Profetier om Norge – verdidebatt no

Tror på profeti om forestående russisk invasjon

  • profetier om endetiden Søkelys
  • Profeti: Russland vil angripe Norge om fire måneder -så
  • Videoer av profetier om krig i norge
  • Profetier – www toreblogg info
  • Profetier om Norge – verdidebatt no
  • Ti tydelige Kristus-profetier i GT iTro
  • Profeti over Norge – www sondagsskole-for-voksne com
  • Norske kristne samles i bønn etter profeti om russisk
  • Profetier over Norge og alle Norges fylker
  • profetier om endetiden Søkelys

Vår frihet er da fullstendig ødelagt, og vi vil være roboter i satans siste rike. Det meldes på nytt om store profetier om Norge, spesielt i forbindelse med årets Oase stevne. Mange indianerstammer som Hopiene og Haudenosaunee, men også mange andre som Cree og Lakota i nord og Maya Lokono og Maquiritari i sør, har profetier i sine åndelige tradisjoner som beskriver en ‘endetid’. Da han var sju år hadde han lest hele Bibelen. Slike perioder kaller vi ofte for “dyrtid”. Også en jødisk profet – som visstnok har hatt rett i flere profetier – advarer Israel at Nord Korea vil sende atomvåpen mot Israel. Andreplass i krig Vi har et bilde av Norge som en fredselskende nasjon. Men før det, så vil det komme krig mot Norge. Hvet du om noe som kan hjelpe så jeg ikke tenker på det. TS Anonymkode: 03a0e.629 Hvorfor bryr du deg om hva folk gjør på Instagram. I Norge innfalt russerne i østre delen av Finnmark.

Hitler var helt til det siste overbevist om at Norge ville bli hovedmål hvis en alliert invasjon av tysk-besatt område skulle komme. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Del (126) Tweet Epost. Én ble tvangsevakuert, én flyktet til Finland og én ble igjen i. Jeg kjenner ikke disse amerikanske profetene, men direkte sitater jeg har lest utfordrer meg til på nytt å tenke igjennom bruken av profetier, og ikke minst viktigheten av å bedømme det. Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2005 Sider 159 Oversetter Lone, Steinar. Ti tydelige Kristus-profetier i GT Selv om Jesus ikke ble født før omkring år 0, ble han lovet og profetert om allerede i Det gamle testamentet. Bob Fraser var en av hovedtalerne under årets Oase-stevne, og det ble presentert en rekke profetier også under stevnet, som omhandlet konkrete personer her til lands. Islams og muslimers krig mot Norge og Vesten. Spådommene har av mange blitt tolket som forutsigelser av viktige begivenheter i verdenshistorien, mens andre mener at …. Drit i andre sine krav. Anonymkode. Synes bursdagspresset har tatt helt av. Det er et resultat av at Norge har sagt nei takk til GUD i skolen, barnehagene, sykehusene, institusjoner, etc. Flere har profetert om det – akkurat som flere har profetert om en krig fra Russland mot Norge….

Hun ber mye for Norge, og i drømmen skal hun ha hørt en stemme som sa: «Norge trenger å vokte grensene sine». Hennes konklusjon er at dette er en advarsel fra Gud. Krigen mellom Kina og USA – er egentlig ganske viktig. Oase-bevegelsen er igjen i vinden i forbindelse med forkynnerne Bob Hartley og Bob Frasers kontroversielle profetier om Norge. Dette etter at flere kristne, både i Norge og utlandet, skal ha hatt drømmer og profetier om at Russland skal. Profetier over Norge og alle Norges fylker Profeti over Rogaland fylke 2013. Les mer om Profeti over Norge 2013. AnnonseFå resultat fra 10 søkemotorer på en gang. Nyheter · Alt Om Nyheter · Siste Nytt · Internett-informasjon. Minos hadde sin frelsesopplevelse allerede som fireåring og begynte å preke i Dals-Ed i Sverige ved femårsalderen. For alt dette må skje, men ennå er ikke enden kommet. Kristne har ikke monopol på profetier som forteller om en ‘endetid’ eller slutten på en epoke. Men jeg antar at Norge vil bli en vasallstat under Antikrist styre. Russerne vil ydmyke Norge, så vi kan våkne opp, og søke Gud. Krigen i Syria står i Bibelens profetier posted Mar 3, 2013, 1:59 PM by Merete Olsen [ updated Nov 4, 2016, 12:08 PM] Verdens store skaper og sannhetens lys GUD(Jesus) ord i Bibelen om hva som skal skje i verden er igjen blitt sannhet. Hvor han kommer fra spiller ingen rolle – om så fra Helvete. Selv i Norge slipper vi ikke unna. Da andre verdenskrig brøt ut i 1939, erklærte Norge seg nøytralt, men 9. Kong Haakon og regjeringen nektet å overgi seg, men etter to måneder hadde tyskerne erobret hele landet, og fra da av og til frigjøringen i 1945 sto Norge under tysk okkupasjon. Kongen og regjeringen flyktet til London og. Russlands militære nærvær i Syria har på mange måter gjort russiske militære styrker til Israels nabo. Både jødiske og kristne bibelgranskere har sagt at Russland er Gog. Denne Gog skal dras med kroker i kjeven til krig i Israels land. Profetien om Gog-krigen står skrevet i …. Her er en samling videoer om tiden vi lever i sett i lys av Bibelens profetier. Dette er synspunkter og Bibeltolkninger basert på Syvendedags adventistenes lære. Det er ubibelsk lære, skapt av en jesuittpater som en del av motreformasjonen. Antikrist er allerede kommet og sitter ved makten i …. Da David Wilkerson fikk sine visjoner, var Leonid Bresjnev Sovjetunionens mektige leder, og Kommunismen var på fremmarsj mange steder. Men dette kommer til å skje fordi Norge ikke vil ha noe med GUD å gjøre. Men etter sju år med Barack Obama ved makten i Washington, er verden i krig eller på krigens rand på mange plasser. GUD(Jesus) er i Bibelens mange tusen årige profetier klar på at morderne og drapsmennene på det Norske stortinget nå i ferd med å oppfylle Bibelens profetier. Det er også krav til leker og bra nok underholdning. Forlaget Efi, Oslo 1982, stor 8vo, orig. Denne Anti-Krist skal dukke opp i …. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Og i Sverige holdt Sosialistene regjeringstøylene i sin hånd. Jeg ser for meg krig og elendighet og at Norge kommer til å gå gjennom en fæl krig. Vet du/dere om noen yrker som handler om å hjelpe mennesker i nød i fattige land. LES OGSÅ: — I krigen mor ISIL har Norge fått brutale allierte. Vi er et fredselskende folk, og forteller gladelig til alle som vil høre at nettopp dette er grunnen til at Nobel mente Fredsprisen burde deles ut i Oslo. Liste over kriger Norge har deltatt i omfatter hendelser som i litteraturen omtales som krig fra vikingtidens slutt omkring år 1050 og fremover. SPØRSMÅL. Hei, jeg er kjempe engstelig for at det skal komme krig i Norge tror du det skjer i nærmeste fremtid eller ikke. Det bli avgjort av Russlands forhold til tredjeland, fastslår flaggkommandør Jacob Børresen. Norge har vært en lydig alliert i «krigen mot terror» helt siden George W. Bush lanserte doktrinen etter angrepene 11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *