Brunette Vitser-Sjove jokes, vittigheder og vitser 2019s sjoveste

Blondine-vitser – Leif Roar Strand si heimeside

Page 1 of 6 – Grove vitser! – posted in Humor: Hey. En italiener plukker opp en søt, ung blondine på en bar i Roma og tar henne med seg hjem. Page 1 of 3 – Vitser og gåter – posted in Humor: Hvorfor sier ikke kineserne takk for mat. En blondine og en brunette går tur i skogen. Før filmen sa brunetten til venninnen. – Jeg vedder 100 kroner på at han som. Vitser; Tegneserier; En brunette og en varseltrekant. 10. september 2008. Kommentér. Varseltrekant.wmv. Legg igjen en kommentar X. Kommentar. Navn *. En blondine, en rødhåret og en brunette var alle faret vild i ørkenen. Tørre vitser. Vitser av det tørre slaget. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning. Blondie Vitser. oktober 28, 2014 9. trinn redaksjon. Hvorfor er svenskevitsene så dumme.

Akkurat hvor effektfullt det er å gå fra blondine til brunette, kan. Djinn\ånd vitser Ingen stemmer. Vitser. Djinn\ånd vitser. by Babu januar 9, 2018 januar 11, 2019 0 240. Morsomme spill,. Det var en gang en brunette. Steven L / 6. september 2016 / Humor, Vitser. Har du flere blondine vitser å dele med oss, kan du laste dem opp via. Nedenfor finner du mange morsomme blondine vitser. En brunette og en blondine hopper ut fra et fly. Tre kvinder – en brunette, en rødhåret og en blondine – bliver stillet et teoretisk spørgsmål om. Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! Han skal gjennom sin vanlige rutine av dumme blondine vitser når en stor blond kvinne på fjerde rad står på stolen og.

Vitser om blondiner.. Det var en gang en blondine og en brunette som var ute og kjørte lastebil. Blondine-vitser. Hva kaller man en bag med to blondinehjerner i? – Airbag. Hva kaller man en blondine som slår hjul? – Blondine- brunette- blondine brunette. Det beste utvalg av Norges beste vitser. For barn i alle aldre. Vitser.info. Ei blondine og ei brunette står på hver sin side av en veldig trafikkert. Eksempel: Det var en gang, men nå er det en korridor. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser. Så er Vitser og jokes stedet for dig. En blondine og en brunette kjører en kabriolet på motorveien. En brunette og blondine var på stranden, da brunetten spurte blondinen: “Hvorfor ligger du og ser på solen?” – “Fordi jeg vil ha brune øyne”. Advokater | Chuck Norris | Ekonomi | Ingeniører | Leger | Lærer vitser | Regnskapsfører | Blondine vitser. Starter med denne: Hva er likheten. Det er nå på tide med litt fredagshumor igjen. Denne gangen blir det grove vitser, leses på eget ansvar. En god latter forlenger livet. Enjoy. Search the world’s information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you’re looking for. En ånd dukkede op og gav dem hver ét ønske. Tre gravide kvinner var hos legen for en rutinesjekk. En blondine var lut lei av blondinevitser, så hun farget håret og ble brunette i stedet. En blondine bagte en kage til sin kæreste. Blondinen kikker opp i luften og svarer: – Hvor? Hvor? Hun fortalte en brunette om problemet og brunetten sagde: – “Jeg ved hvordan vi måske kan gøre det lettere at sælge din bil, men det er ikke lovligt.”. Morra Di Vitser Hvorfor Vitser Gåter MEMES Bilder Prank Videoer. Share 0 «Tre Blondiner og en ånd. Det var en gang en brunette. Vitser | Tagged Blondinevitser, Humor, Vitser. Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Ei brunette og ei blondine var ute og gikk en tur i parken sammen. Til forsiden Vitser Neste Opp Tilbake 235 Ein sunnmøring kjem inn på eit bankkontor i Oslo og ber om å få eit lån. Han seier at han skal sydover i Europa på. Vi har samlet det bedste på et sted. Vil du vite svaret så må du skrive svaret. En blondine og en brunette falt ned et fjell. Hvem kom først? SVAR: Brunetten fordi blondinen måtte spørre om veien. En blondine og en brunette sidder og ser en geudsendelse af TV-avisen. Blondine vitser 61 – 65. Brunette. Hvor mange blondiner skal det til for å skifte en lystpære? – To, en for å holde Cola Lighten. En nydelig, ung, brunette gikk til legen. Vet du hvorfor blondiner skyller håret i kjøkkenvasken. Blondine vitser 36 – 40 Det er 17 blondiner utenfor en nattklubb. Brunette og blondine; Fiskeriministeren i Kina; Heks i ørkenen; Hvilken nøkkel. Høna eller egget; Krypende svensker; Lada; Paraplyer; Rommet; Svensken og regjeringen. Alle barne vitser. Alle barna-vitser. brunette da. men mange blir overasket over at samer kan ha blondt hår. Noen vitser fra min side: 1) Svensken fikk et par vannski til jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *