Morsomme vitser om kvinner-Grove Vitser Om Kvinner

Morsomme Vitser om Menn hos Grove-Vitser no

Grove Vitser Om Kvinner
Grove Vitser i mange kategorier hos Grove-Vitser no

Vitser om kvinner Mange morsomme vitser om kvinner

Han blir dratt til land og …. Et delfunn i prosjektet var også at forskerne fant …. Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser, og vil veldig gjerne lære flere. Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. En velstående gammel kvinne fryktet at datteren var lat og som et resultat av det også ganske dum. Her finner du mange morsomme vitser om menn og deres svakheter. Mannen reiste av sted i antrekket sitt. Jeg satt alene på en restaurant da jeg så en vakker kvinne ved et annet bord. Hvis du har noen flere grove gåter og dele med oss, vennligst last dem opp via skjemaet nedenfor, og du kan bli med i trekningen om flotte premier. Kvinne · #7. Skrevet August 15. Emner som dekkes inkluderer kvinner og shopping, ekteskap og mer. En ung mann fortalte begeistret til moren at han var forelsket og at han skulle gifte seg. Så her kommer et knippe vitser om gale kvinner. Seinere har flere skrevet om vitser og psykologi. Hvis du er en mann som ler ekstra hjertelig av vitser om damer som vasker eller lager smørbrød, er du kanskje ikke så trygg på din egen maskulinitet som du liker å tro. Advarsel: denne ukens er nok litt grovere en sist uke.

Grove Vitser Om Kvinner
Morsomme vitser om kvinner

En kvinne går på en buss med babyen sin. Grove vitser 161 – 162 En kvinne spør bademesteren i svømmehallen om hun kan få bade naken etter stengetid. Det sies at en god latter forlenger livet! Enjoy. Det er ingen hemmelighet at menn og kvinner er totalt forskjellige, noen sier til og med at menn er fra mars og kvinner fra venus. Bryllupsvitser og vitser om ekteskap setter ekteskapet på spissen. Her finner du 10 grove vitser. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Grove vitser; Morsomme vitser; Vitser for barn; Korte vitser. Det er mye mulig dere menn ikke bør fortelle disse vitsene til oss kvinner, men om dere gjør det … gjør det på egen risiko. 🙂. Vitsene kan derimot passe som humoristiske innslag som vitser …. Vond lukt rundt Anus, noen nedbør i form av sæd utover natta. Her finner du mange morsomme vitser om kvinner og deres finurligheter. Blæh!» Kvinnen går bak i bussen og setter seg ned, sint og lei seg. Grove eller frekke vitser, ofte kalt groviser, handler først og fremst om kjønn. Vitser om menn Starter med et par kjappe. Vitser om menn setter menn i et lite flatterende lys. Da damen hadde sovet i 3-4 timer, våknet hun helt fri …. Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Så var det mannen uten ben og armer som skulle være med å svømme under OL i Beijing.

Grov-vitser – www petterarneulvestad com

Beslektede søk etter grove vitser om kvinner

Vitser om kvinner bør ikke fortelles til kvinner om man vil bevare husfreden. Flotte vitser for å le av mannfolk. Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Vitser om kvinner er menns hevn for deres vitser om menn. Ikke glem å lese vitser om svigermor og blondinevitser for lignende morsomheter. Vi oppfordrer menn til å lese og le av vitser om kvinner, men advarer om at vitser om kvinner aldri bør fortelles innenfor kvinners hørselsrekkevidde! Kvinnen satt og klagde sin nød hos psykologen. Jeg har allerede lagt ut en god bunke blondinevitser, så nå tenkte jeg at det er mannen som skal få gjennomgå litt. Så her kommer det vitser om menn. Vi kvinner er ikke alltid like lett å forstå, vi kan til tider virke ganske så gale. Noen forslag til MORSOMME VITSER OG GODE HISTORIER som kan brukes i bryllup tale, eller av toastmaster i bryllup, konfirmasjon eller jubileum / bursdag, korte vitser, grove vitser, blondine vitser, takk for maten vitser, humor, bryllup vitser og groviser, på kanten, om mat, om damer, om menn, om kvinner, damenes tale, m.m. Denne gangen ble det grove vitser om menn. 🙂 Gavekort En mann snakket med en kamerat om …. Karius fortalte om en lang- og strihåret kar som stakk innom og pusset huset hans. Eggstokken fortalte om en skallet fyr som ikke kunne bestemme seg om han skulle … Les mer. Hjernetrim gåter Korte gåter Korte vitser Logiske gåter Morsomme gåter Morsomme sitater Morsomme vitser Quiz Sitater Sitater om livet Svenske vitser Tørre vitser Vitser. Politiet blir tilkalt til en leilighet og finner en kvinne som står over en livløs mann og holder et bøyd og vridd femmer-jern. En prostituert jente ville ikke at bestemoren skulle vite om hennes beskjeftigelser.En dag da politiet gjorde et raid mot en gruppe. 10 grove vitser Her finner du 10 grove vitser…. Menn liker ikke at kvinner ber dem om å holde håndvesken for dem. Vitser er til for å spre glede. Alle trenger å le litt mer, og her hos Vitsen.no finner du god inspirasjon til å løfte ditt eller andres humør. På tide med litt humor på blondinebloggen igjen, denne gangen ble det vitser om kvinner. Lenge leve likestillingen vet dere, jeg har jo hatt vitser om menn. Håper du liker dem og ikke synes disse vitsene er for grove eller er over kanten. Nedenfor finner du et utvalg morsomme grove gåter. En kvinne er hjemme når hun hører noen banke på døra hennes. Han spør damen: «Har du en vagina?». Kondom med smak En mann kommer hjem fra Kondomeriet etter å ha kjøpt kondomer i alle mulige smaksvarianter. Hun dukker innunder dyna,og etter litt romstering kommer hun fram igjen og sier. Grove vitser 38 Et par ble invitert til et maskeradeball. En arbeidsledig innvandrer og hans kamerater sitter på en bar da en lekker dame kommer bort og spør om hun skal gi ham en blow-job. Utlendingen banker kvinnen sønder og sammen, og setter seg igjen. -Hva sa hun siden du ga henne juling. Bademesteren ser ikke noen grunn til noe annet, så da klokken blir 18, slipper han kvinnen inn i bassenget og låser døren. Eldre mennesker kan være ekstremt vittige, og vitser om eldre viser til morsomme situasjoner og historier om eldre. Enten det er et langvarig ekteskap eller gamle vaner, finner man alltid noe å le av. Han sa, «For moro skyld, mamma, skal jeg ta med andre jenter hjem i tillegg til forloveden, og du kan prøve å gjette hvem jeg skal gifte meg med.». Grove vitser (Denne siden inneholder GROVE vitser) _____ Kjære voldsmenn, jeg mener landsmenn, vi har voldtatt, jeg mener vedtatt at fittenasking med kuk, jeg mener …. Mannen var bekymret for konens hørsel og spurte legen sin hvordan han skulle teste om det dreier seg om reell tap av hørsel. Han hopper ut i vannet og han holder på å drukne. Og høy luft fuktighet. _____ En ung vakker kvinne ganske berus drømte om han så tok av henne trusa. Hun ropte og skreik og rei så det susa og våkna med lampa langt oppi musa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *