laksevåg, Bergen – 1881 no
  5. Thai massasje – Hordaland – Noresk com
  6. Mai Thai Massasje Bergen Danmarksplass

AnnonseFinn info på Pronto.com. Her har vi alt du trenger. Siste Nytt · Alt Om Nyheter · Internett-informasjon · Nyheter. Vennligst legg inn en kommentar på hva som er feil eller mangel. Vi utfører også manikyr og pedikyr, samt voksing og stelling av negler. Han måtte kun ut med ‘halv pris’ ift han i det forrige innlegget. Velkommen til Thai Massasje på Danmarksplass. Tlf. 92866896. Thai massasje har et bredt spekter av teknikker og kan inneholde alt fra dyp muskel- og triggerpunktsmassasje til en mykere og mer behagelig massasje. Massasjen utføres, hos oss, vanligvis på en spesiallaget massasjebenk, og utøveren bruker …. Sammenlign, anmeld og priser på GigaPromo. Mai Thai Massasje Bergen – Michael Krohnsgate 18, 5057 Bergen, Hordaland – Rated 3.1 based on 11 Reviews “People weren’t nice at all. Og kunne tenke deg tid for deg selv. Thai Massasje Vestlandet Hordaland – fotpleie, velvære, voksing, spa, spa manikyr, pedicure, ansiktmassasje, bedriftsmassasje, vippefarge, pedikyr, aromaterapi. Vi feirer 5 års jubileum I år, med ny Web Side. Vi er medlem av Norsk Massasjeforening, og er registrert i Brønnøysund register for alternativ behandling. Motta ditt søk Thai Massasje Hordaland Bergen gratis på SMS. Hordaland Mickael Krohns gate 18 5057 Bergen Norway. Vi er alle medlem av Norsk Massasjeforening. Find Massasje in Hordaland on Hotfrog. Det Du Ser Etter · Mest Populære Søk · Internett-informasjon. Thai massasje hjelper for stressrelaterte plager, ømme skuldre nakke ryggg, Mai Thai Massasje er medlem av Norsk massasjeforening og Norsk…. Her finner du kontaktinfo, kart, veibeskrivelse, åpningstider, omtaler, prislister med mer. Thai i Hordaland » 22 unike treff » Vis 5 treff direkte i firmanavn. Vallahøgda 17, 5227 Nesttun. 53 51 16 59.. Sabaidee Thai Massasje AS. Velkommen til Jasmine Massasje,urter Steam Og Massasje Skole Mejia. Jasmine Massasje,urter Steam Og Massasje Skole Mejia utfører blant annet Thaimassasje i Bergen. Her finner du kontaktinfo, kart, veibeskrivelse og vurderinger og erfaringer med terapeut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *