Massasje Råholt-Råholt Thaimassasje Alternativ Behandling

Råholt thaimassasje Alternativ behandling

  1. Behandlinger Råholt thaimassasje
  2. Maya Spa & Health – Startside Facebook
  3. Råholt Thaimassasje Alternativ Behandling
  4. Massasje Råholt bedrifter gulesider no
  5. Priser Råholt thaimassasje
  6. Thaimassasje Råholt thaimassasje

Massasje Råholt
Om Råholt thaimassasje

Massasje Råholt
Nonglak Thai massasje – Råholt Facebook

Dette treffet passer ikke til mitt søk: Det er feil eller mangler i bedriftens opplysninger / nummer. Massasje med varme steiner er en skikkelig “pick me up” hvis du føler deg sliten. Snart kommer vi til 1000 likes, skal gi bort 2gavekort 60 mins. Trondheimsvegen 117, 2070 Råholt (Eidsvoll, Akershus) Vis nummer. Råholt Thaimassasje Alternativ Behandling Phatchamon Kritthunthawikit. En vidunderlig opplevelse for kropp og sjel. Gå til hjemmeside. Råholt Thaimassasje Alternativ Behandling. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Aromaterapi Massasje er en massasje som stimulerer kroppens muskler for hånd. Massasje hjelper også huden med å bevare sin smidighet og elastisitet. Firmasøk – viser 1 – 20 av 20 resultater for massasje eidsvoll: 1. Oppdaterte opplysninger for Thai Massasje Akershus registrert 14-10-2019. Kun kr 450; 1 time Kr 900; 2 time nå fram til 30 juli. Du kan for en time med kopping og thai oljemassasje, aroma massasje,ansiktsmassasje eller fotmassasje for kr.400 per time kr.250 per 30 min. Ring 92463904 for timebestilling salong addresse Kjerkevegen 27 Råholt. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Råholt Thaimassasje Alternativ Behandling Phatchamon Kritthunthawikit. Hei, velkommen til Råholt Thaimassasje Alternativ Behandling. …. Trenger du kiropraktor eller fysioterapeut i Råholt.

Massasje Råholt
Massasje avspenningsmassasje Råholt Kiropraktorsenter

Jeg har ikke åpent hverdag ta i mot kunder bare avtale. [05/29/19] I dag er siste dagen på Jessheim, men jeg kan ta i mot kunde hjemme. Vi er erfarne kiropraktorer og fysioterapeut i Råholt Kiropraktorsenter & Fysioterapi på AMFI Eidsvoll. Student og honnørrabatt: 100 kr. avslag pr. time. Regelmessig massasje fjerner tretthet og smerte i bl.a. skuldre, rygg og nakke. På thailandsk kalles det “nuat phaen boran” (นวดแผนโบราณ) som betyr gammel massasje. Maya Spa & Health – Gladbakkvegen 2C, 2070 Råholt ( gamle DNB), 2070 Råholt – Vurderingen 5 basert på 44 anmeldelser “Love the massage. Massasje for ansiktet er like viktig som massasje for resten av kroppen. Ditt søk på thaimassasje eidsvoll ga 1 virksomheter og du har nådd slutten av listen. Tianlai er et kinesisk terapi & velvære senter som holder til sentralt i Oslo sentrum. Råholt Thaimassasje alternativ behandling Phatchamon Kritthunthawikit Trondheimsvegen 117, 2070 Råholt Vis kart Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre. Nå starter jeg Thai massasje hjemme på Råholt. Aktiv massasje har som målsetning å gi klientene et aktivt liv i bevegelse. Du føler deg roligere, mykere og mer bevegelig. Bedriftsdatabasen – Opplysningstjenesten du trenger for å …. Massasje Råholt – rumpe, kettlebell, pt-trening, yoga, aerobic, triggerpoint, styrke, livsstil, squash, spinning, gym, sirkeltrening – Finn firmaer, adresser. Motta ditt søk Thai Massasje ….

AnnonseIkke søk lenger, besøk Directhit.com Sjekk massasje her. Det er veldig avslappende og kan i tillegg hjelpe i behandling av vonde og stive muskler. Ansiktsmassasje er en kunst som har røtter langt tilbake i tid og som har sitt opphav fra Kina. Thaimassasje er en tradisjonell helbredende massasje som kombinerer akupressur, indiske ayurvediske prinsipper og assisterte yoga posisjoner. Jeg har åpnet en massasje salong i huset.Du kan besøke meg for en prøvetime. Massasje er en muskelteknikk som gir økt blodsirkulasjon i stramme muskler og avspenning til et stresset sinn. Maya Spa & Health – Gladbakkvegen 2C, 2070 Råholt ( gamle DNB), 2070 Råholt – Rated 5 based on 44 Reviews “Love the massage. Thaimassasje Råholt – fotpleie, hudkremer, farge vipper, hudprodukter, hårfjerning, aromaterapi, hard hud, farge bryn, thaimassasje, fotterapi, intraceuticals. Massasje hos fysioterapeut (30 minutter) kr. 560,- (velvære, klassisk eller idrettsmassasje) RING OSS FOR TIME PÅ TLF: 63 96 33 35 eller bruk vår døgnåpne ONLINE BOOKING Det kan tilkomme ekstra kostnader for rapporter, journalutskrifter eller ekstra behandlingstid/tid beregnet til etterarbeid. Råholt Thaimassasje Alternative Behandling – Trondheimsvegen 117 (ved Esso), 2070 Råholt – Rated 5 based on 14 Reviews “Det her skiller seg ut ifra alt. Det tverrfaglige teamet på Råholt Kiropraktorsenter & Fysioterapi. Ønsker du å bestille time. Massasje Eidsvoll – rumpe, kettlebell, pt-trening, yoga, aerobic, triggerpoint, styrke, livsstil, squash, spinning, gym, sirkeltrening – Finn firmaer, adresser. En avslappende massasje for spente muskler i ansikt, kjeve, nakke og hodebunn. 30 min kr. 490,- Relax / stress ned / aromamassasje. Massasje Raaholt – rumpe, kettlebell, pt-trening, yoga, aerobic, triggerpoint, styrke, livsstil, squash, spinning, gym, sirkeltrening – Finn firmaer, adresser. Hvor synlig er din bedrift? Stengt. Massasje stimulerer muskulaturen, bindevevet og øker blodsirkulasjonen. Dermed kan plager og ubehag lindres, og bidrar til dyp avspenning og økt velvære. Rygg massasje. Rygg massaje er en dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller for deg som bare vil ha en god massasje av ryggen. Vi tilbyr klassisk kinesisk massasje og tradisjonelle behandlingsmetoder som har vært i bruk i Kina i over 2.000 år. Våre ansatte har spesialutdannelse innen helse og har lang erfaring med ulike typer behandlinger. Trenger du god massasje ring for å bestille time. Nonglak Thai massasje Nonglak Phukhamkhom Kjerkevegen 27 A, 2070 Råholt Vis kart Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre. Råholt Thaimassasje Alternativ Behandling Phatchamon Kritthunthawikit har besøksadresse Trondheimsvegen 117, 2070 Råholt. Phatchamon Kritthunthawikit (57) er daglig leder. Massasje er ikke fokusert på vekt. Men fokus på å gi avslapping. Tianlai er et kinesisk terapi & velvære senter som holder til sentralt i Oslo sentrum både i Vika og på Majorstua. Vi tilbyr klassisk kinesisk massasje og tradisjonelle behandlingsmetoder som har vært i bruk i Kina i over 2.000 år. Helse i Senter. Villa Hjertego på JESSHEIM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *